Hejhå

Igår umgicks jag med Pinnen och hade det strålande! Sällskapet var toppen, solen lyste och humöret var på topp :) En skjorta blev köpt, kolla bilden nedan, nöjd! Endast 60 kronor fattigare

Idag har mami, Simon och jag varit i Kungsbacka! Hittade inte så mycket mer än hör och häpna ett par svarta jeans! Äntligen! Inte mycket stretch och de satt bra. Dock rätt dyra (oops, mamma betalade, tack!).

Fick även klippt mitt slitna hår, tack moster! Nu är det bara färg som ska funderas ut, min utväxt är inte snygg någonstans! Blond eller samma?


Frukost

Lyx att få frukost serverad av mamma :)


Home

Imorn blir det hemfärd, packa mitt i natten är jag bra på! Blir hemma nästan en hel vecka, skönt med lite påsklov :)


Shop til you drop

Fick med mig rätt mycket hem från shoppingrundan! En klänning från H&M 199, En blus från Bikbok 99, Två armband (gav ett till Johanna, står Love - Loyalty - Friendship) + Halsbandhänget, detta för endast 39 tillsammans inne på ur&penn! Ett par ballerinaskor från dinsko för 150! Sist men inte minst den fina fanten som är ett klistermärke till mobilen! Urnöjd :) (Tre saker lyckades vi köpa samma.. Armbandet såklart, då hon fick ett av mig, skorna och elefanten.. haha) Pussochkram!


Utgång

Som sagt blev det utgång igår! Provade på ett nytt ställe i Skövde, Pims! Hade det riktigt nice och det var en bra vistelse:) nu sova, imorn kan ni få se shoppingen! Pussochkram


Lördag

Tåget tog mig till Skövde hem till Johanna! Igår blev det mat och fotboll! Idag shopping och snart party! Bilder kommer senare :) pussochkram


Åka tåg tåg tåg


Torsdag

Dagen började med grupparbete och fortsatte med jobb på förskola! Alltid lika kul och komma tillbaka till barnen! Extra kul när en i personalen gav mig beröm innan jag åkte hem :)

En sol och en eld fick jag förklarat att hon hade målat till mig :)


Plugg

Kan läsa en av de mest slappande kurserna! Slappande, säger man så? Låter otroligt fel? Aja, ni fattar! Tillbaka till saken, kursen är slapp, men pluggade både igår (en timme) och idag (två timmar max), ska till och med göra det imorgon med.. Känner mig som en student igen! Haha edit: en av de mest slappaste kurserna måste låta bättre..?


Bara en uppgift kvar på denna delkurs, fyra sidigt grupparbete med 1,5 radavstånd, hoppas det går snabbt! Dagens inskickade arbete var på fyra sidor och det gjordes på typish tre timmar (igår + idag)! Redovisning på det, sen blir det påsklov på tisdag :)


tisdag

Dagen har gått rätt snabbt, pluggade och skrev två sidor, gick på Norrlands möte och tränade efter det. Nu sitter jag duschad i min onepiece och funderar på att lägga mig snart för att försöka gå upp tidigt imorn :)

Blandsaft

Fick inte upp saftkorken.. Försökte med handduk, jag var för svag.. Ni ser till och med ett bitmärke på korken.. Tog fram en sax och löste problemet! En bra kvinna reder sig själv :)


filmer

I fredags var Moa och jag på bio, blev Cloud Atlas! Filmen handlar om sex olika historier och de visas parallellt under filmen, den tog upp mycket bra saker och man fick tänka till! Kanske inte allas smak och sminkningen var riktigt dålig, men tycker den är värd att se.

Kollade även på Django Unchained här om dagen, lång men även här en intressant film. Handlar om en mörkhyad slav som blir fri, rätt långt tillbaka i tiden. Sjukt att vita människor hade svarta som arbetare eller ja slavar förr..

Gillar filmer där man ska tänka till och där handlingen är intressebyggande! Nu kollar jag på Berättelsen om PiPussochkrampåer!

Söndag

Inte bloggat på ett litet tag men måste inlägga emellan allt! Grattis Robin min kompanjon 26 år!!


Gym

Orkade springa tre slitna km idag, efter det gym med armar och mage! Efter gymmet hörde jag det här:

Tjej 1: Hon var som en mussla
Tjej 2: Hur är man som en mussla?
Tjej 1: Ja, hon slängde med håret och armarna, som om hon hade sju armar typ!!

