Dreams, that's where I have to go

Nu är det fredag igen, tiden går så himla snabbt! Igår var det strålande solsken, jag fick köra bil sen glass i solsken. Senare kom några flickor hit och Moa fick bevisa för oss att det finns troll? hahha, nääe. 


Gavin DeGraw - Stealing


Where You Are

Kuuufft kuuft! Jag precis som alla andra börjar nog bli sjuk, tar lite te på det och ska snart till Moa :) Blir nog en bra tisdagskväll!


grymmehelg

Åh, ni vill säkert höra lite smådetaljer om min helg. Men mer än så får man inte, man måste vara med för att få veta allt :D Fredagen började med förferre hos mig. Härliga tider och utgång på Stallarna, inte så mycket mer att tillägga! 

Lördagen var lite chillout med Subway mat och sådär, sen blev det jobba hela kvällen/natten lång. Var skettrött efter det, men inte sova då inte! Nuuu börjar efterfesten för alla jobbare! Bastu, badtunna och bara gött häng :)

Nu är det ny vecka och nya tag! Vi hörs

lördag

Hey ho, lets go! Dags för ännu en jobbkväll/natt. Men denna lär bli mer att göra på, då det antagligen kommer betydligt mer människor! see yaa peeps :)

torsdag

Tjenixen, haha fulaste hälsningsfrasen ever! Jobbandet igår gick super, Drinkar serverades och jackor hängdes upp. Nu tänkte jag prova på något nytt jag aldrig gjort förut, alltså färga mitt egna hår. Japp först måste jag dock gå till affären..

så här dryg känner jag mig.

onsdag

Nu ska jag ut i det gråavädret, off to Alvesta! Träffa upp Emelie och sen in på hennes förskola och leka runt med barnen! Om klockan inte varit så tidigt så kanske jag varit ännu gladare! :)


Never Say Never

Fick för mig häromdagen när jag hade filmtorka att jag kunde se Justin Biebers film, förstår faktiskt inte varför hela världen förutom småflickor hatar honom? Även om man inte gillar någons musikstil eller liknande behöver man inte hata. Fan låt grabben vara, han är bra på det han gör! 

Så om du känner för att se en film, varför inte se den. Han verkar som en härlig kille, tänk på att han är ung, jag hade nog aldrig orkat ta så mycket skit i den åldern! Sluta hata bara bry er inte om honom om det inte är din stil. Filmen heter Never Say Never :)


reggae

En liten snabbtitt, nu ska jag strax ut och gå med Daniela :)

Myggjakten!

AAAHHH IMORN ÄR DET SITTNING :D:D TAAAAGGGAAA!!!

jag är det du ser

Nu hoppas jag John Blund kommer snart! Trollet behöver sova :)

abc

Okej jag är helt besatt av Wordfeud, om du har en android eller iphone ladda ner det och utmana svansa!!!!! :D:DDD:D:D:D koooom igen, visa vad ni går för!

Godmorgon!

Gud vad underbart, inatt fick jag sova i 11 timmar, wooho! Kämpade på hela dagen igår, först idrottslektion, sen grupparbete och sen sitta och fixa med sånghäftet till sittningen! Guuuud är så taggad tills på lördag! :D Nu, grupparbete igen, vi hörs!


superstolt

Idag har jag lyckats få ihop två hela sidor, bara en till att skriva imorn då, nu firar vi med ferre och invigning av Sivans! :)maaaha

animator gif


kuuuul

Min lägenhet har sett förjävlig ut ett tag och jag har varken haft tid eller ork till att göra något, men idag kände jag att det var dags!
Innan och efter, kolla bakgrunden på sista bilden, JAPP dags att ta hand om tvätten nu :)

onsdag

Nu blir det bounding med utbytesstudenterna! Lekar och grill, ska även hinna trycka in en intervju med Eija som har med skolan att göra :) Puuushalva dagen har gått och..

..hur nice är det inte att kunna gå hem på lunchrasten och samtidigt vila upp sig! hiihe, idag vaknade jag och fixade mig på 10 minuter, bra jobbat Sanna!

helgen

Igår fick jag frågan om mina ögonbryn är tatuerade, hm hahaha, underlig fråga! Men nej så är det inte, vet inte om jag ska ta det positivt eller negativt hahah! 

Idag bestämde Daniela och jag oss för att angegera oss i norrlands, en nation som har med skolan att göra! Detta kan nog bli riktigt grymt och roligt. Planera inför sittningar och andra festliga aktiviteter, så nu kan vi kalla oss själva för festingar! Det passar ju oss :)

En till grej som hänt i helgen, Moa blev årets nolla! Nu har vi något mer gemensamt hahaha!
hoooho

Ny tattoo? haha, nej råkade bara hitta en penna ute i vimlet! :)

Dagens Sanna

Älskar hur ansiktet ser ut som en smetig röra av allt. men hahaha skit samma :)

TACK!

Hittade något i min postlåda, som jag visste skulle komma! Men ändå, frågan var ju vad som var i det! :) Här kommer en liten bildserie, och jag har faktiskt ingen aning om varför jag ser grön ut på en bild, tog alla i följd.... hhah! Tack kusinvitamin :D:D:D:D

Det var lite paket i paket hahah, men tillslut kom jag fram till slutet! Eftersom att hon bor i London gjorde hon ett eget presentkort, det går till Make Up Store, en sminkkurs :) Alltid roligt!

RSS 2.0