weekendo

Helgen har varit fin, träffade älskade Pinnen och var på förfest hos familjen Rebolledo! Fick med mig en ny mobil till Växjö med, jag kunde inte höra vad folk sa när det ringde, men de kunde höra mig. Lite creepy, så en ny fin liten sak har jag skaffat mig :)

me, myself and I?

Har jag duschat eller packat? NOPE hittade på något som jag inte gjort på väldigt länge. Blicken och näsan blev inte rikigt lika. Men äsch blev rätt okej, tycker det ser bättre ut på pappret dock :) NUUUU ska jag ta tag i det där jag skulle göra!

stallvägen

Tvättrummen har varit besökt av två coola brudar idag. hahaha, alla torkskåp var upptagna.. Så yeah, jag skaffade mig ett eget. Vilket innebär att min toa är full av tvätt..
Jag hade tänkt att duscha. Men vet inte riktigt hur de ska gå till i nuläget, tvätten är inte torr och jag har ingen annanstans att hänga den. Får ta det imorn kanske. Måste packa med, ååhåhhhh. Jag vill bara sova och ha svar på mina utskickade mail. Positiva svar hoppas jag verkligen på.. Kan även meddela att tvätt är inte allt som stått på schemat idag. Jonna och jag har hittat på mycket! En del innebär glass, muuums! :)

onsdag.

Idag blev Jonna med mobil, jag är så sugen på det med! Skkaaaa jaggg? Min lover är ju inte allt för bra, inte vidare snygg heller efter alla mina bravader. Men samtidigt, två år. Min fina lilla älskade sony. (där var jag uppfinningsrik va?) Tiden avgör ödet.
På morgonen var jag happy, håret var vågigt, kanske lite för mycket. Men sen kom..

Växjö-regnet och gjorde det mindre vågigt. Ganska mycket mindre. sadface!

försökte härma The Grudge.. blev inte riktigt samma effekt med blont hår och en fete-haka.. Men känslan är väl ändå godkänd.. svartvit effekten är iaf suverän! hahaha

blondin_95?

FJOOOORTIS. hahahaha, det jag faktiskt tänkte visa var min fina utväxt. Jag kom att tänka på hur fult det var häromdagen. Vem var det som slingade mitt hår sist om inte PINNEN! Så det jag vill komma till med denna fjortisbild är att de var väldigt längesen jag träffade henne, men vet ni? På fredag BAMBOOM CRASH! Då händer det, då ska jag få träffa my love! :D Finaste finaste Clariza. Om ni håller med mig så nicka.. Bra, alla nickade!

new week

Grupparbetet är i full gång, det är mycket snack och lite verkstad, men vi får saker gjort och det gillar jag! Solen strålar här med, iaf när Jonna och jag gick hem vid tre, innan dess satt vi inne hela dagen.

Nej Jenny, det finns ingen glass i frysen, men när du kommer hit lovar jag att de ska finnas :D

bara göra ingenting

Något är speciellt med söndagar, förstår inte varför alla hatar söndagar? Man får ju vila och bara göra ingenting! Igår efter jag skruttat runt i pyjamsen gjorde jag mig iordning för fest, tog de ganska lugnt, var kul att festa med mina lagledare! :)
ser ju ganska rädd ut, hahaha! men that's me yesterday.

skrutt

Godmorgon mina solstrålar! Idag är det lördag, härliga lediga lördag. Vilket betyder att jag kan skrutta runt i min snygga pyjamas hur länge jag vill., hahaahHA! Undra hur gammal den är egentligen, lööv. Kände för att visa upp den, jag älskar rosa, hooost host! Sexigaste klädkombinationen som jag har i min garderob :)
it's a killliing POSE! Ni får se mitt kök med, stort va?

fuck you!

Mina växter leever! ÅÅååh, jag visste att de gillar mig, bara lite vatten och kärlek! Ikväll blir det chill med Jonna, måste bara vänta på att hon surar klart först ;) hahaha! Liten surpuppa har hon varit hela dagen, förståligt. Helt onödig dag!!!! Men nu är de helg, ingen tid till att tänka på skolan, släppa allt och komma igen på måndag :)
Ni ser, mina fingrar är gröna!

återuppstått!

Äckeltentan är inskickad och jag sitter i Växjö! Underbart skönt. Funderar på om de är lönt att laga mat nu eller kanske hoppa in i duschen. Är trööttt med, får se vad som händer :)
oooops! mina växter håller på att dö. hahahaha, jag är bra på det här, ser ni inte mina gröna fingrar?

bildlös

Så här jävla arg har jag nog aldrig varit på en jävlaidot data! KUL KUL KUUUOLLÖLKLBHHGHghDdG att allt jag gjort idag är borta!

Tur att jag hade långt tålamod.. hahaha, jag som brukar ha de. Nu är allt fixat förutom Simons data, han lär ha miljoner virus på den. Inte tar han hand om de heller..?

