måndag

Nu snart bär det av till Borås med Jenny, för att vara smakråd. Hon behöver en väska till balen och det ska vi minsann hitta! :) Pussochkram


Kan inte bestämma mig om bilden är lite freaky eller inte. Men yeah varsegoda! haha

anorexia

Jag satt med en öppen mun hela klippet, att anoriexia kan förändra en människa så.. Det är hemskt! Fast det som nästan är ännu värre är att man dömmer en människa med ätstörningar. Åtminstone har jag gjort det några gånger och tänker men vad dum du är ÄÄÄTTTT NUUUUU! Det är faktiskt en sjukdom.. Klippet var från 2008 hoppas han mår bättre!


söndag

Nu tänkte jag beskriva lite av min extremt viktiga söndag! Vakna, åt ett äpple.. Kom på att det är morsdag sa Grattis till mamma. Kollade på Life of Ryan, sen dog alla tvprogram, gick upp till min data. Som jag har suttit vid ungefär hela dagen. Förstår inte riktigt hur tiden har gått från 11 till halv fyra. Just det jag har ätit middag här någonstans med.. hahahahahhaa :D

Har funderat ett tag på att kanske gå ut och gå eller springa, men känner att en film inte hade suttit så fel. Så här kommer antagligen resten av min söndag se ut och jag är förvånansvärt nöjd med det. Tänk om alla inlägg varit såhär intressanta, inte ens en bild.. oooboya!

lördag

Nu blir det spelkväll med för hela slanten snackar med Emmsi lite först bara.
Ha en bra lördagskväll ;D Pussochkram!

godnatt!

Haft en riktigt bra dag med Johanna idag, min present till henne var en fika och bioupplevelse med mig! haha kan det bli bättre? Kollade på Youth In Revolt, bra film som ledde till många skratt Michael Cera är för skön :)
När jag traskade hem tyckte jag att jag hade lite ont i min ena tå. Sen tänkte jag inte mer på det, men när sockan kom av såg det ut såhär.. Var inte riktigt beredd på det! haha dags att klippa naglarna, fräääschhhht :D

fredag.

Nu kommer Johanna vi ska ha en toppendag, och det önskar jag dig också! Pussochkram :)



sweet dreams

Nu tänkte jag säga godnatt, har haft en toppendag med Jenny! :)



Nothin' On You - B.o.B (ft Bruno Mars)
Grym låt, grym video yeeah! Med det säger vi godnatt :)

torsdag

Skrev att jag skulle visa lite shopping, orkar inte visa allt. Men några grejer ska ni få se :)
En klänning från JC 249:- (fick ett presentkort med 200 kronor så den var nästan gratis haha)

Grymma skor från DinSko 299:-
Vit blus från Ge-kås 89:-

tisdag.

Hej alla pompöst glada! Ja idag har jag spenderat min dag med Daniela i staden Ullared. Lyckades göra slut på cirkus 700 kronor. Att jag lyckas :O


Snart ska jag och några till prova det nya spelet som Daniela och jag köpte: Kampen mellan kvinna och man. Lägg märke till den snygga färgen på mina naglar, cred till Anna. Lite senare tänkte jag visa upp lite som jag shoppat den senaste tiden :)

varberg.

Lite bilder från helgen. Måste ju bara älska hur vita ben Anna och jag har! Nu ska jag duscha sen ska jag njuta av den härliga solen :)

hemma

Heey! Nu tänkte jag sova, varbergshelgen har varit crazy (uttala crazy svenskt!) hiihi. Godnatt!

fredag

Yeeahh, nu drar jag till Varberg för helgen med Anna! Har jobbat idag så det blir en lugn fredag. Ska bara kila in på en fest lite snabbt för att hälsa på Viktor. have a great weekend!



torsdag

Ohyes vilket mysigt åskväder vi hade innan idag, och det verkligen öste ner regn. På något sätt är åska mysigt och läskigt samtidigt. Jag gillar det, bara det inte är för ofta. Har börjat kolla på män som hatar kvinnor, vi har alla filmerna hemma men aldrig fått tummen ur att börja kolla. Men idag är den perfekta dagen för det, men efter jobbet kom pappa och ville ha tvn, tydligen en viktig hockeymatch, blöhö! men nu ska han åka och jag ska kolla vidare :)
Kommer ni ihåg alla berättelser man sa och drog i ansiktet? hahahaha ååh minnen! Typ mamma, mamma dra inte så hårt i flätorna! eller Mamma säger att jag inte får äta kakor, men slurp vad de är goda :))

