just for you my love!

Eftersom att Pinnen tycker att jag ska skriva, så gör jag det! haha

Min lördag var bra! Biljard spelning med Johanna, Charlotta och lite killar. Sen var det mening att det skulle bli krogutgång, men vi tjejer frös så vi åkte hem istället. Mysigare :)

Annars idag har jag inte gjort mycket mer än att slappa och packa. Äntligen färdig, men har säkert glömt hälften. Yeye, det är ju bara fem dagar jag blir borta.

Observera min fina stavning på kamera ;D

Osminkad och trött Sanna ska hoppa in i duschen strax, sen lägga sig ganska tidigt. Bussen går 10.05 från Borås. Framme i Gävle 15.31 om allt går som planerat. Kommer bli en lång dag imorn. Men det är de värt!


söndag

Imorn åker jag till Gävle, imorn vad underbart! Ska packa och fixa massa grejs nu, skriver något intressantare senare.. Om det är någon som är intresserad? :) höhö puss

13:13

Bra, nu var mina planer för kvällen färdiga. Party i göteborg lika always. Åhå, jag älskar göteborg och mina vänner :)

Det var allt jag hade att meddela idag tror jag. fuck vad tråkig jag är. eller nä.. haha :D

ibland eller aa oftast är jag helt retard!


Godnatt :)

Har haft en skitbra dag med Johanna, och jag var knas idag, skrattade åt nästan allt. Fast kanske ska skylla på att Johanna är rolig, det är hon verkligen! :)

Musikalen var bra, men vår var bättre! hihi

Vi lärde oss även att skejta idag! (dock på tv-spel!) Varför spelar jag inte tv-spel oftare som till och med har de i mitt rum.. Det ska jag börja göra.

Har även lyckats tappa min mobil i snön, sen låg den där i tio minuter.. stackarn! Men nu börjar han må bra igen :)


ett misslyckat hoppkort, cool jag är.. haha


fredag

Det har hänt något magiskt, jag har börjat gå upp vid 10 tiden utan att vara trött.. haha!

Idag blir det musikal med Johanna, Abba on the loose. Es3orna som bjuder på denna show, tänk att det var ett årsen som det var vi som skulle ha musikalpremiär! Ibland går tiden fort, ibland känns det som den står stil.. knas!

en oktober kväll 2008


linkinparkärbra!

Blö efter trehundra minuters fundering på att sova ska jag göra det. Godnatt!



torsdag

Tjohopp! Idag känner jag att det kommer bli en bra dag. Blev väckt klockan nio av att Dagiset ringde och sa att jag får ha min praktik där, LOOVELY! :D Börjar där vecka sex. happyhappyhappy :)

Ska göra mig iordning nu tänkte jag ska på möte på Miroi idag. Då kan jag förmedla mina happynews!


högskoleprovet

Anmälde mig just till högskoleprovet! Känner på mig att det kommer vara skitsvårt, men jag ska klara detta! Tänker inte slösa ut 350 kronor på ingenting. KÄMPA!

Tråkigt bara att provet skrivs på en lördag? Den 10 April iaf :)

shoo bre

Tänkte bara visa tröjan jag köpte på Gina Tricot kommer dock inte ihåg priset (det var mamma som betalade..höhö)


onsdag

DAMN! Det snöar, jag gillar inte snö.. Det ska bli vår NUUU. Gosh, hur ska jag nu komma till kinna smidigast. Min sucker till lillebror har glömt busskortet hos sin brud. RÖÖÖÖVHÅÅL! Okej, kanske inte borde vara så arg, kan ju ändå betala med visa-kortet..

Aaa, skit i mitt utbrott, ska till kinna kl 14.00 på möte. Så borde väl fixa mig nu :)


hemligheter

Mamma kommer hem och säger

Mamma: Sanna jag har kommit på din hemlighet!
Jag: hmm, va?
Mamma: Jag vet din hemlighet
Jag: Öhm, vad för hemlighet (tusen tankar yrar runt!)
Mamma: Vart du har din spritgömma!
Jag: hahaha, jaså.. Vart då? :P

Det visade sig att jag hade lagt en tom bacardi flaska i pusslet som jag lånade ut till Ulrika.. hm, undra hur gammal den är.. hahahaha

Nu ska jag sova mina damer och herrar, hoppas ni får en skön natt, när ni nu lägger er. Pussochkram! :)

dagen

Idag har jag träffat Daniela för att prata igenom vårt äventyr i lördags, kul hade vi! Sen var det dax att hämta frida ute i Säve och nu hittar jag och allt. Lovely! Ikväll blir det bara att slappa är ensam hemma, så ska nog sjunga och dansa lite snyggt :D (fast jag önskar att jag är någon helt annanstans..)

