normalt

ohyeeeah, snyggaste posen framför datan. Roligt att när jag tittar neråt så blir de att jag blundar med de mosade ögat, fast nu har jag släppt posen för att skriva detta. Jag är kanske lite trött.. Lyssnar på Darin med, something is wrroooong! :D tell me who yoooouuu areee, WHOOOO'S THHATT GIIRIRRLLL?! (tell me.. ååååoo)
nöff nöff

plutläppar, har alla ninjas de?

hHHHhahhahahhahHAHHA, I really am a ninjaa?

söndag

MMMmmmm. Gjorde precis korv stroganoff, himelskt! Jag börjar bli ganska okej på att laga mat :)

Igår var en finkväll. Jag lyckades förstöra de första vinglaset, haha de bara gled ur min hand! Daniela och jag efterfestade med en minigris, huuur coolt? Daniela och jag vill ha pizzabullar, mamma kan du inte ha gjort de tills jag kommer hheeemm???!! :D:D:D:D:D:D

Vi ska baka på fredag iaf, får se vad de blir :)

lördag

Blev klar med arbetet igår, så himla skönt! Så idag blir de först lite shopping och sen FEERRREE! De firar vi med ett fakesmillleeee:

fredag

Plugga på en fredag? Vad har häääänt.. Men ska försöka tänka på att då kan jag shoppa och festa imorn! (just därför jag gör de idag.. får se om jag orkar klart bara)
happyhappy mee!

torsdag

Idag när jag öppnade brevlådan låg de ett mysigt grönt brev där! Tack fina familj, JULSKUM!! Ska fixa lite adventstämning för pengarna med.
skicka mer brev till mig people, myyys! :)

onsdag

hahaha, från förskolan:
- Har du sett en dansande banan någon gång?
- Eh, nej?
- Nää, inte jag heller..

Barnen har samma humor som mig fast de inte vet om de! HAHAH

tisdag

Mina damer och herrar!! WOW, vad gott. Jag är suvären på att laga (vissa) matgrejer :)
alllltsssssåååååååå????? nu var de fastställt, det är något fel på mig!
Hehhhee, skivade rå potatis i smala delar och stekte.. Hur simpelt? Hur gott? Ser ut som chiiipps. ÅÅHH vattnas i munnen på dig nu vaaa?

måndag

Mina kära vänner, nu har jag sovit i tre timmar, huuur underbart??! Idag har varit en bra dag, förutom att jag inte fick mycket nattsömn. Dagens citat "När du har klätt på dig ser du ut som en pingvin.." hahahahahaha, nytt smeknamn?
Ska kolla paradise, sen antagligen sova igen, mmmhhh min säng! Nu önskar du att du var här va? haha GOOOSIIGOS. (vart får jag allt ifrån, höll på att förstöra piiep-maskinen på en buss idag med förresten..höhö)

VFU, APU.. praktik.. whatever!

Imorn börjar en två veckor lång vfuperiod. Lite halvnervös att jag kommer missa bussen imorn eller något annat. Jag fick naturligtvis så långt bort i skogen att man måste ta två bussar.. Men får försöka se de positivt, de är bara två veckor och handledaren verkar trevlig :)
Bra bara att jag måste gå upp klockan sex imorgon när jag somnade fyra inatt.. Jag har nog seriösa sömnproblem, vet inte hur många nätter jag ligger vaken och verkligen försöker att sova. Men icke. Spelar fan ingen roll om jag var skittrött innan jag gick och la mig. Så fort jag lägger huvudet på kudden blir jag pigg igen?

onödigt

Igår när jag var i affären tänkte jag en smart tanke, jag köper både chips och godis så jag kan ha de hela helgen! Men de är redan borta.......suck! hahaha
WOW, jag kände för att prova om vad de nu heter: där-man-sätter-i-en-skiva-på-datorn fungerade vilket den inte har gjort på jag vet inte när, och nu fungerar den??! Igår gjorde jag en kullerbyta. Spännande va?

free fallin'

Arbetet är inlämnat, hell yeah! Det har äckelsnöat hela dagen.. Men en positiv grej är att Daniela och jag kan åka pulka snart! hhiih, så barnsligt men who cares?
Nu ska jag hoppa in i duschen så jag kan gå till affären och köpa godis! Ha en fin fredag :)

torsdag

sååå hääärrr mycket känner jag för att plugga idag.

cool story bro!

