söndag

Goshgosh.. hahaha, kul var det partyt i alla fall. Dock missade Sofia och jag sista bussen hem. Lyckat att vi ser den åka iväg..

Kom hem för kanske en timme sen och nu tänkte jag ta en dusch och snart lägga mig, tror jag behöver lite sömn :)

Pics.


p-p-paaarty

Nu är jag riktigt taggad för party! Daniela är på väg och jag är färdig fixad. Vet inte riktigt hur de andra gör om de följer med eller inte men det återstår att se! haha



Dagens look :)

damp

HELVETES JÄVLA HORAPA!

Ursäkta, men jag är så jävla smart att jag har glömt min väska på Dagiset.. PÅ EN LÖRDAG. kuuul!  ALLT VIKTIGT JAG BEHÖVER IDAG ÄR DÄR! Leta upp passet då och låna pengar av mami.. GAGAAAAH frustrerande. Är typ 10 på mitt passkort så jag hoppas det gäller annars vet jag inte vad jag gör..

Hur kan man vara så jävla korkad?



update: hittade mitt pass, är femton på kortet och sjuktful. men men vad gör man inte för en utekväll, bara vakten som får se!

fredag

Ikväll blir det spelkväll hos Daniela igen, peppad till tusen! Denna gången blir det fler personer alltså ännu roligare hoppas jag på. xbox is the shiiiet :D

Medans jag väntar på att den rätta tiden är inne har jag tagit lite kort. Det är riktig underhållning. På vissa kort är jag så ful att jag inte vet vart jag ska ta vägen, tur att bara jag ser dem! ^^ Fint att jag är lika vit som vägen på de sista korten, skyller på vintern!






torsdag

Är det inte underbart att vakna av väckarklockan och även komma på att man fått sin mens. För det första är dagen redan pajad för att väckarklockan ringde alldeles för tidigt och sen för det andra har du fått mens också. Jag tror inte att en dag kan starta sämre, eller jo om man har mensvärk med. Precis så startade min dag idag! YEAHH!

Ringde till dagiset gick och la mig igen, nästa gång jag vaknar snöar det ute dessutom. Min dag blir bara bättre och bättre. Men nej nu ska jag sluta vara bitter!

Snart kollat igenom alla Glamourama program, lite patetisk men sån är jag.. haha
Hoppas någon annan haft en bättre dag än mig.

PS ni kan förövrigt glömma att jag orkar tänka ut en bild att lägga till på detta inlägget.. haha DS

onsdag

Tjooolo alla blåögda, ni med bruna är jag avundsjuka på så.. hm, jaaa ni borde inte reta mig inte för att jag ser er.. HAHAHAHA, nää okej ni är självklart också välkommna. Detta är ett place for all cool kids, hang here and be cooler! hahaha, alltså nu låter jag min impuls skriva.

Idag ska jag träffa en väldigt underlig kvinna, då borde ni alla få upp en glödlampa och direkt tänka "ahhHA hon måste mena Nathalie" Som förövrigt just skickade ett sms om att hon är klar. Lovely!

Veeeerrryyy oollldddd, but wee aaaree stiiillll hoomiiiies

grow up?

Ibland när jag är på solgården får jag lust att göra något som man absolut inte får. Som häromdagen hade vi en tyst minut, jag hade lust att bryta den, kan en fröken göra så?

Eller som när jag såg en kille trycka sitt glas mot en hög med smör.. Istället för att torka bort det, varför kunde inte jag också få kleta lite?

Eller idag när de hoppade från en snöhög, det skulle vara skitroligt ändå! hihi

Jag är nog ganska barnslig ibland. :D

Eller som nu, har ätit två glassar efter varann, muuums :D


kreativt

När man är på dagis så får man saker av barn. Idag fick jag en teckning och... hmm...? Ja, ni kan ju bestämma er själva vad ni vill kalla det. Den blåa pappersbiten :)

Den vänstra teckningen har jag gjort, man kunde ju trott att det var ett av barnen, men så är inte fallet. Om man är dagisfröken får man sitta och måla. Alltså hur chill jobb är de inte?

