Gott nytt år

Nä nu har jag latat mig alldeles för länge. Måste nog göra mig iordning snart. Tiden bara rusar iväg, precis som det här året har gjort. Ett underbart år med underbara minnen. Sommaren 09 är nog den som sitter djupast i mitt hjärta.

Hoppas alla får ett bra nyår! Pussochkram

Übersnygg haha!


ps. mycket text!

Hej hopp. Min dag har varit rätt krånglig. Åkte till Göteborg med Daniela och skulle hämta ut biljetterna, det funkar naturligtvis inte. Tanten i butiken säger att Trägårn har låst biljetterna på något konstigt vänster.. hm, okej kul klart. Jag ringer Trägårn och de säger att det inte är något fel, men att jag kan ringa Ticnet. Jag ringer Ticnet (observera att mina fingrar fryser ihjäl i sju minus) de säger att de ser att de är låsta.. Jaha, men lås upp de då?! Nä men hon säger att jag kan hämta biljetterna imorn på Trägårn. Okej, då måste jag alltså åka in till Göteborg på dagen och fixa biljetterna så vi säkert har dem. Hur ska jag hinna detta.. Suck!

Vi sätter oss i bilen, alla våra ärenden är klara men vi har inga biljetter. Precis när vi ska svänga av motorvägen ringer min telefon, Ticnet. Hon säger att hon har fixat biljetterna och att jag måste hämta de idag. Inte i på ett vanligt ATG-ombud utan Ticnet-ombud. Så det var bara till att vända och hämta biljetterna. Nu är de hemma, efter många om och men!

Våran resa som vi tänkte skulle ta kanske en två timmar, visade sig ta hela fem timmar. MAGNIFIKT



Träffade Johanna när jag kom hem, fick julklappar! Ett mini-pussel och en DVD. Vi kollade film och flötade pizza, det var jag värd idag :)

i'm the best, fuck the rest!

Jag tror jag är den bästa människan i världen, så måste det ligga till. Innan fick jag beställt fyra biljetter till nyår. Och vi är fem tjejer som ska ut. Sen visar det sig att biljetterna är slut nu. Men jag envisar mig, jag ska fan ha en biljett. Så ja, tror ni jag har fixat en biljett? :D

Glädje till tusen, jag älskar min envishet ibland!

Ja, så oerhört glad blev jag! Fick panik när hon sa att de var slut!


kul klart

AAARGGHH irriterad. Om man är omodern och inte har fucking internetbank så kan man inte beställa?????! Bajsa ner er. Lyckat nyår. Yeah detta kommer bli jätteroligt verkligen.

Update: jag blev lite arger, nu funkade allt ;D

tisdag

Idag har jag sovit på tok för länge. Men nu är jag uppe och vaken host.

Klänningen på bilden var den jag köpte igår, 199:- på Zara. Hihi, och så fick jag brev från gulligaste Pinnen igår. En liten bok till med, hon är försöt. Puss på det!


blablabla..

Fick köpt mig en extern hårddisk idag. Daniela och jag irrade runt i göteborg, och det var extremt mycket folk överallt och ingenstans! Usch, men jag fick med mig en klänning och skor hem oxå. Och allt detta under tusenlappen! Bilder någon dag när jag orkar. Har inte ens hunnit kolla på min hårddisk..

Efter det kom Veronica hit och vi åt tacos och snackade mest. Var ett tag sen vi träffades! Nu sitter jag och planerar nyår, det går frammåt faktiskt. Bara att detta inlägget nästan aldrig kommer bli färdigt. Mycket som måste planeras! :)

saturnus

Johanna och jag har nog de mest fantastiska och meningslösa konversationer på msn. But i love it. Alldeles nyss kom vi fram till att killar inte borde klassas som männsikor. De kommer nog från saturnus! Inte för att jag är normal, men man kan iaf förstå sig på mig!