Min lillebror måste ha den bästa systern i världen! Jag har vunnit två VIP biljetter till honom, eller ja egentligen till mig själv. Men kände att DreamHack inte är världens roligaste ställe för mig! Vann två dvder och två böcker med om jag inte minns fel. Jag som inte ens hade tänkt att svara imorse när jag såg att de var ett 08 nummer som ringde :)
Man skulle skicka in sin bästa raggningsreplik och jag vann första pris hahahahahaahhahaha! SÅÅ BÄST.. dock var det flera som vann de priset men whateeva!

tisdag

Nu blir de middag med några tjejer i klassen, puss alla! :)


hahaha, söt bild på mig och Jonna!


blö

min fantasi är död, hej då! (Pappa hur gick de med lotten?)

SKÅL!


besök

Min nya vän är One Tree Hill.. Vi gör allt tillsammans, äter, sminkar oss, gråter, skrattar och myser. Kan de bli bättre? haha nä vet ni vad. IKVÄÄÄLL kommer min riktiga kompis hit, Johannaaabannaana! :)
kolla så lycklig är jag när jag umgås med oth! haha

lilla lady

Nu tänkte jag göra som resten av sverige och tänkte berätta att Daniel Adams-Ray är bra! Frågan är ju bara varför man måste tycka att antingen Daniel eller Oskar är bäst..? Får man inte tycka om bådaaaa..... De var ju till och med bäst tillsammans som Snook! BÄSTA SVENSKA GRUPPEN EVVVER! Tala inte emot mig! höhö
Daniel Adams-Ray - Vitt

tio centimeter

Heeei! Ska bara dricka upp mitt te sen ska jag leka med Daniela :)
Mina tankar är hos dig Clariza, du vet att jag finns! KÄRLEK

bortskämd?

Kollade nyss på "Ung och bortskämd" hahaHA! Folk brukar tycka att jag är bortskämd, vilket jag visserligen var till en viss del. Men de har aldrig varit -Sanna du får shoppa hur mycket du vill, vi kommer och hämtar dig när som helst. Vi betalar en lägenhet till dig som vi kommer och städar och så vidare. Tur de! :)

oh yeah!

Jag kan nog lyckas med allt, skulle ta ett glas vatten och de resulterade såhär.. Mina tänder är starka haha! Nu blir de plugg och slappkväll :)
Eller så diskade jag.. Välj vilket du tycker låter coolast!

helg.

Just de, jag tänkte skriva något.. men sen tänkte jag nej. okkej, två rader kan ni få! Har haft en fin helg.. BRaaaa det räcker så. Vi hörs efter jag har vaknat till liv igen :)

party baby

Ibland överraskar jag mig själv, men vi fick faktiskt krona två gånger.. Så yeah spontanfest it was!! :D Upp imorn(idag) klockan 8 men annars så! hahaha, fina fisken vet ni.. Det var ju faktiskt sista torsdagskvällen på Pudas. Varför missade ni den för? haha

te

Dagens problem som händer mig lite då och då..
Men daaa, det var ju bara att använda skeden och fiska upp den, det tänkte du inte på va? Korkat..

kvällsbesök

Oj vad sent det blev idag. Men totalvärt de, Daniela har varit här, inte ens när hon gick var vi färdigsnackade! Hon är en människa som är en av de bästa :)
hööhö, bilden är lite rolig på något sätt.. ser helt lost ut!

smile like you mean it

Idag är en såndär, eehhöööhuuuuuuwwweeee-dag. Försökte förklara för Jonna innan, men aaa! Ingen känns helt hundra, bara ååhee, orkar inte. Det är SVIINKALLT i min lägenhet jag är grinig. Teliagubben gjorde nog fel. sucksucksuck, nu får det bli en film så jag kommer in i en annan värld! see ya guys..
here is my phoni pony sony..

RSS 2.0