Måste bara nämna en sista grej, hahahahaha. Kolla på fåret eller vad de föreställer (gubben till höger), vad är det för ful frilla den har? :D



in my head

Känner just nu att dela med mig lite av Jason Derulo :D
Orkar dock inte leta upp någon snyggare video, men so what it's sing a long. Sjung mina vänner, sjuuuuunnng hihi!


Jigsaw

Kollade just på Saw 6 med min bror. De filmerna är riktigt bra, denna hade en riktigt bra början. Euuuw :D


söndag

Brottades just lite med min bror, lyckades skalla honom med min haka, fuck om jag får ett blåmärke.. Men ont fick han :D hihi (låter som om jag misshandlar honom med mening, men det var inte meningen.. Men jag fick tillbaka min mobil iaf .. höhö)

Igår hade Daniela och jag skitkul, spelade tvspel med hennes bror och hans kompisar. Lite cod, fifa och halo.. Jag är inte så kass ändå, jag och Filip ägde alla :D haha

Mina första bestick.. haha

Just det, igår fick jag hem 24 bestick. Gafflar, Knivar, Skedar och små skedar. Hade ett presentkort på Inspiration på 300 kronor och det finns inte häromkring längre. Men det finns en i Kalmar och där bor ju Suss, så hennes mamma tog med sig presentkorten när hon åkte dit och handlade åt mig. Rart av henne :)

Bestick kan ju alltid vara bra att ha när man flyttar hemifrån! Så nu har jag bestick och dricksglas, inga tallrikar dock men det fixar sig nog när jag väl flyttar :P




Inspiration 299:-

lördag

Det är snö överalllt, så blö! Just nu gör jag nästan ingenting, lyssnar lite på melissa horn och spelar kungen. Borde verkligen göra något vettigare som att hoppa in i duschen. Ska träffa Daniela ikväll får se vad vi hittar på. Känns inte som om vi kommer lämna mark iaf. Palla att plumsa runt i all snö.

Sommaren var är du?


fredag

Hööö, alltså jag är så flum nu. Idag käkade jag ärtsoppa fast jag inte gillar det, men jag fick ju efterrätt precis som alla andra barn! hihi

Ikväll ska jag ner till Susanna. Pallar inte skriva mer, ha det bra bitches!

torsdag

Barnen är försöta. Dagen idag har rusat fram och försvunnit. Roligt att efter drygt en vecka så vet jag vad alla olika barbapapafigurer heter.. Förut kunde jag barbapapa och barbamama.. En heter barbaflink, vadå flink? Vad menas med det? Alla andra heter ju typ bok, skön och zoo.. Men men hahaha! Skönt imorn är det helg :)

Lilla jag var även lite produktiv idag.. haha


onsdag

Hello godingar!

Idag på dagiset så var det en kille som råkade riva en annan kille på överarmen, så tyckte han det gjorde ont och sa till mig. Han får akta mina muskler! hahahaha, så gulligt! :)

På tal om ingenting jag behöver klippa mig med. Mitt hår är slitet.. suuuck! Vill även att mitt hår ska bli en normal färg. Funderade lite igår på att färgade en lite mörkare nyans så att det mesta av håret har en jämnare färg. Sen kom jag fram till att det vore ju jobbigt.. hahaha, jag vet inte vad jag vill bara att det ska bli brunt av sig själv. men det kommer det inte bli! :P haha

Imorn kommer Susanna hem från kalmar, niiice! ^^

7 mars 2009.. snart ett år sen :O


tisdag

Godmorgon! hahaha Ja, jag har faktiskt sovit en stund. eller rättare sagt tre timmar, smidigt och troligt att jag kommer somna ikväll :P

hahahahahahahahaha :D

måndag

Idag har jag varit trött och allmänt lättirriterad, suveränt när man är med barn hela dagen.. haha!

Det trycket hade kanske varit snyggt på en t-shirt :)


my valentine date!

