överbegåvad med rolighet också? :D

Jag vet inte hur ni känner, men det känns som om jag föddes överbegåvad av smarthet? Ja.. Men så är det! När man inte orkar diska (Faktiskt varit på förskolan i 13h idag!!) och man inte har några tallrikar rena... Så hittar man en skärbräda :)
Klaga inte heller på maten, som sagt det har varit en lång dag. Och imorn ska jag upp klockan 6, så varför inte leta fram kudden strax? :) Ni får ju även se dagens outfit, jag multitaskar allt i ett och samma kort! Måltid, kläder och min smarthet, AWESOME!

the best part of me was always you

Det har varit en fin helg, haft besök från Kalmar! Igår blev det kanske lite vildare än vi tänkt haha, men kul hade vi! :) Nu är det dags för att ladda om för en ny vecka på förskolan!

hahaaaaa, fy vad fult! Så här skulle jag ungefär se ut som mörkhyad, eller en rånare! :D


youtube

Sanna: Vi är kvinnor, vi kan göra två saker samtidigt (Kollar på stampa med Leroy!) Rasta hunden samtidigt som du klappar!
Suss: Vi kvinnor kan sära på benen!
*HIGH FIVE!!*


Going bananas

Herrans vilken klassiker, bäst är när det går assnabbt. Susanna och jag dör lite!

Jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag

Nu har jag till och med börjat drömma om Prison Break! hahha, tur att serien snart är slut, men Michael och Lincoln är två helschyssta killar :) Snart får jag besök, woop woop!
Är lite småstressad så gör sjuhundra saker samtidigt, men yeah snygg bild nooot :)

awi

3:ans buss, Stockholm

Mycket folk på bussen. En kvinna med barnvagn sitter i mittendelen. Hennes son ~6 sitter precis bakom busschauffören, på sätet reserverat för rörelsehindrade. Mamman noterar att en äldre man med käpp, mödosamt tar sig ombord på bussen.
Mamman: Martin, kom hit. Martin, kom hit nu, du får inte sitta där. Nu kommer du hit! Martin!!
Under tiden har den gamle mannen nått fram till barnvagnsutrymmet.
Mannen (leende): Jag heter också Martin!

 

Cred tjuvlyssnat


there's no need to complicate our time is short

Hur bra med pannkakor och en ful bild? Join me :D

4 3 2 ?


20:26

Ett barn och jag spelade fotboll i snön, jag vill att det ska bli vår nu. Sol som värmer mot huden och grönt gräs på backen. You know how to make me smile!


whhhyyyy

En nyvaken Sanna, som snart ska sova igen. Normalt kul liv! Jag gjorde köttfärs, sen när det väl var färdigt ville jag inte ha? VA VA VAA??! Jag känner att jag vill byta motiv, börja på nytt. GLÖMMA all jävla skit som tynger mig. Okej jag vet inte vad som är med mig. Jag är depp men ändå inte..? YEAH YEAH, hade en fet dröm innan iaf :) Ovanligt att jag drömmer va?!

count on me like..

Tänkte bara säga Hejdå, hejdå för denna veckan, som inte ens har börjat!
Mohhahahaaaaaaa, min haka ser fyrkantig ut, don't be a square.. Lite lila för mammmmma!

Fast jag är lite glad i smyg.. Dessutom ser jag brun ut? hahAHhaHAAHA vilket skämt.

Kul att allt jag skriver inte hänger ihop. Helt random, men jjaaaja! :) pusschkram

pussochkram

Nu drar jag till Daniela för att svänga lite på det lurviga! hahaha, eller något sånt :)
Linne och örhängen från London!

Buena Suerte

Alltså universitetslärare.. Har de någongång löst uppgifterna de ger oss, eller ens läst det två gånger? ÄLSKAR ATT UPPREPA MIG! Sluta ställa samma fråga fast med andra ord. Slutklagat :) Blö och blå, vi kanske ses ute i det grå!


plugg?

En första liten sneakpeak från Londons shopping!
Två Converse, och nej jag kommer inte använda en av varje £42 tsm - Klockhalsband £10 - Nagellack £1.99 st - Örhängen £1.5 - Jeansshorts £5 - Mascara £5 - T-shirt £8

fool me twice

Fredag 11/2

Vi går upp tidigt för att ta t-bannan till Barker street, där liggar Madame Tussauds! Bilderna har Jonna så det blir inga nu. Bästa måste ha varit skräckvandringen! Vi gick sist, och jaaaa.. De som jobbade där hade nog roligt åt oss! För jävlar vad rädda vi blev., men nu efteråt, riktigt roligt! Skrattar inombords när jag tänker på det :) Efter Madame så åkte vi till Oxford Street, ingen vidare shopping där. Hittade en skjorta and that's it! Senare blev det rundvandring, ohhman, våra fötter! men så mycket vi fick se!
Piccadilly Circus
China Town
Lejon vid Trafalgas Square.. hahahaha, det var inte helt lätt att komma upp till Lejonet, men vi lyckades och jag antar att flera kollade på oss och skrattade. Men nu ska vi vara tysta om det!