Nu ska jag fortsätta att inte ha något liv! puuussochkram.

dödddd?

hmmm... denna tentan är inte allt för rolig. Man får inte ha egna åsikter men ändå ska man hålla på att skriva perspektiv och tydligen diskutera med sig själv. Ja men de känns som detta kommer gå bra. Ska in på fredag kl 9:00.

BAAKJFJJDFSJFHDUSGUGHFDIGJFDNGSÅFANFKJOAUFBE NESGMPEVSO ! kul jag har inget liv tills dess. Längtar till helgen! Då blir de tillbaka till Växjö och umgås med Jonna, fira att denna skiten är över. :)

hemtenta..

Har hemtenta denna veckan så åkte hem till Skene igår, efter en turbulent lördagsnatt. Den var spännande må jag säga. Händer massa grejer när jag är i farten, både bra och dåliga! Men mest bra. Sittningen var rolig sen mellanfest hos Jonna, sen utgång på Sivans!

Hemtentan lades ut kl 8:00, men då var inte jag vaken, jag har kollat lite på den och ser att detta kommer bli jobbigt. Så vi skjuter upp de lite till.. hahaha., Blir Ullared med mamma, moster och Simon :) pusspåer!

tack-..

Nu drar jag iväg på -sittning, ha de bra mina kära vänner! :) pussochkram.


puuss!

Även dagens frisyr blev fläta, men på ett annat sätt. Är trött på att håret bara hänger rakt och tråkigt. En ny skjorta har jag på mig med! Dagen har spenderats med Jonna som de flesta andra dagarna här på stallvägen, stan tacos och powewalk :)

teenage dream

Som jag sa igår, äventyr med Jonna idag! Vi tog oss till Älmhult, vilket ställe. Men där fanns det ett sånt där blått stort hus som kallas IKEA! Äventyret avslutades i tvättrummet, skönt nu är all smutstvätt borta! :)

Bilderna är kassa, min kamera är hemma i Skene så cam it is!
Ljus, bordunderlägg och skål, min lägenhet inreds med en touch av svart, vitt och rött!
Ja, bilden är spegelvänd, men växter har jag i fönstrerna numera! :)
Dagens frisyr blev fläta, och i bakgrunden ser ni två ljushållare som följde med hem..

De som inte syns som följde med hem är: kuddar, filt, lakan, stolsunderlägg, dörrkrokar och förvaringslådor m.m :)

Pinnen är ett plus på detta inlägg.

hahahahah, jag lyckades få med ÄGG i rubriken fast de inte var meningen. Det är äggetsdag idag. Vad de nu är bra för. Men inga ägg för mig inte. MÖÖÖÖ. Min dag har inte varit speciellt spännande, så jag hittar på en berättelse istället..

Det var en gång en liten hund som skulle ut i skogen.. Trodde ni seriöst att jag ska skriva en hel saga? Nej nej, tänkte säga att jag lämnat in skrivuppgiften och där släpptes en tyngd från mina axlar. Sverige suger i fotboll, 4-0?! Kanske har något vettigare att säga imorn, för då ska Jonna och jag ut på äventyr, wwweeei :D

jag är sugen på tacos med, de ska jag göra i veckan!


måndag

Jag har lyckats skriva 450 ord idag.. :O :D

Bara 250 kvar då ungefär. HEJJAAAA MIG! Sen tog Jonna och jag en powerwalk, sen laga jag äcklig mat.. Den historian vill ni inte höra. Ska hoppa in i duschen sen paradise hotel, see ya peeeeeps! Pussochkram

H:et står för hellyeah!

10.10.10

Hello mina små sööta lässaaare (man skulle höra mig säga de, magnifikt!). Har kommit hem till stallvägen igen, skönt att få sova i min egna säng. Jag är sliten. Party på KinnaKrog igår.. hahaha, vilket fjantigt ställe, jag bestämde mig för att hem! hahaha, fråga mig inte varför.

Vi kör på gamla bilder för att liva upp de, dagens jag är inte så fotogenisk.. Varför inte ta två bilder på när jag åt korv häromdagen? Det piffar upp de hela. Jag hade inget korvbröd, så man tager väl vad man haver! :) pussochkram!

mys fredag

Hejhopp. Idag när min bror kom hem visade de sig att jag bara hade saker som var hans. Hans mysbyxor, t-shirt, data.. Yepp skönt det där med att ha en bror, han har sagt att han ska vinna 10 miljoner och då betala av mitt studielån jag kommer få. Finnemang!