Jag är bäst på att ta cpkort :D


tisdag

Uppe ganska tidigt idag med ändå! Har elektriker här så kan inte göra något. Eller kan kan jag väl men inte så kul :P

Inatt drömde jag en sån skjuk dröm. Jag var i något land där det fanns skitstora djur. Typ dinousarier! Helt sjukt var det, och de kunde prata med mig! Sen var det en apfamilj som var typ tre meter långa. Plus att de var onda, naturligtvis blev jag jagad av en av aporna, vad annars liksom. Det var ganska spännande men ändå läskigt eftersom att hon sa att hon ville äta upp mig. hmpf.. Sen helt plötsligt var vi i Skene.. haaha, fattar inte varför det jämt hoppar så mycket. Men precis när hon skulle döda mig, så hör apan en låt som hon blir helt fäst vid. Wild Horses av Natasha Bedingfield (min väckarklockas signal). Inte nog med det, jag somnar om och kommer in i drömmen igen, och så håller det på så skitlänge..

Visst är hon söt?! hahahahaha


Godnatt :)

SaaannaaBannaannaa gör något ovanligt och lägger sig tidigt :)

På det sätter vi in en låt, Taio Cruz - Break your heart


resa bokad!

Ammmaaagaaaddhh! Resan till Ayia Napa är bokad och klar! :D

Kommer vara en evighetsväntan till den 9 juli, men då bär det av!

Ser det inte helt underbart ut?! :D


måndag

Tjohopp, igår somnade jag vid 21 och har sovit hela tretton timmar inatt. För en gångsskull är jag utvilad när jag vaknar. Underbart :)
Nu har jag varit och gjort lite ärenden, gick och pratade med Dagiset i Skene och de verkar positivt. Men ska inte hoppas för mycket för det är inget säkert.

visst är jag snygg, detta är från mitt och jennys tvåmannaparty! haha


shop til you drop!

Har badat ett lång stund, mina fingrar blev till russin och vattnet började kallna. Men riktigt skönt var det :)

När jag och mamma shoppade fick jag med mig dehär sandalerna hem för 229:-

Fick även med nattlinnet hem för 129:- + En tröja som jag har svettat ner, ligger i tvätten haha!


söndag

Hejhopp. Det blev lite party igår efter utlandsplaneringen. Daniela och jag drog huxflux till gbg, och vi hade riktigt roligt!

Orkar inte skriva något mer nu, min uppdatering har varit lite kass.. Men så är det när man har ett liv... hahahahaa, så kass!

hahaa, cpkort men orkar inte leta upp ett bättre.


lördag

Ligger och prata med Emma. Börjar bli lite partysugen. Whääää haha!

Har shoppat hela dagen med mamma, orkar inte ta kort nu, men gör det imorn. Ska snart iväg till Daniela, ska planera resa till sommaren :) hihi

Hoppas ni får en fin lördag.

snart säger jag godnatt :)

Jag tänkte bara meddela att jag har hittat min man, eller nej jag har hittat två. hahahaha, jag är knäpp okej!

Men iaf, idag har jag kört min kusin till flygplatsen som sagt, gick alldeles fint att hitta ut igen. Nu vet jag det tills nästa gång, jag menar det lär ju bli en nästa gång ;) haha

Sen åkte jag till Anna och kollade på 500 days of Summer. En bra film faktiskt :)

Nu ska jag chilla vid datan en stund, mamma tvingar med mig till borås imorn för att shoppa kul klart. Måste upp tidigt får se hur detta slutar. Sov gott :)


fredag

Hejhopp alla glada! Idag har dagen inte bjudit på så mycke ännu. Ikväll ska jag köra kusinvitamin till Säves flygplats, måste alltså köra förbi eller aa, igenom Göteborg. Denna gången tänker jag inte åka ensam hem, det var läskigt! haha. Sen efter det får vi se, har lite små planer.. Men inget är hundra procentigt!