onsdag

Mina kära läsare idag finns det mycket att berätta men jag ska bara dra upp det roliga. Har träffat Annisen käkat mjukglass och lite sådär. När vi sitter här utanför kommer polisen hit spääänniish! Jag har även gjort dagens goda gärning. En man höll på att glömma sin plånbok, men där kom jag springades med den, han som just skulle hoppa in i bilen! Åhhhh, jag är så bra! Nu ska jag ner till Daniela och spela crocket, äägggg på vädret och att jag är happyhappy! :D Pussochkram
hihiiii, nu har jag två som ska följa med på bion, hahaha 7 biljetter återstår först till kvarn ;) hahahAHAHAahah!

OLW

Eftersom att jag är så grymt chipssugen just nu tänkte jag vara med och tävla hahaha! Man ska ha en motivering. och hmmhmm, min är:

Jag är en skön tjej som är helt tokig i chips. Skulle mer än gärna ha en hel kartong i mitt rum, och den här nyheten har stoooorraaaa chips, det bästa! Jag tycker dessutom att jag behöver gå upp lite i vikt, och det kan man göra superbra med chips i handen.. hahahaha pussochkram hoppas du hejar på mig!

Den texten ska ta mig till seger, yeaaahooohyes! Om man kommer etta vinner man 10 biljetter till Sex and the City 2, vem är sugen på att dra med mig? haha

tisdag

Nu är min lillebror på väg till Grekland för att vara där en vecka med skolan, ååh sol och bad! Lite avis måste jag påstå att jag är. Dock inte på att de måste ha badmössa i poolen hahahahHAHAHAHHAhaha dör lite :D


Stromae - Alors on Danse

Travis McCoy - Billionaire (ft Bruno Mars)

måndag

uh, vilken dag. sovit fyra timmar jobbat nio! Skulle egentligen börjat jobba halv tre, men 06:39 ringde min telefon och klockan åtta ville de att jag skulle börja, shit men dagen har gått bra och jag sov lite när jag kom hem :)
Jag hade planerat att jag hade all tid i världen att ta bilder på mitt hår.. men hahahahahahahaa yeah ni får nöja er!

Congrats mate!

Nu har jag haft nedräkning och varit först med att säga GRAATTTIIS till underbara Johanna!
Den absolut bästa bilden som någonsin har tagits på Johanna och mig. Tuss 20 år!

söndag

Gårdagen var en fin dag. Efter göteborg blev det brännboll och kubb med lite folk. Sen korv grillning vid en sjö, sist men inte minst en nattpromenad med Emma :)
ÅÅÅååååååå hihi, min fantasi. I'm sooo seexy!

lördag

Snart står jag på Göteborgs gator och har det bra. Där känns det som om alla problem försvinner, men är en bit hemifrån men ändå så nära. Bjuder på en rolig bild, byyyee!


Åh, så frukgtansvärt söta, bilden är från google :)

fredag

Igår kom Jonathan och Daniela hit, vi fikade och firade att Jonathan fyllt 20 två månader försent.. Men bättre sent än aldrig :)

Sen blev det lite spontan utgång för mig och Danni i Borås. Finns inte så mycket att säga mer än att det var en bra kväll.

over and out!

Lite Akon baaacon kände jag för.


sömnig

Mitt sömnschema är inte alls som det ska. Igår efter en hel nattsömn somnade jag klockan fem och sov till åtta, gick upp tre timmar och sen somnade jag för nattsömnen och vaknade idag klockan tio. Idag har jag hunnit sova en timma och är mer trött.. Kan kanske tillägga att jag är lite förskyld, men inte överdrivet. Det är något fel på mig! Yee, hoppas ni antecknar :D Nu ska jag lägga mig igen, godnatt!

rens

Idag regnar det och jag är lite småförskyld så satsade på att göra något som jag tänkt göra lääääänge! Jag rensade lite i min garderob, tyvärr tog jag ingen förebild inne i garderoben. Allt låg bara i en hög i garderoben och jag hittade aldrig det jag sökte, visste att det fanns där någonstans, men vaaaar? haha
Här hade jag bara flängt ut allt på golvet och sängen.. Eller nej inte ens allt, alla mina träningskläder är fortfarande i garderoben i en vit stor korg..

Weeei, jag kan äntligen se vad jag äger! Blev lite ommöblering också, även en hel kasse med kläder jag inte vill ha som bara legat i högen.. hahaha

tisdag

Nu mina kära vänner kände jag att ett blogginlägg skulle sitta fint.

