hahaha

 

Norwich

En hel vecka I England resulterade i massvis med shopping! Resväskan blev tyngre men fick med allt hem som tur var :) Frida och Owen hade det fint i sin lägenhet och det var kul att träffa dem, blir ju inte så ofta längre.. En härlig semester, tackar för allt :)

 

 


Till kusin

Imorn åker jag till England och ska må såhär fint :) pussochkram


senaste nytt

De senaste dagarna har det varit Valborg! Det var sol, men inte alls så värmande.. Norrlands fixade med Sumobrottning som vinsterna gick till Världens Barn, 900 kronor lyckades vi samla in! Det blev bakisdag (onsdag), Joel kom hit. Vi slängde i oss en pizza och kollade på Game of Thrones, för att senare grillhänga utanför Norrlands postis i solen med folk :)

Torsdag så blev det jobb för hela slanten, efter det Norrlands möte och storstädning av postis! Ett bord blev rött.. haha! Dagen idag har spenderats en stund med Hilda, sen joinade Lovisa! Senare cyklade jag och Lovisa till stan och fikade med henne kompis! Efter det AS och tillslut en gråtfilm hemma hos Lovisa. Livet är så skönt när det helt plötsligt tittar fram lite sol! Fräknar på näsan har tillkommit :)

 

 


RSS 2.0