 

  • Detta är vad en uttråkad Sanna gör, tar hopp kort för sig själv. Underbart roligt, eller tja jag skrattar för mig själv iaf! hahaha, dock roligare om man är två! :)
  • Eller när jag inte kunde sova igår så räknade jag ut vad jag fick för procent med masssaaaa killar! HAHAHA. (På mina ben, orka rota fram papper halv tre på natten!) Sånt man gjorde när man var mindre! Jag lyckades få 99% med en kille, men vem avslöjar jag inte ;) haha

jag är inte normal!

Idag när Frida, Simon och jag åt pizza.

Jag: Jag brukar ju kunna äta en hel pizza. Min magsäck har nog krymt bara för att jag ätit så lite idag.. (Tystnad..) Eh, då får jag väl töja ut den igen då!
Frida och jag brister ut i asgarv! haha
Simon: Vad var det roliga??!

Nu fattar jag inte heller det roliga, men då var det roligt :D

torsdag

Brrr.. Det är verkligen kallt ute! Kom och värm mig nuuuu. Vandrade iväg till dagiset i Skene för att prata lite om praktik, men hepp.. Chefen var inte där idag så på måndag skulle jag traska dit igen! :)

Jag har kommit på lite vad jag vill med livet.. Efter nästan ett helt år av funderingar! Jenny och jag ska söka till förskolelärare. Och nej, jag gör det inte bara för att Jenny gör det. Jag har funderat på det ett tag, och så berättade hon för mig att hon skulle läsa det.. Nu är vi helt galna vi kommer få så kul. Om vi nu kommer in :)

Bild från idag, ser helt koncentrerad ut.. haha


360

Jag älskar min familj. Min bror har börjat tjata om att han ska åka snowboard! haha

Simon: Jag kommer vara skitgrym (visar hur man åker snowboard)
Jag: Du kommer dö..
Simon: Jag vet..haha

hahaha, sen lite senare på kvällen skulle han göra en 360.. Alltså bara snurra ett helt varv i ett vanligt hopp. Det gick ju sådär. Han kom som mest ett trekvarts varv, samtidigt som han höll på att hoppa in i soffbordet! Jag var ju tvungen att prova klarade det galant. Sen kom mamma in! HAHAHAHAA, det var nog det roligaste! Smidig som ett kylskåp :D

onsdag

Heeello! Om en timma så ska jag på ett möte i Kinna, får se hur det slutar. Jag gick upp alldeles försent idag. Sen när jag kommer hem igen ska jag söka sommarjobb! :)

Jag för någon dagsen :)


tisdag

Jenny kom hit och väckte mig.. Jag är nog den segaste personen i världen på att gå upp på morgonen! Helt ärligt. Om jag inte måste gå upp väntar jag så länge som möjligt.. haha, ända tills Jenny skickade sms och frågade om jag skulle öppna dörren! :)

Somarn -08


måndag

Om en timme och tjugo minuter kommer käraste Johanna hit! :D

Hon ska få sin julklapp och så ska vi chilla, inte bestämt något speciellt vi ska göra. Nu är det dax för duschen :)

Precis nattbadat efter en utekväll på oscars i somras! :)


söndag

Igår var lyckat! hahahaa, har inte sovit mycket inatt, men det tog jag och jenny igen när vi kom hem. Orkar inte göra något speciellt idag, ska nog bara sova.

Idag är jag glad. Det firar vi med en bild!


lördag

Fick precis veta att min kusins man dog i torsdags. Cancer hade han och blev bara 40 och två barnspappa. Dock har jag inte träffat honom så ofta så har ingen direkt relation till honom, men tänker på min släkt där uppe, speciellt hans familj.

Över till något roligare, känns nästan hemskt att skriva något sånt nu. But life moves on! Idag blir det att träffa Jenny :)

beautiful

Sitter och slappar lite, fick för mig att lyssna lite på Christina Aguilera. Ibland får jag såna ryck, lyssna på gamla låtar. Underbara minnen speglas upp, hahaha! Vilken fin poet jag är! :D

Började googla lite, den människan är ju snygg jämt. Orättvist. haha!