På denna text kan ni få en låt. Bara som en tröst eller något hahahaha!


stöööörd

Nyår närmar sig och vi kommer inte ett dugg längre med våra planer. Jag hade velat avsluta år 2009 på Oscars i Varberg. Men sug bajs det är inte öppet. Jag ska göra inbrott.. Så att jag och mina kompisar kan vara där, hahaha!

Jag har funderat på en grej. Hur kan allt vara så perfekt på film. HAHAHA, nej det var inte min fundering. Men jag tappade min, återkommer väl när den dykt upp igen. Jo nu kom jag på det. Alla människor har en speciell lukt. Vissas är mer tydligare än andras. Undra hur det kan vara så. Jag orkar inte skriva mer utförligt.. Men undra varför det är så..

Alltså ja.. Fråga inte ens, för jag har ingen aning om vad jag ska svara. Jag är störd är nog det bästa svaret..


jag får paniii ii i iik

Godmorgon alla stjärnor. Jag har varit vaken ett bra tag. Klockan sju fick jag pallra mig upp ur sängen. Fräsha till mig, sen kom frida och det var dax för att köra mot flygplatsen. Säves flygplats.. och jag ska hitta ut det gick ju sådär. Jag satt vid ett rödljus och tänkte, fan jag borde ha svängt höger där. Alltså jag vet inte vart jag ska. Detta är inte rätt. SHIT jag kommer inte hitta ut... Men Sanna nu får du ge dig, lugna ner dig detta kommer gå fint. Du hittar bara andas och kör försiktigt. Haha, och det visade sig att jag var rätt för på nästa skylt stod det Jönköping, vilken lättnad :D

Mitt hår växer med räser fart, inte alls längesen jag klippte lugg. :)


resa

Borde gå och lägga mig nu, ska upp tidigt och köra min kusin till flygplatsen. Hon ska till London i två veckor den skitungen! På tal om resor. Jag vill resa till sommaren. Jag SKA resa till sommaren! Måste spara spara spara.. :)

Godnatt people!

En skön låt. Lite udda, men jag gillar de mesta. Vet inte riktigt vad det är som gör att jag har fastnat för låten. Men bra tycker jag att den är. Enjoy!

Jamiroquai - Runway


känner hur det bränner ifrån tårna upp till hjärnan

Hade riktigt roligt igår. På förfesten snackade vi lite old memories och fy fan vilken bitch jag var när jag var mindre. Jag skäms för mig själv. haha! Nä men som tur är det borta nu, eller det är inte glömt, men förlåtet kanske man kan säga. Tur det!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, det var prat om en myskväll med lite tjejer. Får se hur det hela blir. Orkar inte riktigt planera något. Känner att jag skulle kunna sitta här i mina långkalsonger under filten hela dagen. Har ju trots allt en data, tv och cola framför mig hahaha. Nä men vi får se vad som händer :)


Känner mig lite halvsnurrig idag. Är på konstigt humör. Jag vet inte vad jag vill, eller jo helst vill jag ut och busa lite. Göra något man inte brukar göra. Något helt spontant.


p-p-paaarteey!

Har varit hos min faster hela dagen och käkat. Kom nyss hem, nu bär det av igen. Party ;D


Dagens outfit
Adidas tröja - Julklapp
Halsduk - Hemgjord
Jeans - Gina Tricot

sommar, nu?

Nu var det över, så nu kan all snö försvinna och så kan det bli juldagen och nyår. Sen tycker jag sommaren ska komma.. och det är fort! Orkar inte rabbla upp stuff jag fick, men pengar och lite små skit. Ska köpa mig en extern hårddisk!

Jasmina och Alexander är de sötaste kusinbarnen man kan ha, så det så!

nöööjd, slö kollar på Sagan om de två tornen och lyssnar på K'naan - Take a minute.


God Jul

Eftersom att alla andra gör tomtemössor på sig själva så var jag med tvungen att prova. hahaha, frågan är om resultatet blev så bra. Men yeaah, tomte Sanna önskar världen en God Jul :)

 

Fy, den var tråkig. Jag måste lägga in en miffad bild med, hihi!