Min dejt med Johanna var alldeles utmärkt. Åt våfflor framför tända ljus och myste. haha, sen tryckte vi i oss kladdkaka också vilket kanske inte var det smartaste. Låg helt utslagna på soffan sen. Men vår dejt var oslagbar. Riktigt lyckad! :)
Snygga? hell yeah!

kära hjärtanes vilken bra dag det ska bli! (:

Happy Valentine's Day! :D Idag ska jag ha en dejt med kära Johanna, vi bestämde oss för att våfflor låter som en romantisk måltid. Vad tycker ni? Tänk er varma våfflor med sylt och grädde.. Vattnas det inte lite i munnen? ^^ haha

Igår var Daniela och jag hos Jessica som sagt. Spelade massa olika sällskapsspel och tydligen är jag alldeles för ärlig.. hahaha! Cluedo är ett grymt underskattat spel, i love it! Jag var rätt grym med så ;) haha

Nu sitter jag med en mugg te i handen, ska snart göra mig iordning, måste ju vara superduper snygg för Johanna! hahaha (för er som inte fattar är vi bara kompisar, vi är inte lagda åt det hållet..)


lördag

Heelloow! Idag blir det tjejmys med Daniela och Jessica.

Jag berättade för mamma innan idag om det där med shampoot som ungen och jag tvättade håret med, hon trodde jag var seriös. hahahaha! Hon bara va? vad blev håret för färg? Vad är det? :O:O Så svarade jag, nä det sa barnet aldrig. Så bara, Jaha.. jag trodde det var på riktigt, någon lurendrejeri som du gått på! HAHAHA, så dum är jag väl inte? :O haha

Dagens outfit :)


Godnatt :)

Är trött, tänkte säga godnatt med lite Sanna humor. Alltså kolla när hon slår i stolpen, kan kolla på filmen 20 gånger och skrattar fortfarande! :D


fredag

Heye, är ganska trött, men det är bara att bita ihop ska umgås med Jenny idag. Ska även köra kusinvitamin till Säve, det var ju inte otippat ;) haha

Idag så har jag tvättat mitt hår med ett shampoo som har olika färger efter om man är kär eller arg och så vidare. haha, sött! Duschen var dessutom ute i snön, eller ja vi var ju i rymden.. haha barn har verkligen bäst fantasi :)

Hittade en snygg bild på nätet, vet dock inte vem som tagit den.


torsdag

Känns som om min blogg är skittråkig nu när jag inte har tid att skriva. Jobbar från 8.30 - 17.00 varje vardag. Så tiden flyger iväg. Men det går riktigt bra och jag gillar barnen :)

hahaha, att jag lyckas. muums älska min hand!


fail

Pinnen och jag hittade veckans fail igår, hahahaha :)


onsdag

Hemma från praktiken och är mer död idag. Inte så konstigt för igår kunde inte Pinnen och jag sova utan vi fnittrade istället. Jag säger de mest sjuka saker när jag är trött. haha! :)

Ikväll ska jag kolla på Efterlyst 21.00. David ska vara med, och jag vill verkligen att denna storyn ska sluta lyckligt. Kan inte fatta hur en person kan försvinna så. Torsdagsnatt, fatta det är lång tid! Snart en vecka usch, det är hemsk!

tisdag

Hej, sitter här med pinnen, hon hälsar :D
Praktiken idag gick bra, barnen är skitsöta! Känns som om detta kommer bli en bra praktik. Bara att jag kommer vara död på fredag antar jag haha.

Idag ska vi kolla på gamer och umgås så see ya later. Pussbajbes

Pinnen och jag i varberg på stranden, sakna sommaren!


movie

I helgen har jag och mamma lyckats kolla på två riktigt sega filmer! The Ugly Truth och I Hate Valentine's Day. Man fattade redan innan man satte på filmen vad som skulle hända, och skämten var inte ens rolgia. Besviken!

Hyrde även Gamer men den har jag inte kollat på än, hoppas den är bättre :)


t-shirt

Jag har fått en konstig tanke om att jag vill ha en vit t-shirt med svart text på, och inte nog med det. Texten ska vara upp och neråt! Eller så vill jag ha en t-shirt med ett träd på.. hmmm

kanske inte såhär, men det enda jag hittade.. Orkar inte ens leta upp på ett träd. för google hatar mig!