 


fredag

Jag är alldeles utmärkt bra! Lyckas en än gång att få en gratisbio hihi. Anna har biljetter, och vi ska se Avatar som sägs vara suverän. Nöjd över detta är jag absolut.. haha

Efteråt blir det kanske en liten tripp till en klubb. Får se hur detta slutar, jag känner mig bäst idag. Ibland har man såna dagar och min är idag, den 15 januari 2010.

(man kan inte publicer inlägget...... blöösug!)


barndag

Vi har haft skitkul idag. En perfekt dag för att åka bobb och sjärtlapp. En minus grad och sol som steker på. Man blev ju förbövlen svettig! Det var inte så lätt att åka två på bobben, vi har visst växt en del.. haha :)

Efter en timmes pulkaåkning gick vi och rotade på min vind och hittade två par skridskor, drog upp till h-sjön och åkte en stund. Men det var inte mycket av isen som var skottad. Uppe vid sjön finns det en perfekt pulkabacke och vi hade med bobben, jälvar vad det gick fort. Riktigt roligt! :D

Att man inte är barn oftare och verkligen gör det som är roligt på vintern!

Full fart i backen hos Daniela!


torsdag

Idag ska jag och Daniela åka pulka, haha. Första gången denna vintern, eller nej. Vi ska inte åka pulka. För ingen av oss äger en pulka.. hahaha! Så bobb och sjärtlapp blir det :D

Yeeeah, dagens fina look!


w595 in my heart

Blev ingen ny mobil. Jag har besluts ångest.. Jag och min nuvarande har levt ett år och två månader ihop och vi har haft det så bra! Visst vi har bråkat men i slutändan har allt löst sig :)

Dessutom har den fungerat alldeles utmärkt enda sen jag hotade om att skaffa en ny! hahaha, låter ju inte direkt som om det är en mobil jag snackar om..

Men om jag nu köper mig en ny så får det bli en Samsung S5230 snackade med en som jobbar på Siba och den ska vara bra.


onsdag

Godmorgon! Har precis duschat, ska snart iväg till Kinna på ett möte. Visst låter det viktigt, haha! Nä nu ska jag sminka klart mig, sen dax för avfärd.

Ska även till tandläkaren senare i Borås. Hoppas jag slipper den äckliga plastskenan nu! Kanske ska fira lite med att köpa en mobil..? haha

Jag sjunger för er.. hahahaha (inlevelse till tusen)


yeaah

Imorn måste jag upp ganska tidigt, hhahaha! För att vara mig, klockan 10.. Har inget kul kvar att göra vid datan så kan lika gärna säga godnatt. Har sjungt för mig själv hela dagen. Tur att ingen varit hemma. Är heeees, inte för att jag sjunger bra annars heller. Men nu låter jag som en p12a som försöker prata när jag sjunger..

Säger godnatt med denna låten :)

Iyaz - Replay


resa bokad!

En resa till Gävle, till min älskade Pinnen! Ska bli hur kul och skönt som helst att få vara i hennes närhet igen. Resan kommer ta fem och en halv timma, men vad gör det. Iiihhh, jag längtar verkligen!


Bilder från vår camping i Varberg, sommar -09!


tisdag

Nu kommer snart min siiiistaah hit, (som de flesta vet har jag ingen syster på riktigt utan det är Moa). Vi ska ha HIMYM-maraton. Hur nice är inte det? Dock har jag redan kollat klart på alla avsnitt, men lätt att man kan kolla igen. Det är awesoome!

Hittade ingen bättre bild, inte för att denna är dålig. Moa på balen :)


bajsa hellre ner dig..

Mamma satt och pratade lite om lägenheter innan, och hon påstod att jag inte skulle klara av att städa min egna lya, men där har hon fel. Klart jag skulle städa! Så började vi prata om att om jag hade en rumskompis vem skulle då göra rent toan.

Jag: Men man får väl ta varannan vecka? Eller nej jag vet, den som har bajsat mest!
Mamma: Ska ni ha ett schema då som man kryssar i?
Jag: Ja, det är smart.
Mamma: Då ska man vara smart och skita på de offentliga toaletterna..

HAHAHAHAHA, wtf vilken diskussion.. Den slutade inte ens här. Men resten var inte lika kul.

trash

Dax att köpa en ny grå cardigan? När det till och med är hål vid armbågen är den välanvänd :)


måndag

Varit och gjort lite ärenden i Kinna med Mami idag. Vår lilla röda bil startade! Har inte kört den på ett bra tag, innan jul någon gång. Så första driven detta året :)

Sitter och surplar i mig te nu, snart ska jag laga mat. Väntar på att min katalog från campus ska komma, troligen imorn :)


Bjuder på en gammal bild, bara för att jag har te där.. haha


ny telefon?