 


i'm funny

Kvällen började i mitt rum, spanandes på face.. Fick en brilliant idé om att jag skulle sminka mig. Man kan inte sminka sig utan att ta cam-bilder efteråt. Jag och cam-bilder är nog bland det bästa som finns! :D

Det började bra iaf..


Kom jag på att jag vill sminka mig mer. Jenny fick välja mellan svart och lila. Svart blev det!

Ja, det var ungefär där jag inte lyckades få någon mer bra bild. Men resultatet blir roligare så.

Såhär slutade spektaklet! (ja, jag tar kort med min tå.. hihi)


dan före dopparedagen :)

Jobbat 11-19, även gjort min första bussresa tur och retur till Tranemo haha!

Nu är jag fettglad. Idag har mina pengar rullat in på kontot. Min dricka är fixad. Det är snart jul och vi har massa gott jag kan fetta mig i! Kan det bli bättre? :D

hahahahaa, min tumme?! Yeah yeah, tummen upp på mitt humör ^^,


join this group?

Om man sitter inne på Facebook kan man hitta de mest underbara grupperna!
  • År 2013 ska jag kolla på filmen 2012 och skratta!
  • Ge Ullared-Morgan en plats i Paradise Hotel
  • Jag är rädd för tjejen i Apolivareklamen
  • När jag dör ska jag spöka på facebook.
En del, finns hur många som helst. Orkade inte leta så noga, tog de första och bästa jag hittade. haha!

Kollade igenom lite bilder, vill ha sommar!


tisdag

Hello mina damer och herrar! Dagen började på Miroi. Ica, Tove och jag(host) vann ett frågespel. Jag sa att vi skulle vinna redan innan, grymt! :D

Har inte något mer intressant att skriva egentligen. Ska nog träffa Johanna en stund idag. Imorn blir det jobb 10-18

nödvändigt vetande!

Nu har jag jobbat 10-19. Vet ni, vet ni...? HALLÅÅÅÅ vet ni?! Ica maxi i Borås har Vanilla Coke!!

no stress

Alltså, jag känner mig stressad, snart är det jul och jag ska jobba fram tills dess. Eller är visst ledig på tisdag. Tror jag behöver det. Annars hade jag känt mig sönderstressad över juldagen. Jag som aldrig brukar känna mig stressad, tycker inte det är bra.. Saker tar den tid det tar. Allt är såhär: ska vi välja det eller det, är det ens öppet? Snart måste jag bestämma mig!

Nä nu får jag chilla ner, vad är det med mig..? Ska snart lägga mig och läsa Cosmopolitan och sova skönt i min säng. Bussen till Borås går 8.25 imorn, jobbar 10-20 imorn.


Detta var nog de fulaste jag sett på länge, men så går det när man är frustrerad!


(mp)

Ser ut som skriet på bilden.. haha

 

Det jag ville säga var iaf att jag åker snart, och att jag kan nås på cellen!
HAHAHAHAHAHA, ni som känner mig vet nog vem/vad jag syftar på :D

söndag

En lugn helg och min hals är nästan helt som vanligt. Idag blir det Göteborg som jag aldrig kom till igår. Klockan ett går bussen så har en hel del tid på mig att göra mig iordning. Det måste jag hinna haha..

Igår när Emma och Anna var här kollade vi på Fighting, inte en bra film. Jag orkade inte hänga med och fattade inte det roliga med filmen.

Måste städa idag med, kul klart!

Hoppas ni får en fin fjärde advent :)

I hear his heart beating

Nej, det blev inget göteborg idag. Var alldeles för seg på att göra mig iordning. La mig i ett varmt bad, det borde jag göra oftare. Jag utnyttjar aldrig vårt badkar, illa! Får bli en tripp till göteborg imorn.

Ikväll blir det en chill kväll med Emma och Anna!