Åkte till Örby och träffade mina söta kusinbarn. Där väntades en present, den som ni ser på bilden. Jasmina har målat från vänster till höger---> Benjamin, Alex, Jasmina, Jag, Pappa o Mamma (Simon sitter bara hemma vid datan.. hahahahaha) Familjen Uusitalo-Mårtensson är grejer det där, mys :)


knallegatan

Eftersom att så många kommenterar och frågar hur de är att vara hemma, så ska jag berätta! Mina familj kan inte underhålla sig utan mig så de har skaffat canal+.. Jag och min bror har samma humor! Kollade igår på död snö, se den allihop. bästa zombiefilmen ever!

Min mor och jag åkte runt i Skene idag. Vad händer här, jo alla vägar är nya..? HA! Jag har bara varit borta en måndad och lite till. Snyggt jobbat grabbar (antar att de är killar som har fixat de, kanske till och med gubbar)..

Jag får inte ens sova i mitt egna rum, men jag äger folk för de.. HHAHAHAAAA. msn! Pinnen och jag ska åka på sightseeing snart har vi bestämmt. ÄGG på de. De händer mycket bra i Skene, och har bara varit här i 24 timmar. Spännade. See ya folks!

Min brors data vill inte samarbeta med mig, så jaaaa.. Detta bjuder jag på idag, bara för att jag leta länge efter något bra och blev lite arg sökte jag på min hatfärg rosa. Så enyoj!


Din mamma - Oskar Linnros

Säger hejdå till Växjö för denna helgen, och säger HEJ till mark. Vink vink. pussochkram!


music

Imorn åker jag hem och har alltså en långhelg hemma i skeneland! Ska bli skönt att komma ifrån alla mysterium som Jonna och jag stöter på här. hahaha, ikväll blev de varma mackor och en film. Vi är bäst på att mysa! :)

Någon som vill träffas borta i maaarrrkkk? Mohöööh. Send me a text and i will be happy!
måste promota denna låten igen, bäst bäst BÄST!

guldkorn

Ibland när man kollar igenom gamla kort kan man hitta guldkorn som man helt glömt av.. hahaha, lövely! Så skoltrött var jag på den gamla tiden, hahaha nej! Detta tillhörde vårt projektarbete i 3an, är en AIDS-smittad uteliggare! Kan de bli snyggare?

Detta är ett annat bra kort, inte lika roligt. Men den påminner mig om sommaren och Moa, den lilla fjanten har just flyttat till London! Sommar och Moa saknar jag nu. Moa innebär galenskaper. Nu ska jag sova, pussochkram!



Gubben i lådan - Daniel Adams-Ray

Tänkte skriva något. men slänger in en bild. pussochkram!


lägenhet 61 och 103

Väntar, väääntar. Nu får de snart bli dax för invigning av lägenhet nummero one. Vet inte riktigt vart vi ska börja, men först förfestar vi i den ena, och sen flyttar vi oss till den andra! Kanske kan komma på vad jag ska ha på mig för kläder med. Måla om naglarna..? Äsch. Idag blir det alltså inflyttningsfest för mig och Daniela! Tycker synd om er som inte är här, för vi festar bäst!
hahahahahahhahaha, ååååååååhhh... iiih. BÄST

examination

Jag klarade min första examination! YEEAH du ser pappa, jag pluggar visst! Detta firar vi med en schnöögg bild :D Ikväll blir det mat och idol var tanken..

Notera att jag tappade mitt tuggummi som jag hade i munnen för denna bilden, notera även att jag lyckas visa min ståltråd på undra tandraden. Det är inte varje dag man lyckas med de här grejerna, pussochkram


besviken

Ibland undrar jag hur folk tänker. Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig, men en sak som är säker är att jag är besviken. Kanske är fel att skriva det här. Men de skiter jag i, för jag behöver det. Besviken var alltså ordet. På en del av mina vänner. Förstå mig inte fel, jag älskar mina vänner.

Det jag inte kan förstår mig på är, att när man vet en sak, kan man inte förmedla den direkt? Kan ta ett litet exempel: Inflyttningsfest, YÄÄJ. Jag meddelade alla för en månad sen för att man skulle kunna planera. Och visst jag förstår att man inte kan veta allt som händer och hur schemat ser ut så långt fram. Men om man vet att man tex har mycket plugg så kan man väl se till att de är gjort så man kan få en frihelg? Och nej, det är inte att jag är viktigare än plugget. Så menar jag verkligen inte. Jag förstår om man måste plugga, de är ens framtid!..

Men sen att JAG ska behöva skicka ut sms och fråga till de jag är osäkra på? VARFÖR SKRIVER MAN INTE MED EN GÅNG NÄR MAN VET ATT MAN INTE KAN? Det är de som gör mig mest besviken. Men yeah, tydligen är man väl inte ens värd att veta de.

Ska tillägga att detta inte är första gången något sånt här händer.

Kanske är jag en aning patetisk och gör detta till en stor grej. Kanske är jag inte det och vill bara få ut hur jag känner. Kanske skrev jag detta för att folk ska fundera. Ha en fin natt..

RSS 2.0