Jag är så fruktansvärt trött på min mobil. En Sony Ericsson w595. Den bara stänger av sig själv och lever sitt egetliv. Helt cp, kan väl kanske inte säga att jag har varit den bästa ägaren.. Men haha, lite stryk måste den tåla ;)

Men funderar helt enkelt på en ny mobil och eftersom att sony och jag inte är så bra kompisar, funderar jag på ett annat märke.. Men vilket, vad för mobil.. Vad är bra? Känner mig lost, orkar inte köpa någon dyr heller. Lyckas ju alltid paja dem, eller så tröttnar jag efter ett år..

Hjälp mig lite? :)

Kanske en samsung S5230 eller en LG KU990i Viewty?


söndag

Kul att jag inte kunde sova igår, klockan 06.00 kollade jag sist på klockan, underbart!

Dagens to do list!


sanna + bil + garage?

Nu har jag för första gången kört in vår bil i garaget! Mamma tyckte inte jag skulle försöka mig på det. hahaha, men ja, så svårt var det ju inte! stolt :)

min lördag.

Nu har jag precis tryckt i mig smörgåstårta, är det inte underbart? Me like alot. Man brukar ju inte äta det så ofta det är det som gör det extra gott. Som Jeanette sa igår "Fyller ni år?" Nej ingen fyller år, vi beställer smörgåstårta istället för pizza ibland :)

Ikväll blir det filmkväll hos Emma, inget party. Vi tycker det verkar jobbigt att springa runt lättklädd i 20 minus. Parta kan vi göra en annan gång.

Nu tänkte jag lägga mig i ett bad och läsa en bok. Som om ingenting av Katarina von Bredow. Hon är nog den författare som jag läst mest böcker av, och alla är så bra!

fredag.

Hängt med Nathalie hela dagen, tog en fika på skrädderiet, kollade film, åt tacos och bara chillade. Det är 20 minus ute, helt cpkallt. Jag gillar det inte för femöre! Jag kan inte köra min bil, jag vill inte gå ut. Vafasen, kul att sitta inne ensam om ingen annan kan komma till en.. boohooooring. Eller tja, jag har ju inte suttit inne idag. Men Nathalie kom och hämtade mig ;) mohaha! Markku var dessutom snäll och körde hem mig, slirade runt gjorde han oxå efter beställning, funny hihi!

Nu ska jag sova, imorn väntas party. Godnatt alla bananer ute i världen!

Smink och linser ska bort, sen ska jag nana! :)


mohihi

Har hunnit vara i borås en sväng på miroi. Nu när jag kom hem har jag soooovit, fy farao vad skönt. Har inte mycket mer att tilläga än att jag ska träffa Nathalie snart. Pussochkram

pussel

Today har jag träffat Nathalie, det var eeevigheter sen! Ungen pluggar i Markaryd så det är inte ofta hon är hemma. Sen har jag även pusslat en hel del idag. Lånade ett pussel av familjen Scheller igår. Det är rätt skönt att pussla, sätta på bra musik och bara skita i allt annat som händer runt omkring. Jag menar det är först nu jag sätter mig vid datan, annars brukar datan vara det första jag kollar på morgonen.


YMCA

Jag har så kass humor.. haha


onsdag

Hello alla! Igår kom Jenny, efter att jag smsbombat henne och hon kört i snön. Fy vad det snöade, och nu är det hur mycket snö som helst ute. Jag gillar inte snö. Dessutom kommer jag få träningsvärk i mina armar. Jävlar vad jag skotta.. haha Jenny kom knappt ut!

Så snygg bild, den är från mars -09


Vad händer idag då.. Emma kanske har tid, vi pratade ju lite i måndags om att träffas idag :)


koomsi

JENNNNNNNY VAR ÄÄÄRR DDDUUUUUU? Okej, jag vet att du är hos Emils mormor. Men wtf klockan är snart 10 och jag väntar............ Kollade nyss på baksmällan för andra gången, underbar film! Nu har jag tråkigt och har väntat klart tycker jag. Kom nuuu! NUUUU, nuu. eller varför inte NU?!


tisdag

Jag har verkligen inget intressant att skriva. Drömde lite cpdrömmar inatt.. En handlade om att jag bitit sönder min plastskena jag sover med. Det blödde överallt, jag antar att jag fick det från Jennifers Body.