Som vanligt tar jag normala kort!


i dreamed i was missing

Godmorgon världen! Idag fick jag sova ut, hihi! Jag funderar på att resa lite idag, till sveriges bästa stad! Helt ensam dessutom, eller jag kommer väl inte vara ensam på bussen. Men att gå runt i affärer ensam kan vara ganska skönt. Har inte gjort det på ett bra tag. Måste hitta en julklapp till Johanna och nästa vecka ska jag jobba mån, tis och onsdag så då hinner jag inte!

Hhahaahahahaha, så snyggast :D


Inköpslista!
  • Julklapp till Johanna
  • Julklapp till Pinnen
  • Nyårsoutfit!

me, myself and I

Ikväll har jag haft en helkväll med bara mig själv. Det där lät ju inte alls perverst, eller är det bara jag som tänkte så hm.. haha. Jag har iaf kollat på freaks and geeks hela kvällen, bakade gjorde jag med. Min familj lämnade mig ensam utan något gott hemma en fredagskväll. Halvsjuk som jag är orkar jag inte gå till affären heller.. haha, men min hals is killing me!


fredag

Hello alla glada där ute, idag har varit en bra dag. Vaknade runt åtta och fixade mig lite, körde bil till borås med Ica och sladdade runt lite. Kom in på MiROi och hon som jag hade samtal med är så himla skön. Hon flabba och jag flabba, helt lovely! Mer såna människor till världen tack!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, Emma kommer hem! Hon kanske vill göra något, det vill jag :)

hm, jag var trött tror jag.. Såg lite ut som en rånare igår helsvart!

Dessutom har jag en grymmesnygg rullgardin, var bara tvungen att nämna det ;D


tordag

Home sweet home, körde hem från Tranemo i snöstorm typ. Lite läskigt faktiskt. Men skönt att sitta ensam i en bil och sjunga! Ikväll blir det att lägga sig tidigt. Imorn ska jag till Borås och MiROi! Snart ska jag kolla på paradise.. hiihi! (jag vet att programmet är fett dåligt egentligen, men det är ju det som gör det så bra, hm haha!)

Jag har nog aldrig sagt att jag är normal, tur det.


torsdag

Whäääää. Ska jobba 10-18 i Tranemo idag. Att bli väckt klockan åtta är ingen hit för mig, vet knappt vart jag är. Dessutom att jag vaknade klockan fem med fucking mensvärk gör inte att min dag började bättre. Nä nu ska jag sluta klaga. Hoppas ni får en fin dag!

min dag.

Jag var nog väldigt trött imorse. Märkte att mina trosor är åt fel håll, tyckte väl de var obekvämt! hahahaha, sen istället för att lägga nycklarna på nyckelskåpet la jag mobilen där.. Som sagt, jag är ingen morgonmänniska!

Har fått lite mer jobb tills nästa vecka. Men massa grejer krockar, typiskt! Fast jobbet är nog viktigast, behöver caassshh!

Mami och jag håller på att fixa massa julkort. Hallå nu förtiden kan man bara skicka ett sms istället! Gosh vad smart jag är.

09:02

Skulle egentligen till MiROi idag. Men precis innan jag ska åka så ringer det på telefonen, och det visar sig att det är flyttat till fredag. Jahapp, vad hittar man på en onsdag morgon klockan nio? Typiskt att man hann att göra iordning sig helt, haha! Inte kommer jag kunna somna om igen. Snokade runt lite på Simons data och han hade någon film jag ska glutta på.

En riktigt snygg klänning, tänk den fast svart på nyårsafton!

(klicka på bilden för att komma till hemsidan)


my tuesday.

Efter jag var ute och gick med Daniela så började jag med att slå in lite julklappar. Jag tyckte julklapparna såg så tråkiga ut när jag var klar så jag gjorde egengjorda etiketter. Det är kul att pyssla lite, och stökigt blev det!

