Grattis

Simon blev 18 :)


Lite snabb bild


Nu kör vi

Jenny: hur länge har vi suttit här egentligen? Flera timmar och ni har druckit ett och ett halvt glas.. Det är fan jag som är normal här! (hon har druckit 3 glas?! Hahha oskyldig tjej!)


LOL

Kollade nyss på en chick flick, så längesen men så skönt. Namnet är LOL dock har den fått sämsta betyget på imdb, kan anta att det är för Miley Cyrus är med. För 2.6 är den då inte värd. Aja, se den om du vågar. Nu är mitt behov av en sådan film botat på ett tag iaf :)


Määä

Är himlans trött på att vara snorig! Kan nästan säga att jag varit det hela sommaren?! Är det inte pollen, jaaa men då är det dags att bli förkyld.. Tröttsamt, orkar inte så mycket efter jobbet äter och sover mest! Och nu är min glass sluuut, kom med mer? :)


Klädstång

Äntligen efter några månader av önskan har jag fått mitt klädställ! Frågan är bara vilka kläder som ska hänga där?! Haha får bli en annan dags problem. Pussochkram


Fint ska de va!

Var på Grand Samarkand med familjen idag, nu är de hemma i Skene igen! Trevlig men lite trång vistelse kan tänkas haha! Fick en finfin klänning av fina mamma idag :) Senare blev det förfest men endast det för lite snorig är jag allt!


Fredag

Idag efter jobbet kom familjen hit, gottade oss med tacos och senare en runda runt campus och sjön :)


La familia

Just nu är det jobba, äta, sova och en näsa som snorar. Men imorn kommer min familj hit! Kommer bli bra det :)

Drömde alldeles nyss att Jenny och jag tog körkort till flygplan. Dock klarade vi nog oss precis då piloten som lärde oss var mycket skeptisk! Precis efter landning så mötte jag upp min lillebror som börjar med meningen "Pappa är typ som en kusin..." (?) Skum dröm! Men bättre än igårnatt då jag drömde om jobbet haha!

Hår

Jag är sjuk, känns inte alls roligt! Blev bjuden på en episk fest av Joel, men ligger fortfarande i sängen.. Kolla gårdagens frisyr (cred till Anna som la upp länken på fb) ser oerhört slarvig ut, gissar att bus med barn gör så att håret inte ser perfekt ut en hel dag :p


Igår efter jobbet blev det häng med Joel, vi gjorde fajithas och spelade Super Mario! Vi kan ha varit sämst på det, men fruktansvärt kul hade vi :)


Muffins

Mhhm, vi har verkligen gottat oss idag! Pippi och blåbärsmuffins som vila :)


Eejheheee

Kan inte riktigt hålla tassarna från att uppdatera nu när appen äntligen fungerar igen! Mycket har hänt sen sist antar jag, men nu jobbas det! Trivs så himla bra, imorn ska vi baka blåbärsmuffins av blåbär vi själva var och plockade häromdagen! Har sagt det innan och säger det igen: barn är för härliga :) pussochkram


RSS 2.0