tisdag

En ny solig dag som innehåller, tja pluggplugg och plugg.. Det är iaf snart sommarlov, ska bli askalas! Pussochkram :)


lördag

Mirja och Jasmina kom på oväntat besök, och hux flux så sover hon nu här :) Måste även berätta att BARCELONA vann.. Maaaha!! Nu ska jag hämta broder min, sen sova! Godnatt

Normal filur, du har rätt frida, det är nog början på slutet hahah1!


brownie

Hade en mysig dag med Mamma på stan igår, god mat och shopping. Mamma färgade håret på mig med, lite mörkare men det känns okej änsålänge :) Skönt att vara hemma i Skeneland och inte göra så mycket alls.. Ha en bra lördag people! Pusss



I know an angel was saved


Shit vad fint, jag skulle bara kolla upp vem han var för hans låt, What Are Words är så himla fin, och nääe jag klarar inte mer! hahahaha Jag som redan sminkat mig och allt :) Underbar!


what are words

En bild på dagens outfit på begäran, men allt som man önskar kommer inte i uppfyllelse! haha :) Bilden är ashärlig tycker jag, hiihihooho. Pussochkram


..

- Yo, waaazzuup?

dagens låt


Doris - Did you give the world some love today baby?

eh, ja



I don't mean to be rude

Ska strax åka in till stan för att hämta Daniela på jobbet, sen ska vi käka lite och kolla på Pirates of Caribbean 4. Eftersom att någon snubbe har förutspått att jorden ska gå under så kanske detta blir mitt sista inlägg... Maaha, bara för det kan ni väl alla få varsin puss :)

Han sa att jorden skulle gå under 94 med, men här sitter jag. Jaaaja, lite less blir man på alla, vem vill egentligen veta när man dör. Lycklig och glad dör jag isåfall om han har rätt..

hahahahahahhHHHHHHHHHA! Alltid trott det är en bagare eller något, inte fattat det roliga. Men det är Frankenstein??! Googlade lite och hittade till och med denna!


fredag

Ett barn berättar hur han slagit sig inne i stan: Jag skulle bara känna på statyn med huvudet! hahahahHAHAHA, alltså så jävla klockrent, ska jag med börja säga när jag har ett blåmärke :)

hår som hår?

Satt och tänkte, åååh jag måste blogga om något kul... HAHAHhhaaaaa, och ja min humor äger i alla lägen ;D Varning för att det kan vara väldigt lame!

Koooooollaaaa. Jag har odlat vad heter de? armhålshår? HAHAHAA nu blev det ännu roligare! Visst man brukar säga att man ska raka sig under armarna.. Men vad fan heter håret egentligen? Under-armen-hår? HAHA yeaah ni fattar!

 

 

 

 

 

 

 

Luuurad, det var bara mitt huvudhår?! hahahahahHAHAH övertrött?


minnen!

Igår bloggade jag bara lite snabbt och kände att denna personen är mer värd än så! Var nämligen så att lilla Johanna fyllde hela 21 år igår, Grattis igen! :) Har kännt henne sen den dagen jag började i ES1a, vilka tider! Saknar gymnasiet lite ibland, och att alltid få träffa de tre underbara tjejerna som jag klickade perfekt med i klassen! Johanna och jag har hunnit med så himla mycket! Du är guld värd tuss ♥

hahahaha, så underbara bilder! :)


OHOY

Sov tolv timmar inatt, fattar ni då när jag egentligen somna när jag går upp så tidigt om jag gör? ASGÖTT var det ivarje fall! Idag bokade Daniela och jag biljett till Pirates fyran, på lördag smäller det :) (vet ni, bara tre dagar kvar på vfu:n.. hiiihi) Pussochkram!


VM - Guld

Skönt att man är halvfinne så man slipper bli sur när ett av lagen vinner eller förlorar! MAAHA, just nu är Sverige så himla dåliga, då är det skönt att Finland äger :) Nu ska jag sova, godnatt!

inga pölar här inte... haha

Fick för mig att klippa mig.. Undrade hur detta skulle sluta men blev helt okej! Var trotts allt första gången! Daniela får kanske finslipa lite :)


fredag den 13e

Idag är det en otursdag för många, men 13 har varit mitt turnummer enda sen jag vann Charmander (pokémon) på Liseberg för massa år sedan, så jag förväntar mig att denna dagen blir tursam! Kanske att någon magiskt har städat min lägenhet när jag kommer hem.. Eller kanske ska köpa en trisslott :) haha hur dagen slutar återstår och se!

tanken har väl snuddat mig..

Barn: Du är ett barn!!
Jag: Varför är jag det?
Barn: För att du leker!

HahahHAhaaa.. Jaa man ska vara barn sålänge man kan right? :)

The world's greatest

Tänkte bara säga att jag åt tacos innan, och det var hur jävla gott som helst. Känns som om det var evigheter sen jag åt det, okej.. någon gång vid påsk var det, men whatever ;D

Sen kan jag även berätta att jag nu ska sätta mig ner och jag ska göra massa siffror, varför undrar ni. Det gör jag med nästan, ska hålla i en lek imorn, och då gäller det att vara förberedd ska ni veta! Mattelek dessutom, viktiga grejer.

Sen har ni säkert en till fråga, varför denna bilden? Ja men varför inte svarar jag då, eftersom att jag inte har något annat svar.. hahhaaaha!


tish-dag!

Nu ska jag vara rebellisk igen! hihihoho, puss på er! :)

Mitt rebellface? maaaha..


I will come to you

I helgen har Johanna varit här, må säga att det var en spontan och väldigt rolig helg! Vi hade tänkt att ta en chillhelg... Ja, det gick ju som det gick, men skitroligt har jag haft! Måste tillägga att Besty var med med, ni är för bra ni två :)
en gammal bild, hahhaaa..

Daniela kan hon!! Ni anar inte hur god den var :)

Måste påstå att jag kan jag med, jäkla gott var vad det var!

ååh, texten är precis vad jag önskar!

Kolla in denna videon, så skön! :)
Bruna Mars - The Lazy Song

vårmode!

Nu är det bara 12 dagar kvar mahhaa! Jag skulle gå till polisen efter för att skaffa nytt pass. Men det gick ju bra, glömmer hela plånboken hemma.. Tur var väl kanske det eftersom att ett berg har tagit plats på min haka. Ganska sexigt, ska starta denna nya trenden! :)
Syns inte astydligt på bilden, men irl - ohyes!

22:50

skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig skärp dig!

nej, jag glömmer aldrig bort..

Känner mig rebellisk, hahahaha såå ja. Jag tog bort några FB kompisar! HHAAH 43 för att vara exakt :D (kolla om du är kvar... hahahaha) Har praktik nu, suuug på det! Men Johanna kommer hit till helgen blev det bestämt lite hipp som happ, awesome! :) Nu måste jag sova!

vuxenpoäng

Igår var det Valborg och hela Campus festade eller kanske till och med hela Sverige förutom tre små personer som heter Daniela, David och Sanna! hahaha, vi kollade på film och hade frågesport! Skönt för idag kan jag göra massa, typ tvätta, har 5 maskiner igång nu.. hahaha
Yeeah vilken hand, helt störd, det är ju fint det med... eller något!

RSS 2.0