onsdag

Snart har en hel vecka på praktiken gått, herregud vad tiden springer iväg! Tänkte försöka mig på att cykla till förskolan imorn, hur nu detta ska gå... (Dock inte om det spöregnar!) Har på tre dagar lyckas åka tre olika bussar till och från praktiken, alltså vet jag ännu mer om Växjö och hur det ser ut. Känns inte superbra att man har bott i en stad 1,5 år men ändå inte sett allt än, känner mig helt lost på bussarna. Först när bussen närmar sig stationen känner jag att jag vet vart jag är! hahaha, spännande ändå! :)

NU: Kvällsmacka, topmodel och fixa den sista disken innan det blir dags för att sova!

bildbomb


Praktik

Oj oj länge sen jag skrev! Livet var lite upp och ner men ändå grymt! Nu lunchpaus, slänger kanske upp lite bilder när jag kommer hem:)


Noll timmar

Nu föreläser min favvolärare, blir glad av bara hans dialekt! Hahah helt kär typ, men vi liksom förstod varann :D


energydrink

Hohooo, idag ställde Dennis och jag upp i en biljardturnering, VI VANN (en match)!
Nu är jag ute i sista stund igen och pluggar, en del av två klar. fuckfuck! 


Ed Sheeran - The A Team

onsdag

Ikväll blir det styrelsemöte sen jobba pub! Men först ska bibblan få ett litet besök. Det senaste har bibblan gjort mig besviken, jag hoppas att det inte är så idag. Yeyee, ses vi ute? pussochkram



godnatt

hiiieheieie, ett av de program jag alltid följer, varenda litet avsnitt har börjat igen. BIGBROTHER! Helt sjukt roligt, fattar inte riktigt hur de hittar denna skara människor?

Det är fascinerande hur olika människor kan vara både till utseende och sätt. Sen att sätta in de i ett hus inlåsta i 100 dagar gör det ännu bättre! Underhållning på hög nivå :)

vecka 8

Ojoj, vilken sittning! SJUUUK! Men så jävla roligt var det :) Nu är det ny vecka och nya tag. Dagen har bjudit på skola och sjuuuuuukt god mat på Samarkand med Daniela och José! Nu lyssnar jag på svinalängorna som ska läsas denna veckan. Förstår egentligen inte hur vi ska hinna läsa allt vi ska läsa varje vecka. Men bara att kämpa! 


imornimornimornimorn

Wooho, äntligen är styrelsetröjorna här. Känns som om jag skulle kunna bo i den :D


freshness

Tydligen kan man fynda när man tvättar, gratis är gott?! Synd att det var fel storlek! hahahahahahahah... Näe usch, fast de är ju faktiskt tvättade två gånger antar jag om inte fler! Snabbaste budet får dessa snygga gråa stringtrosor HELT gratis, sugen? Maila mig ;) hahhahhhahhhha

PS bilden gör inte trosorna rättvisa, snyggare i verkligheten... hahahahahha! Jag kanske är lite trött nu ändå. Bara en hel ikeakassa kvar att hänga in i garderoben!

Varför sova..

... När jag kan göra så himla mycket på natten som jag inte får gjort på dagen. Från klockan tio till nu har jag hunnit göra en hel del! Sju maskiner har tvättats, text till seminariet har skrivits, promenad till statoil (+ samtal med Johanna) har genomförts och allmän uppröjning av lägenheten har skett. Funderar på om det verkligen är lönt att sova eller om jag ska ta tag i att trycka in all tvätt där den hör hemma? (klockan fyra på natten kan man till och med råka gå ner till tvättstugan med uppknäppta jeans utan att behöva skämmas när man märker det)

Nu tror säkert alla att min dag varit helt slapp och jag sovit bort den, men fel fel fel feeeeeeeel! Sålt biljetter till sittningen i två timmar, åkte direkt efter det till stan för att inhandla lite smink, lagat mat och haft ett slappt möte med festingarna. (Jaja, lite har jag ändå slappat måste jag erkänna, men det är ju ett måste tycker jag!) pussochkram

Tjenis

Skulle bli en effektiv dag, visst jag har gjort saker. Men typ bara saker som har med sittningen att göra (faktiskt viktiga saker det med), PÅ LÖRDAG SMÄLLER DET! Min första sittning som Ärke tillsammans med Dennis och Smålands nation :) fett fett fett

Sen tänkte jag plugga, klagade lite till BFF Vidar i chatten. 20 minuter senare satt jag hemma hos honom och åt en awesome fiskrätt, bra kille det där! Sen svängde vi förbi Sivans, men stannade inte allt för länge. Nu har jag skrivit fyra rader på plugget. Ögonen går dock i kors och tänkte lägga ner det och återuppta det imorn. Då jävlar ska jag få saker och ting gjort :)

suddig dansbild. hett hett hett

Min kärlek


Egentligen ingen speciell dag, men varför inte dela ut lite kärlek i varje fall :) pussochkram!



Kärlek till svensk musik

Timbuktu - Fallskärm

söndag

Höjdpunkten idag har varit en långpromanad :)


Alla hjärtans dag - kort

Fick ett sött litet kort på posten, ingen hemlig beundrare utan från min moster och Erkki, tacktack:) Nu ska jag hoppa in i duschen för att ha bounding med styrelsen i någon öde stuga ikväll! Kommer bli fett, ha en fin helg alla. pussochkram


Dagens Sanna


Valentinesittning

Detta gjordes bland annat idag :)


Den oskrivna lagen

Idag på föreläsningen fick vi se ett klipp från youtube.com, helt underbart skönt! Sök på "Det sociala spelet" och kika på deras videor, här kommer ett exempel :D



puss

Dags att jobba på Sivans! 

dock gårdagens bild, men ser väl ut så nästan! (maaha, lägg märke till mitt ringfinger, ny skapelse av mig. Tycker det är fett snyggt. Kom ihåg vem som var först ;) hahaha TRENDSETTERRRRRRRR..?)

vaken i månskensregn

Har haft sjuka sovvanor denna veckan. Nu är jag alltså pigg och redo för dagen i prinicp då jag somnade vid nio.. Har alldeles för mycket självstudie och då blir det såhär. Men denna helgen kommer inte göra det bättre heller då Norrlands jobbar på lördag och Sivans är öppet till 3! Ja, ni hörde rätt, T R E ! Seeeeeen efter vi fått ut allt folk och städat är det dags för feting efterfest :D Men först fredag, skola och senare tjejkväll!

snyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyygg

Säg HEJ till Vivianne!


RSS 2.0