Igår var Daniela och jag i kungsbacka, shoppade lite smått. Kan visa senare när jag orkar ta kort. Mitt i shoppingen får jag ett sms och tänker "woohooo, är det någon rolig?" Så var det telia, jag bara "aahaa, vad vill de nu då?" I smset står det, Tack för ditt bidrag och grattis till vinsten! YÄÄÄÄJ :D Jag har vunnit två tjejkit och jag minns inte ens vad de innehåller bra där!

Det firar vi med en låt som jag hörde igår som jag inte hört på tusen år :)


new

Körde laserdome igår som jag inte gjort på riktigt länge. Roligt att hitta på något nytt ibland, tråkigt bara att vi spelade med fega p12 haha!

Idag lärde jag mig ett skejttrick, ouuuaaa jag är grym! Jag ska lära dig Daniela :D hahaha

haha, jag hette Angel och kom 8/12 inte så dåligt, trodde jag skulle komma sist :)

fredag

Idag var sista dagen med de underbara skitungarna! ååhhii, jag kommer sakna dem, fast det kommer nog samtidigt bli rätt skönt att känna mig fri igen. Nu blir det party med Emma och Linda i äckliga borås, men vad gör man inte hahahaha, hoppas på att kvällen överträffar mina förväntningar ;) haha
Fick fina presenter av Violen (min avdelning på dagistet). En bok och 200 kr på JC

torsdag

Sista dagen på dagiset imorn, shit vad tre månader har sprungit iväg! Har därför bakat lite idag, vilket inte gick helt bra, men smidig som jag är räddar jag upp situationen och det smakade utmärkt :D Ska snart sova, säger godnatt redan nu iaf!
Natteravn - Rasmus Seebach

vågat

Idag efter dagiset har jag inte haft mycket att göra, jag sov en timme, målade locket på min tvättkorg och har vågat hela mitt hår. Flätan gjorde jag imorse innan dagiset. Har inte något spännande att skriva om. Tänkte bara visa mitt hår  och säga godnatt sötisar :)


Tur att jag ser så glad ut på sista bilden, men jag är nog mest trött!

food.

Hej mitt namn är Sanna Gustafsson, och jag har börjat äta grönsaker. Då menar jag inte åh, en ärta till maten, utan rejält jag tycker till och med det är rätt så gott. Jag har aldrig gillat grönsaker förutom gurka innan. Men idag åt jag till och med sallad när jag kom hem.

Inte nog med att dagiset har fått mig att inse att det är barn jag vill jobba med, det har fått mig att äta grönsaker. Jag menar, jag kan inte säga till ett barn "Du måste åtminstone smaka på EN grönsak!" och sen är min tallrik helt tom på grönsaker. Det mesta är ju rätt gott, och ärtor kan du alltid blanda med såsen så slipper du smaken. hahahaha! Men värst är tomat, idag tog jag faktiskt en, men nej det funkar inte!

Åh, vilket intressant inlägg, hoppas ni hissar en careflagga :D

Dagens sallad: Pasta, bacon, gurka, sallad, paprika och tsatsiki.


allt för min syster

Jag har nog sett den finaste filmen idag. Samtidigt var den väldigt tragisk, det jag vill få sagt var att den är bra, riktigt jävla bra! Kolla på My sister's keeper eller som den heter på svenska Allt för min syster. Har nog aldrig varit så rörd och gråtit så mycket av en film. Se den!



finalborg

Nu så, era nyfikna apor ska jag berätta! hahaha

På fredagen var det förferra hos Per, sen for vi till Varberg och hade en lyckad kväll på sociten! Bästa måste ha varit när jag bonkade på fönstret för att Sebastian och Johan skulle vakna så vi kom in.. hahahahaha ni skulle sett hur däckade de var! ^^

På lördagen blev det en chill dag. Sen var det dax för party igen, började kvällen inne på oscars. Daniela, Jessica och jag dansade helt ensamma i början. Riktigt roligt var det, fjantade oss, eller aa mest jag hahaha. Vi pendlade lite mellan oscars och cheers and beers, men gud vilken rolig kväll! :D

För att sammanfatta denna helgen lite kort: kortspel, fest, toalettpapper, dans, varberg!

Tog inga bilder i helgen, så får duga med en på mig dagen till ära.. haha

heeelloo!

Nu ska jag åka till Björketorp till min älskade Clariza, hon är hemma i helgen. Berättar om min underbara helg lite senare ikväll, so see ya later babes ;D

Varberg i somras med Pinnen (:


RSS 2.0