Onsdag

Dagarna i Skövde har varit sjukt nice! Inte gjort så mycket mer än att shoppa, slappa och framförallt ätit :D haha! Skövde ville inte släppa taget riktigt heller då mina tåg var försenade! Men äntligen sitter jag på tåget hem och kommer bara en timma försent till Växjö.

Får bli kvar i Växjö helgen ut då Sivansjobb kallar och det är ju aldrig fel! Skönt med ledighet i Skene sen men kommer ändå sakna campus:) eh nu ska jag spendera tiden åt att spela lite spel! Framme runt 22 ikväll, pussochkram!


Skövde


Äventyr

Nu är det dags för lite äventyr! Är ledig enda fram tills på torsdag så tänkte att det vore roligt med en tripp till Skövde, till ingen mindre än Johanna :D Ha en fin vecka, vi hörs! Pussochkram


Nya skor!

Idag ringde min mamma och berättade att hon var på Knalleland och hux flux frågade hon om jag ville ha ett par skor som vi kollat på när jag var hemma.. BARA JAA! :) Min mamma är för bra hon, det är ju jag som ska köpa tusen presenter till henne imorn och skämma bort henne. Men hej hopp sitter i Växjö! (Är nog inte vidare bra på det alls förresten, även om jag skulle varit i Skene, drömde dock att jag bakade en tårta till henne! Tanken eller drömmen kanske räknas??!) Tror att detta är skorna?? hahahahah


fredag

Sitter hemma hos Joel medans han duschar, vi är på Pedal eller ja Kickoff bounding. Kommer bli en så jävla fet kväll! Önskade jag kunde dela på mig och vara på Sivanssittningen innan med. Men under sittningens gång lyckades jag ta minst sex lyror. Är jag grym eller grym. Okej nu skryter jag igen.... Inte ooooookej. Joel slickar. Jag ska tvätta bort mitt svett. Vi hörs mina vänner! pussochkram

bra bättre bäst

Känns som jag har haft en riktigt bra dag! Sommarjobbet ringde och fem veckor ska jag tillbringa på Stenholmens förskola i sommar, riktigt nice! Blev Nk representant för Norrlands :) Fiiiinneeemang! Imorn blir det solplugg med Moa och senare fest för att fira in den nya styrelsen med både gamla och nya styrelsemedlemmar! :) pussochkram


tisdag

Grupparbetet är redovisat och blev godkänt där, nu är det bara själva rapporten som jag även vill få ett G på! hoppas hoppas! Nu blir det mat och bb innan årsmöte med Norrlands, nytt val av styrelsemedlemar, denna gången är jag förslagen som NK (nationskollegiet)! Vi får se :)

Btw, hur härligt är inte vädret? Satt ute och pluggade och åt lunch idag! Vi slänger in en video på det, Call Me Maybe - Carly Rea Jepsen. Kolla på hela, annorlunda slut.. hahah (snygg kille med förövrigt. inte många fel där inte. njuuuuuuut)



fail

Kul att jag färgade håret och det blev failat, tänkte inte att det syntes så tydligt men det första Vidar sa igår: Jag ser att du sminkat dig snyggt men du har inte färgat din utväxt... hahahahahahahhaah Ica har tydligen tagit bort den jag brukar färga med så chansade lite och färgen var en aning för ljus! :(


Kolla BARA på utväxten.. haha, orkade inte fota mer än en gång. yeeeye

lördag

Nu blir det Game of Thrones med Joel och senare jobb med Norrlands på Sivans! Woooo, längtar till efterfesten. Den sista denna terminen, kommer bli sjuuukt :D pussochkram


fredag

Torsdagen på allkår innehöll allkårskampen som Norrlands och Vk arrangerade tillsammans, var där och kollade men har inga bilder tyvärr. Sen på kvällen blev det jobb för hela slanten! Fredagen och lördagen innehöll fest och återigen fest! Det var hela allkårsveckan det :)

Nu blir det AS med några i styrelsen! Pusuusochkram

Rätt ny kavaj och väska. Bara inte visat. Dagens outfit är alltså rätt så färgstark.. eller inte!