Efter jag var färdig, ganska precis så kom Josefine hit. Vi håller på att kolla igenom O.C-boxen. Jag märker hur mycket jag har glömt och serien är verkligen riktigt bra :)

Just denna etiketten är till Papi. Blev insprierad av Monki om ni vet hur deras lappar ser ut. höhö


Ja, lite stökigt blev det.. Kul att vara lite kreativ och det blev lite barnsligt, but so what.

 

Papi, Mami och Simons julklappar :)


snow

Det har kommit massa snö under natten. Faktiskt riktigt fint! Dock vill jag att den försvinner, mina vinterdäck är usla.. haha fast de saltar ju visserligen. Idag händer inte mycket alls, ska ut med Daniela en stund senare var det tänkt :)


petitesser, men roligt!

Ja, för facebook kan bra svenska :D


måndag

Var på det där MiROi idag. Var helt okej, personalen var positiv så det gjorde det hela bättre.  Ska tillbaka på onsdag igen. Sen efteråt satt Ica och jag på subway i tre timmar. Skönt vi pratade verkligen om allt möjligt, härligt att bara få prata om allt och inget.

Fick köpt en julklapp med till fridolin. Underbart, bara två julklappar kvar att införskaffa.

Imorn är iaf en ledig dag. Äntligen får jag sova ut.. hihi, man blir bortskämd när man är arbetslös!

Glad, sminklös och tandställning.

söndag

Sitter i soffan och funderar på att kanske gå och lägga mig snart. Måste åka tåg imorn kl åtta. Ja, och denna helgen har jag inte sovit överdrivet mycket. Jag har tänkt på en grej, om man är på en pub där man inte kan dansa. Varför har de sjukt hög ljudnivå då? Jag menar man måste skrika till varann, och man vet ju knappt vad man tänker. Helt meningslöst.

Gårdagen var bra. Var på Chez en stund sen drog vi vidare till Trägårn :)

p-p-paaarteey!

Nu är all jobbtid och all annat som man måste rapportera in gjorts! Härligt, jag har duschat och fixat mig. Nu väntar jag bara på att klockan kan bli halv elva så jag kan träffa Daniela på bussen! Alltså jag åt någon fiskrätt med mos som man värmde i micron, och nu springer jag runt och rapar det.. Myyyyys!

Party outfit, jag är helt kär i min skjorta.. Kanske inte kan ha den ute.. Men jag brukar frysa. Så why not den är grymt snygg and i loooove it! Puss på det, och på alla andra. Have fun tonight!


party like a rockstar

Jobbat 10-16 skönt att vara hemma. Men snart bär det av till göteborg, party! Daniela denna helgen med, men nu är det lite mer personer inblandade. :D

Ska hoppa in i duschen strax, have a fun night people!

Irri!

Dax för mig att nana, hoppas bara att jag kan somna. Min arbetsgivare skulle skicka mig ett mail om vad jag ska göra imorn.. Det var i onsdags hon sa det. Har hon skickat något mail än? NOPE! Hatar när folk inte håller vad de lovar, hur svårt kan det vara. Jag skickade till och med ett mail till henne och bad henne skicka. Men nej nej, irriterad blir jag!

Kvällen hos Jenny var trevlig! Grattis till Erik vinnare av Idol 2009 :) (dock hejade jag på Calle.. hehe)

Sån min gör vi på detta, godnatt people!


jeansskjorta, mums!

Idag har varit en seg dag. Har legat i sängen nästan hela dagen.. Kan verkligen inte sova, somnade vid 4 igår. Jag är en nattmänniska! Tråkigt bara att jag måste vända tillbaka dygnet, ska jobba imorn. Sen på måndag börjar den där grejen med att jag är utvald. MiROi ska jag till då.. Vet knappt vad det är, så fråga inte haha!

Ikväll ska jag till Jenny. Kolla idol finalen och umgås med hennes kusiner. Spännande.


Jeansskjortan ska användas ikväll, dock inte med mjukis till ^^ haha


sleep tight

Dags för mig att lägga mig. Hittade min efterlängtade jeansskjorta idag, äntligen! Förresten killar, snälla kan ni inte också köpa? Helt underbart snyggt. Orkar inte ta bild nu mitt i natten, imorn kanske jag slänger upp en bild.. eller snarare idag då. Det är fredag nu :D Godnatt!