Förresten jag har en smart bror, eller smart och smart. Men när vi satt och kollade på filmen så sa han "Är hon så jävla snygg?" Äntligen en kille som inte tycker att Megan Fox är den snyggaste människan på denna planeten. Jag menar verkligen inte att hon är ful. Men hon är inte snyggast av alla kvinnor. Enligt mig finns det inte ens en sådan människa.


03.02

Kollade just på Jennifer's Body med, simon och simon. Fy vilken tråkig film. Jag som verkligen har velat se den, den var ju usel. Somnade nästan. Men nu var den sedd, och nu ska jag nog nana.

måndag

Idag for jag till Borås helt i onödan, det var ingen som informerade mig att vi inte skulle ha något möte idag. buhuu! Ska iväg och hämta ett paket på posten strax, äntligen här. Beställde det innan jul. Kan dock inte berätta vad det är, julklappis till Johanna.

Pratade med Pinnen innan. Jag vill ha sommar. Tänk då kan man gå ut i bara linne. Göra mer spontans grejer. Nä, nu ska jag laga lite mat, sen posten :)

I taket lyser stjärnorna

Alltså nu kan jag inte sova efter den filmen. För mycket tankar i huvudet. Jag gillar att när man kollar på film kommer man in i en annan värld och man känner verkligen känslorna rollerna i filmen har. Den filmen var ju helt bedrövligt sorglig. Jag satt och storlipa den sista kvarten. En film värd att se!



En sak som är lite dåligt är att titeln på filmen har inte samma mening som i boken. I boken är det så att hon  och hennes mamma har klistrat upp stjärnor i taket och bakom de stjärnorna finns en lapp. På lappen står det: Om du dör mamma, då tar jag livet av mig. Så är det inte alls i filmen. Lappen finns, men inga stjärnor i taket.

töja mera kanske?

Ska kolla på I taket lyser stjärnorna nu tänkte jag. Sen ska jag sova! Ville även berätta att jag luktar rök och ser ut som en köttbulle, tack och hej för idag.

ser lite ut som jag grinat. men jag är trött..


Hey

Herrejösses vad mitt liv flyter på, jag är helnöjd. Förutom att jag inte har sovit så mycket. Igår kom det hit lite folk. Vi chillade lite och kollade film. Veronica sov här. Imorse steg vi upp tidigt Ge-kås väntade. Det var nog det tråkigaste på länge. Hittade inget speciellt alls. Köpte en film och en skjorta. Sen direkt när jag kom hem var det bara att palta på sig mer kläder. Åkte vidare till Hajom där det var en liten grillkväll med fotbollsbrudarna. Mysigt! Saknar gemenskapen vi hade, och lite träningarna. Jenny och jag var ju så fruktansvärt oseriösa och Gunnar på det gjorde det hela snäppet roligare. Underbart, han har tydligen gått och gift sig utan att bjuda mig på sitt bröllop. Fy bubblan! HAHA, vilka utryck jag använder.

Orkar inte ta med någon bild, ni får nöja er med text. Tänkte äta chips och spana runt på lite bloggar nu, hur nice låter inte det? :D

14:32

Tjoho, igår kväll var det lite hemmakväll med tjejer. Idag har jag ingen aning om vad som står på schemat.. Det är lördag så man tycker väl att något måste hända. Det gör det säkert också!

Hade inget att göra, så knåpade ihop en bild. Med bilder på mig, från varje månad år 2009 :)

HAAHA, tur att jag ser så glad ut på varje bild, men jag har haft ett svinbra år!


2010

Nu sitter jag i sängen med Veronica. Vi hade tänkt att flöta lite med pizza, men frågan är om det är öppet. Det måste det vara. Vi är hungriga.

Nyår igår var superbra. Middagen och festandet igår gick som det skulle. Trägårn var lyckat även om det kändes lite konstigt och annorlunda att fira tolvslaget inne på en klubb. Men det var bra, kul som satan. Kom hem klockan sex inatt/morse. Fy satan vad jag hade ont i fötterna när jag la mig!

RSS 2.0