13:13

Hello! Ska strax göra mig iordning för att åka till Borås med min mamma och moster. Måste ha varma kläder till dagiset.

en osminkad sanna, lovar att det inte är någon effekt på bilden ;) hahahahaaaa!


sleep tight and dream about me :)

Mina kusinbarn är de sötaste i världen. Man kan inte bli sötare.. Det går bara inte, då var det bestämt! Firade min moster med tårta och lite kollande på melodifestivalen. Försökte även komma på ett namn till mitt kommande kusinbarn.. Det gick inte så bra, eller vad säger ni om Gottfrid, Örjan.. eller kanske Svettlana? :D hahaha

På hemvägen hämtade vi upp Johanna. Hade en hel del att prata igenom, skönt att ha någon att prata av sig med. Vi pratade och spelade tv-spel. Vi är grymmast på det ingen slår oss på skateboarding eller bilspel :D

Nu tänkte jag snart lägga mig, har varit riktigt skönt med en lugn helg. Tror jag har behövt det efter mina äventyr. Godnatt alla söta :)


hihi, alexander är så söt!


lördag med sorg i hjärtat

Usch fick nyss veta en hemsk sak. Det är en kille i Varberg som är försvunnen sen torsdags natt. Jag hatar sånt här. Känner honom inte ett dugg, men som vanligt vet jag vem det är. Blir ledsen i alla fall. Tänker på alla som känner honom.. Fy vad hemskt! Vill bara att han ska komma hem och krama om sin familj nu!

Vet inte riktigt hur man ska fortsätta ett sånt här inlägg. Men idag blir det en chill lördag, ska till min moster och fira henne. Småbarnen ska vara där med så då kan jag leka med dem. Låta mina tankar försvinna in i lekens värld.

home sweet home.

Hej alla. Äntligen hemma efter en låång resa. Åkte på torsdags kvällen vid nio till kungälv, var framme halv tre. Sov inte alls mycket den natten. Pinnen och jag var alldeles för fnittriga.. haha! Upp vid elva tiden, gjorde oss iordning och åkte in och kollade runt på naturhistoriska muséet. Varför har jag aldrig varit där förut? Jättefint och dessutom gratis! Orkar inte mer skriva eller lägga in några bilder från kameran. Ni får nöja er med att veta att jag lever :)

Vill även säga att jag har haft en underbar vecka med Pinnen, TTAAACCK!

En trött sanna ser ut såhär.. hahaha


destination kungälv!

Idag bär det av hemåt, ska först besöka pinnens mamma, första gången. Pinnen springer runt stressad och ska packa medans jag sitter här och är klar med min väska. Den är proppfull!

Igår på våran shopping tur i Gävle, även tröjan jag fyndade ^^


Gävle

Hej alla goa och glada. Har varit inne i Gävle och shoppat idag. Mummmaaa jag gillar pinnen. Hittade en skön mys tröja :) Kostade från börjar 499 men fick den för 99, hur bra är inte det ;D
Ikväll blir det New Moon på bio, har redan sett den men Jacob Black är het så kan kolla igen. (var förresten han jag menade när jag sa Jack Black)

Här har ni en snygging bild på oss. HOTTIES!


video + slingor

Sitter nu på golvet och Pinnen tillför blå gegamojja i mitt hår, försöker göra blonda slingor. Vi får se hur detta slutar :)

hhahaha, första videobloggen som publiceras av mig. Det är Pinnen och jag. Lovely :)


tisdag

Pinnen duschar och jag sitter och flötar i hennes rum. Hon är bäst, ville bara att omvärlden skulle veta det. Puss på henne :)

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, något galet som att baka.. hahaha eller kanske tänka lite på snygga Jack Black.... HAHAHA, grrr muuummaaa! (detta är vad en sömning sanna slänger ur sin mun innan vi ska sova.. hm)

Går inte att ladda upp någpn bild, ni får klara er utan våra snygga fejor! Pussochkram

första februari

Godmorgon, idag gick jag upp klockan 7. Det måste vara ett nytt rekord för detta året! :) haha

Om en stund så måste jag ge mig ut i kylan och ta bussen till Borås. Jag kommer somna på tåget sen! Men senare idag är jag i Skutskär hihi.

Snyggast på denna planet :)


RSS 2.0