Cobra Starship ft. Leighton Meester - Good girls go bad


torsdag

Hello där ute! Idag har jag mycket att göra, eller nej det har jag väl egentligen inte. Men det var jag som gick upp alldeles försent.. Måste åka till Arbetsförmedlingen och lämna in en lapp. Sen så hittade jag några jobb igår som jag ska söka till. Måsta duscha innan allt detta med, jag gillar inte att gå och duscha. Jag skjuter upp det hela tiden! Yeye, sen ska Johanna och jag till Göteborg vid 4 tiden :)

Klockan är ju redan två, eller snart. Bye suckers!

Muffin..s?

Idag fick jag helt plötsligt för mig att jag ville äta, jag ville äta massa (något gott alltså). Letade överallt, tänkte att någonstans borde det finnas en glömd kaka eller kanske lite chips. Men icke, så jag bakade! Varför bakar jag inte oftare? Jag kan svaret på frågan, jag är lat.. Chokladmuffins blev det hihi, wunderful.

Säger man muffin eller muffins i plural? :O

woohou, använde vår nya elvisp. Den har ingen turbo :/


Yummi!

hello barbie

Jag tänkte på en grej igår när jag skulle sova. Jag tänkte lite på plastikoperationer. Vad konstigt det är att det finns egentligen! Världen är sjukt utseendefixerad. Men det jag tänkte på var om jag går in till en läkare och säger att han får göra vad han vill. Det gör man hos frissan ibland, det är ju frisören som vet bäst, right? Undra vad han skulle göra. Lyfta mina ögonbryn, fettsuga min tjocka mage (ironi) och trycka in silikon i mina bröst. Men skulle jag bli snyggare då?

Snyggt? i Think BIG no!


fuck me

Johanna kom hit på oväntat besök! Mysigt, vi fettade oss som aldrig förr. Tryckte i oss äckliga ostbågar, förstår inte varför. Ostbågar smakar spya.. Nu har jag haft framme detta inlägget i kanske en timma, fett omotiverad att komma på något mer intressant att skriva. Känner mig småsur. whäää, ska kolla på Ultimate Knockouts sen så jag kan somna. Har börjar kolla på det, och det intresserar mig ändå. Bättre än inget när man inte kan sova. Ska sluta fundera, men ibland måste man. hahahahaha, jag är inte alls bitter.

Gammal bild, men troligen såhär jag ser ut.


x

En skön dag har det varit. Spenderade den i Borås med Jenny (mamma var med på ett hörn, hon betalade maten bla ^^ haha). Fick köpt en julklapp till. Bra snart klar! Fick även köpt American History X, sjukt bra film. Om ni inte sett den, kolla!

Hello hotties, Edward x2! (iaf i filmen..)


Bring it, biitcch!

Jag är nog en hemsk dotter. Jag älskar att mobba min mamma, eller tja jag älskar att mobba hela min familj, är det inte de kärlek går ut på? hahaha! Idag så mobbade jag mamma en stund, hilarious! Mobbade henne så mycket att samtalet avslutades såhär :)

Mamma: Vill du ha en gaffel i magen eller? :O
Jag: Ja klart, bring it!
Mamma: Nu eller med det samma?
Jag: Med det samma!

Med det samma?! whaaat säger man så.. Världens fulaste ord kombination. Ja, det är nog så man säger. Yeye, nu efter en paus i mitt kollande på HIMYM, så ska jag kolla några avsnitt till. hihi

give me a call

Godmorgon där ute alla bananer! Dagen startade med ett samtal från Emmsi. Var ju ett tag sen, men snart kommer hon hem! LOOVVEEEELY! Nu tänkte jag lata mig ännu mer och kolla lite HIMYM (how i met your mother).

