onsdag

Ganska fin utsikt sådär på bussturen innan praktiken! Bara två dagar kvar och min handledare har blivit sjukskriven, så trist!

mensmåndag!

Varför ska man spilla och sånt när man har mens, inte direkt att man blir gladare, typiskt! Dock tur att resten av dagen har varit toppen. Barnen har varit härliga och kvällen med Jonna var mysig. Att det kan hända så mycket på en helg som man måste tragga om (mahhaaa, skånskt uttryck eller har iaf bara hört från Jonna?)

Good feeling

Inväntar två snygga tjejer, sen är det bara att börja festa! Woooho ;D


b l o m m a

Kolla nu vad jag hittade för tio kronor, älskar billig shopping. Egentligen är det någon grej man blandar färg i, men det skiter jag i. Nu är det min smyckesskål :)


torsdag

Hade en mysig stund med Jonna på stan efter praktiken idag, tydligen är jag väldigt smart idag, det måste jag tycka att jag jämt är??! haha

kolla vad myyyyyyys:)

onsdag

Efter tre månader tog jag mig i kragen och har nu ett nytt däck och fick en pedal på köpet till min cykel! Synd att snön antagligen kommer snart.. hahaha :)
Nu myser jag med bästa killen!

tisdag

Idag har det hunnits med mycket med Jonna! Promenad, lämna in cykel, handla och käka pizza! :) Fick även knåpat ihop en processbok innan, skönt att slippa tänka på den mer!
Kolla, varit lite kreativ för barnen:) Inte bara gjort tre lappar utan tio av varje, pjhuu!

puss, godnatt!


inflyttningsfest


Curry

Kolla vilken härlig middag det blev gjord hos Daniela igår! :)(och frida, såklart åt jag i torsdags med! men var lite mer multitasking och gjorde det under mötet hahaha!)

phhuuu

Onsdag
 • Praktik
 • Tvätta
 • Äta
 • Promenad
 • Handla
 • Ett avsnitt av Solsidan
 • Sooooova!
Torsdag
 • Praktik
 • Möte med festingar
 • Vika in tvätt
 • Skriva anmälan osv
 • Duscha
 • Soooovaaa strax!
Skulle bara vilja uttrycka mig, ÄNTLIGEN HELG IMORN! Det är egentligen inte något klagande, tycker bara att ett dygn behöver mer timmar än 24! :) hahaha

sönder

Stol nummer två är alltså sönder, lördagens förfest fixade detta och det var Joel som fick äran att sitta sönder den! Trots mina varningar att man sitter på den med egenrisk! haha, yeahyeah. Skulle slänga lite delar idag och märkar att jag kan böja sönder en skruv, BRA SKIT! Jysk är en helt brilliant affär..

Skruven är alltså i två delar och sitter kvar i båda delarna!

söndag

Idag är det farsdag, så grattis papi! ♥


KÖTTA


11.11.11

En veckas praktik är över och det är helg. Snart ska jag åka in till stan och träffa Veronica, shit var verkligen evigheter sen! Tur hon har en pojkvän som ska spela i Växjö ikväll så jag får lite tid med henne :):) 

Härlig start på morgonen idag, precis innan jag skulle gå lyckades jag spilla massa vatten på min rumpa! haha, såg lagom misstänktsamt ut! Tur jag hade väska som kunde skydda det hela från allmän beskådning.. haha


torsdag

Fröken: Hur gammal är han då?
Flicka: Han är nog tre år, han pratar i alla fall treåriska!

Jag: Men alla här är fina!
Kille: Inte så fin som du!

Hahaha, är de inte för söta? Finns en miljon citat man borde skriva ner, de har så många tankar och åsikter! Hur sköna som helst, trivs bättre och bättre. Ikväll är det dags för mysmöte med festingar tacos serveras :)


God sovmorgon!

VFU:n är i fullgång, och jag har mått halvkast, men kämpat! Nu har halsontet gått över till snorig, vet inte vilket som är bäst? hahaha. Idag fick jag en efterlängtat och välförtjänad sovmorgon! Apt-möte ikväll, så kommer inte hem innan sent. 

Kollade skräckfilm igår, var ett tag sen! Synd att det finns så många otroligt kassa, fast de igår var bra! Good time :)


ghjglö

Då var det dags för praktik igen, fyra veckor! Slänger upp torsdagens outfit för att höja upp stämningen lite. Pussochkram!


Kiwi

Sitter i Skene och har världens träningsvärk, att gå ut och springa igår var ingen bra idé, fyyy nu vet jag varför jag aldrig gör det. Det är inte kul!! haha

Simon har skaffat ps3, awweesome GTA har spelats! :)


På Sivans

Ikväll är det snygga Norrlands som står bakom barerna, kom och festa med oss! Puuus

tisdag

Dagen har spenderats på stan med Jonna! Shopping och kinabufé satt perfekt, fast det är farligt att gå runt med henne! Skulle kunna dra kortet om och om igen om jag inte stoppat mig själv. Fick bli en blus och jacka, ni kommer inte tro det men jackan är storlek 46-48! hahaha..

Sista klädaffären fick bli Emmaus som är en secondhandaffär, japp där fyndades det en jacka för 110 riksdaler :) Inte illa pinkat alls faktiskt! När vi sitter på bussen hem kvittrar min telefon till och en halvtimma senare var det promenad runt Växjösjön som utspelades! Börjar bli riktigt duktig med träningen och allt!

Försökte mig på att ta bild, inte lättaste med en kamera där skärmen inte funkar och pissigt ljus, men ni förstår antagligen ungefär hur den ser ut, med på bilden är dessutom en halsduk som fyndades i samma affär för ett litet tag sen, 40 riksdaler fick jag punga ut då :)

Okej, detta är en cambild. maaha!

hiiihie

Gud hahaha, denna kvällen! Det där med lotten gick inge vidare alls, tänkte inte alls på att man måste ha leg och vara 18 för att få spela, så tro fan inte jag fick köpa någon lott.., hahahah men imorn så, då jävlar!! Sen zumba, HAHAHAHAHAHAHAAH! Om ni varit där skulle ni skrattat åt mig. Tror inte det där är min grej, den takten instruktören hade i kroppen har då inte jag! Var inte ens roligt, spinning är alltså roligast hitills! :)
Japp, där ser ni mig, helt lost och inte alls i sammrörelse med instruktören :D

RSS 2.0