Vinbrännboll

Onsdagen på allkår fortsatte med vinbrännboll som SkåneS arrangerat! Riktigt kul även om jag inte är så duktig. Bad alltid att stå före Kim så jag kunde springa på hans slag, för springa det kan jag ändå! Sjukt trist bara att en i vårt lag skadade sig.. men men sånt som händer! Vi kom antingen trea eller fyra, men med vårt fjäsk och ärovarv tror jag helklart vi kom trea! :D


Såpaolympiad

Lite bilder från Såpaolympiaden som Pedal arrangerade! Sjukt roligt var det, synd att vädret var allmänt kallt och tråkigt. Man kan inte få allt haha!

Detta var alltså första dagen på Allkårsveckan, känns som jag tjatat ihjäl mig om allkår, går det? haha, sjukt bra vecka! Önskar den fanns oftare! :)


Cool_cheey90

Fick denna bilden skickad igår, vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta, man borde inte ta bilder på efterfester!

 


måndag

Har haft en fantastisk helg ändå! Allkårsveckan är över och den har varit toppen. Nu är det dags att leva det vanliga livet med plugg, städ och tvätt! Fast lite roligheter kommer såklart hända! Denna veckan är det jobb på Sivans, det är alltid roligt :)

Körde beerpong och vann fyra av fyra. När blev jag så bra på det?! haha kul iaf :)

tiden rinner

Har väldigt fullt upp hela tiden, känns som bloggen får lida en del. Har tankar på att lägga upp och berätta saker men så finns inte tiden. Om ni sett min lägenhet och tvätthög förstår ni vad jag menar. Allkårsfestivalen är igång och jag bara njuter. Nästa vecka får bli en mer "ta tag i saker vecka"

Mirja, njaaa.. festar inte hela tiden, men rätt så mycket. Dessutom är det roligare att skriva om än att jag har pluggat eller att jag har lagat mat, tycker i vilket fall jag :)

Ayia Napa!

I helgen åkte Norrlands på Charter! Det var helt suveränt, alla var sommarklädda och riktigt taggade! Bra helg och en mycket bra vecka! :) Denna veckan började inte sämre, klarade tentan och på det en promenad med Daniela och senare Game of Thrones med Joel! Inte råga på allt börjar Allkårsveckan imorgon, fest fest fest och roliga aktiviteter hela veckan :D

Destinationen blev Ayia Napa, då mitt lag vann! Eh tycker inte jag behöver beskriva bilderna så värst mycket, de får tala för sig själva :D pussochkram

kan inget annat än le

Måste bara berätta ännu en gång att vi har den bästa styrelsen! Killarna skämde bort oss tjejer i onsdags med mat och uppvaktning. Deras spex går inte att leva upp till, ballongdansen! hahahaha Helt fantastiska killar!

Bilderna är snodda från Pilla (hööööh). Dock är inte Bamse och Hanna med.

Denna veckan har varit helt otroligt bra! Valborg, grillning, solande, mys, bakishäng, bio, skratt och sååååå mycket mer! Och vet ni vad det bästa är? Den är inte slut ääääään :D Ikväll blir det jobbarsittning med temat CHARTER! Ikväll drar vi på semester och det kommer antagligen bli lika sjukt som förra jobbarsittningen!!

Hööhö

När man sitter på en fruktansvärt trist föreläsning hur man söker vissa olika saker så märker man hur själva salen egentligen ser ut! (ja alla spel på mobilen är färdigspelade och allt annat kollat)

Nu kanske det inte blev världens snyggaste bild, men nice färg på taket tycker jag:)


Valborg 2LAX12 (haha, fulast!)

Vilken valborg det blev. Solen stekte som aldrig förr så det blev grillning på Tufvanängen med den tappra skaran som var kvar på campus! Alltså hela ängen var fylld, riktigt roligt att folk kommer ut mer och mer. Senare blev det spontan hemmafest och det var trevligt, väldigt mycket folk på väldigt få kvadratmeter dock! Men vafan, ALLA SKA MED! hahaha



Denna dagen till ära har spenderats en hel del ute i solen, men även med styrelsemöte. Sen senare ikväll blir det lite Game of Thrones och allmänt häng! Perfekt röddag tycker jag, imorn är det grupparbete på schemat! Hoppas att alla kan enas om ett ämne och att vi blir klara snabbt så man kan njuta av Allkårsfestivalen nästa vecka WHOOP WHOOP!

RSS 2.0