Pauline - Give me a call


söndag

Hallihallå. Partade ju som sagt med Daniela igår och det var fasligt roligt! Jag förstår inte att vi har slutat umgås.. Tråkigt, men det får vi allt ändra på ^^

Hände massa sjuka saker. Vi skulle till Trägårn men fastnade på Chez hela kvällen. Jag missade även att hoppa av bussen så jag åkte taxi i en minut.. Men jag kom fram det är det som är det viktiga, haha :D

yeaah, så såg jag ut precis innan jag hämtade upp Daniela igår.


all night long

Ja, det är visst ansträngande att vara fyllechaffis. Jag tänkte, åh en lugn kväll lägga sig ganska tidigt ändå runt 2 borde bli fint. Då tänkte jag fel! För halv fem var jag hemma och sovklar.. hahaha. Nä, men det var en rolig kväll :)

Ikväll blir det fest i Göteborg med Daniela! Då ska jag ta igen det jag missade igår. :D


Nissan, Tage och jag är ett bra team!


fyllechaffis

Yeeah, då är man fyllechaffis ikväll. Fest i skutesjön, om ni inte vet vart det ligger har ni tur, haha! Funderar på att åka i raggsockar.. Men det kanske man inte kan göra, hahaha!

Gårdagens bild, men så mycket party känner jag mig nu! höhö


ge-kås.

Denna dagen har jag spenderat med min mamma och moster. Vi besökte ge-kås. Gissa om det var mycket folk. pjjhu, äntligen hemma! Hihi jag såg Morgan! hahahaha, min mamma tyckte han hade en liten rumpa.

- Vilken liten rumpa han har..
- Men mamma, varför kollar du på hans rumpa?
- Kolla Sanna, den är ju liten. Han ser större ut på tv.
- Jag kan inte stirra på honom, dessutom vill jag inte se hans rumpa!


Fick iallafall köpt julklappar till mami, papi och Simon! Då var det avklarat.

waait for it..

Mysigt att min bror kommer in skrikande kl 8:04 för att jag är skyldig honom en femtilapp som han var tvungen att ha! Gosh. Jag som älskar att gå upp tidigt. (okej, jag sov igen efter 30 sekunder.. hihi) Hela min dag har bestått av How i met your mother. Den serien är ju legend.. wait for it.. DARY!


hihi, ägd!

Haha, jag ägde de små mupparna. Jag visste att de inte ville att min data skulle brinna upp :) fjäsk ungar höhö.


bapelsin!

Sitter och smaskar på en apelsin, är inte det ofantligt gott? Väntar även på att Daniela ska komma hit, vi ska inte göra något speciellt bara umgås. Ha en trevlig dag! :)


hihi, ganska rolig!


önskelista!

Sitter och funderar på vad jag önskar mig i julklapp, men det är bara massa dyra saker.. höhö

1. Extern hårddisk
2. Adidas tröja
3. Svea väska
4. Jeansskjorta
5. Allt annat man brukar önska sig.

Travis McCoy - One at a time


tisdag

Min dag har varit i fullgång. Nästan hela dagen, skönt att ha saker och ting att göra! Kom precis hem från en fika med Moa. Vi kom fram till att om vi är singlar när vi är 80 ska vi gifta oss. Alltså inte änkor, utan aldrig varit gifta.. HAHA! Nej ingen av oss är lesbiska, men haha svårt att förklara. Men vi är så lika när det gäller killar. Om vi inte hittar våra rätta i indonesien och albanien..? hm, haha då får vi väl helt enkelt prova något annat, och då har vi varann..

Var väldigt lat idag, orkade inte ens sätta i linserna!


fråga utan svar?

Jag har en fråga som jag ställer till olika personer. Men alla bara börjar skratta, vad är det roliga är min fråga. Eller nej, min fråga är:

Vart sover fiskarna? På botten, eller flyter de runt?

Alla skrattar, men ändå är det ingen som vet svaret. Kommentera om ni vet svaret! Annars får jag väl söka på google. Men det är inte lika roligt.. haha

RSS 2.0