Hayday

Har ett tag spelat detta spelet på mobilen! Man har en egen bondgård med allt vad det innebär. Nu har jag lyckats få ihop till en ståtlig och fin häst :) Om ni känner att ni vill bli beroende av ett spel bara att ladda ner.. Pussochkram


Sivans

Spenderade många timmar på Sivans igår, provade på en alkoholfridrink! Riktigt god, bestod av ananasjuice, guanabanajuice, sprite och lite grenadin :)

Var nykter, ändå blev bilden suddig.. bra jobb


Mia på Grötö

Den där Mia Skäringer! Så skön :) Känns som om hela Sverige redan påpekat det. men jag gör det väl igen! Kollat på hennes program precis och tycker det är bra! Så kolla på det! Nu ska jag strax sova, skola 9-15! Sen möte och shiiet på det! Godnatt


Vänskap

En fin helg har lidigt mot sitt slut! Det började i fredags att jag mötte upp Johanna och vi kollade lite i affärer, inget som lockade oss! Senare blev det After School på Sivans med riktigt god mat! Lördagen spenderades stora delar i sängen! Slappade framför film och tv, hela kvällen hängde vi även där! Drack vin och cider och pratade om allt mellan himmel och jord! Välbehövligt, tack för helgen Johanna ♥


Johanna

Finbesöket består av Johanna! Ska iväg in till stan för att hämta upp na! Kommer bli en bra helg känner jag redan nu! Pussochkram


:(

Försökte rädda min vägg med att sätta extra tejp bakom korten så det skulle bli bättre.. Jadu, det gick finnemang!


torsdag

Gormorgon världen! Ligger fortfarande kvar i sängen... Är ledig och det enda som måste göras är disken och att städa lägenheten. Studsar inte upp av dessa roliga sysslor precis. Men ska ta mig i kragen och fixa det snart! Finbesök imorgon nämligen ;)


Mmmhm

Dagens måltid!


onsdag

Efter en slapp morgon, med snooze och dator i sängen är det nu dags att ge sig ut i kylan. Jag är lite bestört, för denna camen på datorn är fruktansvärt dålig. Jag som alltid tog sådana bilder innan kommer tröttna snart.. Då blir det bara massa text och det är inte så roligt. YAYA chillevipphej!

Dagens fina tröja, Bikbok - 150 :-
 

Misfits

Fast i en serie igen, redan kollat ett avsnitt för mycket.. Jaja, ledig imorgon! Ska strax sova, pussochkram


Måndag

Igår var både en bra och dålig dag! Lunchade och hade det bra med Vidar, men sen.. Ja våra vägar delades och kommer fortsätta vara det i fem månader :( Han kommer få det skitkul i Budapest och jag här, men det är tråkigt och kommer sakna honom!

 


föörsta

Första riktiga Sivansmötet gicks på igår. Det blev alldeles tomt när alla gamla lämnat och vi brevidisar faktiskt är de riktiga styrelsemedlemmarna. Fick en finfin kalender, så nu ska inget glömmas bort. Den lilla svarta boken, kan nog stå det ena och det andra i den! :)


lördag

Vaknade och visst lyckades jag flumma ihop en hel tenta, svarade på alla frågor men vet inte alls hur resultatet kommer bli. Efter att ha varit sjuk sen i tisdags så blev det inte så mycket plugg gjort. Inte mycket spännande som hänt idag, hängt på Sivans och hittat en plånbok! Dagens goda gärning :) Tänkte hipphoppa in i duschen och dra på förfest, men ingen utgång. Pussochkram


Miss Li - 1:a gången

Comeback nummero?

Hej och hå! 
 
Jag vet inte riktigt, men tänkt ett tag att jag ska börja skriva igen. Varför inte just nu när jag inte kan sova och har en tenta klockan nio imorgon? Vi kör på och ser vad som händer. Lovade ju faktiskt att börja skriva mer och flitigare när min nya dator dykt upp.. hahah!
 
Så vad har hänt under hela fem månader? 
  • Sommaren blev till höst.
  • Var funktionär på Pedals nollning, som ni fick ta liiite lite del av!
  • En ny härlig termin av både skola och nationsliv drog igång på allvar, denna gången medlem i två styrelser. Norrlands och Nationskollegiet!
  • Gjorde mitt första besök i Tyskland med syfte att köpa sprit.. (viktigt?!)
  • Började gå bredvid Bella och Haara under pubkvällar på Sivans.
  • Det hann bli jul och den spendaredes i Skene
  • (Får inte glömma att här imellan hann jag umgås en hel del med folk i min närhet.)
Nu sitter jag här. Återigen börjar strax en ny termin med skola och nationsliv, men denna gången med ett ännu större uppdrag. Här med kan jag titulera mig som Norrlands representant i Sivans. Sivans är en av studentpubarna på campus och det känns både lite skrämmande och otroligt roligt. 

 

RSS 2.0