Lördag 12/2
Vi åkte till Hammersmith och hittade Primark, and we where in Heeaaven! Bättre än Ullared, nej ännu bättre! Snygga kläder som var skitbilliga. Vi blev rätt fattiga där, sen när vi skulle åka hem gick vi in i en sportbutik, dags att köpa Converse. hehhhe, jag råkar ha 35 i storlek på de skorna, och det var visst barnstorlek. Billigtbilligt! :)

Efter shoppingen blev det att åka London Eye, hur fint som helst på kvällen! :)



Söndag 13/2

Vi åkte till Camden Market för att kolla utbudet, inte så jättekul, var som vilken marknad som helst! Senare på kvällen blev det Engelskmiddag hos Owen och Frida, perfekt avslut på Londonresan! :) tack alla vänliga själar i England som lät oss bo där, hjälpte oss och allt annat! Ska även tilläga att Jonna och jag skulle kunna bo där nu, vi kan hela deras Tunnelbannor utan problem! hahaha, orkar inte lägga ut bilder på det jag shoppat nu.. En annan gång Frida, haha vill ju inte att du ska sluta prata med mig ;) Tack för en underbar resa Jonna! pussochkram från en liten sjukling! höhö



home sweet home!

Har haft en helt underbar resa, orkar inte skriva nu, börjar bli sjuk! Idag hade jag en mysig alla hjärtans dag middag med Daniela :) håll utkik för update imorn! Pussochkram

be mine

Idag har varit en bra dag. Gled runt i den soliga staden och börjar tycka det är rätt mysigt här! Eftersom att ingen här på skolan verkar kunna ge oss en sightseeing av Växjö började Jonna och jag utforska lite själva idag. Vi hittade en del ställen som har potential :) AAAH växlade pengar idag med, som vanligt ska jag säga något korkat, idag blev det "Fast jag hade sex.." Menade siffran sex men Jonna snappade upp det där och bara "Vad hade du sa du?" haha, smiiid! Jag har inte fattat att vi åker än. Om tolv timmar rullar tåget, sen flyyyg! Kommer nog inte fatta det innan vi är framme i London, först en snabbvisit i fina Göteborg några timmar! hihi Vi hörs när vi hörs, ha en fin helg gott folk! pussochkram (:


tisdag

Min fantasi flödar. Fast blev inte jättebra, men tyckte det var kul. Hoppas du tycker det med :)

måndag

Eftersom att jag är bäst, så tänkte jag blogga en gång till. Och skryta lite. Skryt är löjligt. men måste bara säga ÅÅÅÅÅH jag klarade min hemtenta. FUCK YEAH! Vågade inte riktigt klicka på den, vilken lättnad. Nu var det sagt, pussochkram!
Skulle ta en bild på mig och den goda clementinen för att reta Daniela lite, hon lyckades välja den enda äckliga jag hade i lördags :D hahaha, men aaja den tappade jag precis innan bilden. KLAD HEST är jag iaf! Känner för att bjuda på en bild till, hoppas Johanna med är på det humöret! :) hahaha, nattmat och golvet är grejer det!


L to the O .. gissa resten!

AAUUUOOWA hejhopp! Jag har inte berättat, ååha! Jag ska till London på torsdag, åååh Jonna och jag åker ditt :D kommer bli awesome! Ennndaaa tills måndag är vi borta och nu börjar jag få lite smått panik. Kläder, vad ska jag ha med??! Måste växla pengar. Panik i London, Frida och Owen ska möta oss, men vi måste ta oss till Shepherd's Bush först. OJOJOOJ! Vi klarar det, Jonna be mig andas lite då och då! hahaha

lördag

Vad gör vi, NU KÖR VI!

ja, det var ju roligt.

snyggast.se kollar film nu HAHAHA!

12:03

NUUU blir det Växjö med Johannnaa♥

hahaha, ansträngt eller vad.. eeh. skitsammaa het som het liksom!


HETS

Moa och jag ska sammanstråla, min mage kurrar. BYYEEE!

onsdag

Var ute i vindiga Skene innan, sökte lite jobb! Nu sitter jag inne i värmen och lyssnar på underbara Bruno Mars :) Ikväll är det Jennykenny som jag ska umgås med, hiihi!


Talking to the Moon

 

Somewhere in Brooklyn


tisdag

Snart åker vi hem till Skeneland, Daniela och jag. Ni ser ju på bilden, hon är med på ett hörn! hahahaha :) pussochkram

RSS 2.0