(:

Idag blev det färd mot Ge-kås! Fick med mig en del behövliga saker hem, lite kläder och lite skydd till telefonen. Fick även med mig ett par skor, det får inte förglömas.. Viktigt viktigt, det där med skor! Tyckte det var en bra dag, nästan inget folk alls där! :)



Tv-spel tiiime!


Ajjfööön

Hej nu när jag skaffat ny mobil kanske jag kan ge det ett försök att bloggilogga från mobilen haha! Får se hur roande det är :)

Igår kollade Simon och jag på Abduction och In Time två riktigt bra filmer, se dem :)


min jul

Okej, nu ska jag berätta för er om min jul haha! Började i torsdags när jag gick och la mig och hade ont i halsen, sen när jag vaknade hade jag även feber på fredagen. Så det är ungefär så min jul har sett ut, feber och ont i halsen! Men fina presenter har jag fått i vilket fall :)

Roligaste idag när jag var på vårdcentralen, testade mig för både halsfluss och körtelfeber och inget av det hade jag. Kom där ifrån med att få reda på att jag tydligen har en vaxpropp i ena örat! hahahahahahahah

Hoppas ni alla andra har haft en superbra jul. Jag har bara halsont kvar så det hela börjar bli bättre och jag hoppas på att vara frisk snart! Pussochkram

:(

Jag är sjuk på självast julafton.. Tyck synd om mig!

torsdag

Morgonpromenad med Susanna och nu Kinna med Johanna, mysdag :)


I Won't Let You Go

Idag hade jag en fundering, som jag har haft många gånger. Ni (med långt hår) vet när man har haft håret uppsatt en hel dag, och så tar man ur toffsen och det liksom gör ont i håret eller botten eller så. Man är helt jävla öm precis som om någon försökt rycka loss håret. Varför blir det så? Hur sjukt är inte det egentligen, är det för att man har en för stram toffs eller för att håret är mer vant vid att ligga neråt?

hahaha, eller känner ens alla såhär? Yeyey, imorn då ni! Nathalie och Jenny (tack för välkomnandet Jenny, känns tryggt att vara i ditt rike igen!! haha) ska snackas med och träffas med och bara ha det hur bra som helst! Ska försöka få ihop alla julklappar med och i detta nu snöar det, så det blir nog en vit jul trotts allt :) Godnatt, pussochkram

puss

Nu lämnar jag snart finfina campus för att inta Skeneland! Pappa står och väntar i Borås och fy vad skönt det ska bli att vara hemma hos familjen i tre veckor! :)

Felix kommer få det ensamt, men med en fin rosett ligger han här och väntar på mig!

lördag

Trivdes så himla bra med styrelsen igår, kommer bli kanon tror jag allt! Nu ikväll är det party igen! Pumptömning på Sivans, det får man för allt i världen inte missa:) pussochkram


fredag

Nu blir det bounding med den nya och gamla styrelsen! After school på Sivans sen lite spel/mys/förfest på postis innan det bär av till Stallarna som har pumptömning idag :D
Pussochkram!


Norrlands styrelse

Jaha då är man numera Ärkefesting tillsammans med Dennis, kommer bli ett perfekt team! :)

Jobbartöja på!

Ikväll är det Norrlands som har hand om Sivans igen! Nu är jag festing, vilket innebär att jag bara är ett utskott i nationen. Imorn är det årsmöte, och jag har blivit förslagen av valberedningen att vara med i styrelsen. Hoppas hoppas:) Pussochkram

tips från Jenny

hahahahha, som om man inte visste det redan?

Lucia

Grupparbetet är klart, nu kan man ta lov! WOOHO :D 

Blir lite kvällsmys med Jonna idag för att fira detta lite senare, nu rullar maskinerna och ska snart ner och kolla till hur det ser ut! Känns inte som om det är jul här än, bara vanligt höstväder ute!
hahahHAAHHAHA! Kolla vad jag kan trolla, huvudet ser dock ihoptryckt ut.. men det är lite målat i paint och jag har inga överdrivna skills i det! Allt för det är Lucia idag:)

hahahahahahaha!


turbulens

Vet inte riktigt vart min söndag tog vägen, men nu är det snart sovdags?! haha, har diskat, fixat tvätthögar och lagat pannkakor som varit vettigt. Fredagens firande av att Norrlands Nation fyllde 25 var helt galet kul! :) yeye nu blir det dusch, pussochkram!


tonight tonight

Idag blev det en riktigt ordning och reda klädsel! Nu ut i rusk vädret och försöka hitta in till stan, för att senare festa till det lite:) pussochkram


blööö

Idag blev min facebook hackad?! Helt plötsligt har jag kommenterat massa kort om att folk är äckliga och till Simons flickvän hade jag skrivit något liknande med att jag aldrig ville se henne igen och att hon skulle hålla sig ifrån Simon. Hade även börjat chatta med folk och skrivit massa konstigt.. Min statusuppdatering var "Nu lämnar jag Sverige i två månader för att knulla spanjorer ;)" Yeye det är ju normalt, ganska äckligt ändå att folk kan ta sig in på folks grejer och tycker det är roligt att hacka? 

Kan ju vara roligt att facerapea någon men det är bara på skoj och en kompis som gör det oftast. Nätverket som var inne på min face var från munkedal, bara jahaaa kul!

tisdag

Äntligen är det lite ordning och reda i lägenheten, bara plugget som ska ordnas upp med då, och får inte glömma tvätten men det får vi se när man har tid för! Känner mig stressad, alldeles för mycket i huvudet. Imorn blir det grupparbete sen fara ut till Åryd för sista gången antar jag. Även festingmys :) 


kramsnö

Igår kom första snön, och jag var ganska glad över det, men nu erkänner jag.. Jag har redan tröttnat!! hahaha


en bild säger mer än tusen ord

Vilken kväll igår! Jobbarsittning gick av staplen och temat var fetisch! Alla var utklädda till allt möjligt. Själv skulle jag föreställa en sekreterare, det var det den vita skjortan var så bra till :)

Vårt lag vann, här är slutdansen!



:(


Avslut

Nu är praktiken över, både skönt och tråkigt. Kommer sakna barnen mycket! Tråkigt egentligen att sluta en fredag eftersom att det är mindre barn på avdelningen. Men av de som var där fick jag ett kärt hejdå! :) Av Marie och Helena fick jag denna! Min enda julinredning, de vet vad jag behöver! Åh en guld värd VFUperiod är alltså avslutad! Tack tack tack



15 %

Jag har gjort det igen, gick in på Emmaus på jakt efter en vit skjorta som jag ska ha i helgen. Hittade en perfekt, ni får se mer på lördag vad jag tänker på, hiihie! Men råkade även få med mig en till tröja hem ooopsi! Roligt även att jag fick reda på i kassan att de har studentrabatt?! hahaha, skulle betalat 90 men nu betalade jag bara 76.5 ;D Antagligen den affären jag handlat mest i sen jag flyttade hit - favvo!


RSS 2.0