Hahaha, bläckfisk? Kul att ingen av de fyra andra tjejerna reagerade...

Norrlands


Onsdag

Idag har det varit en lång dag hittills och klockan är snart sex. Började med att jag skulle ut till Emmaboda. Japp, vad gör man där? Intervjuar en förskolelärare! Gött mos, åkte med Elin och vi körde en hel del fel. Men det var det ingen som såg som tur var :)

Sen handlade jag med Robin, dags för pub ikväll och då vill vi som jobbar ha mat! Om två timmar ska jag vara där igen, ingen rast ingen ro! Nu kör vi!

Okej, lite rast och lite ro måste jag unna mig!

Promenad?

Tänkte att jag skulle ta en promenad med Johanna i hörlurarna för att snacka om vad som hänt sedan sist! Hann gå i cirka tio minuter innan jag insåg att det var bäst att bara gå till affären! Rena isgatan bakom träden där solen inte lyst!

Stod i mitten av denna isbacke och visste inte hur jag skulle komma ner.. Såklart kommer det någon och promenerar bakom, vi tog skogsvägen istället!! Haha :)


Mello

Tyckte att rätt låt vann melodifestivalen. Det hela har ju varit en historia som hållt på i hela sex veckor, och jag gillar det inte alls. När Moa sa att vi skulle kolla blev jag lite skeptisk. Dock tycker jag det är okej att bara se finalen, höra låten EN gång och utgå från det! Hejade på Robin och han vann, låten blir bara bättre och bättre :)
 
So even if disaster strikes
I close my eyes
And then I´m next to you
I´m right there with you
 
 
höööhö. 

lördag/söndag

Igår blev det melodifestivalen med Moa och bara allmänt chill! Riktigt skönt att inte hets fixa sig för att sedan dra på förfest! Lugn lördag med bra sällskap!

Idag har jag städat och efter att ha insett att det inte fanns något bra på tvn lyckades jag även ta mig till gymmet för att springa 30 min :)


Fredag

Ikväll har jag varit på AS med Louise, efter det var det tänkt att vi skulle bowla, blev dock inte så då allt var bokat! Vi tog oss hem till Janne istället och spelade på han kinect! Bra kväll :)

Avslutar med något jag precis upptäckte på facebook, någon som ska gifta sig och skickar inbjudan där..?! Hoppas de har skickat ut fina inbjudningskort också, himla smaklöst!


Fest

Fint kommer sent?! Haha!


Intyg

Kommer ni ihåg det där provet för ett tag sen? Att jag gick på stökfritt? Jag blev iaf godkänd :)


tisdag

Efter förra veckans slit på Sivans blev det ingen träning alls, men idag var jag där! Sprang lite längre på samma tid. Sen körde jag lite styrka på det. Hoppas på träningsvärk imorn :)


Lördags outfit!

Snodde en bild från Bellas blogg, asnice att ha en bra kamera uppställd med stativ och kunna ta bra outfitbilder! :) Om ni vill kolla in henne så gör det på barabella.webblogg.se

Jag, Lina, Daniela och Bella innan Sivans i lördags!

möte

Måndagar är som alltid mötesdag med Sivans. Börjar klockan fem och man kommer hem typish tio. Idag fick jag vara sekreterare då Lovisa inte var där, tyckte ändå det gick rätt bra! Pussochkram

Sivans 30 år

Nå vad var det nu som hände på nedervåningen på Sivans? Alla i styrelsen har spenderat sjukt mycket tid på Sivans denna vecka. Vi har rivit, målat, sågat, borrat och gjort så mycket! Vi ville att nedervåningen skulle få en  känsla av pub, att det är stället att sitta och ta en öl på. Eh, slänger upp lite bilder så får ni se! 
Bilderna är inte de bästa och det är tråkigt att jag inte har några före-bilder. Innan hade vi bla en gul vägg med personer som dansade på. Vi hade Ikeas klippan soffor som inredning i en del. Det är helt klart mycket mycket bättre nu!! DJbåset fick även ett upplyft kvällen till ära, vår nya logga fick fokus!
Gamla vs nya loggan!

När vi öppnade i lördags gjorde vi det med dunder och brak! Kön var knökad, musiken strömmade från balkongen och vid 22 smällde vi av raketer! Grattis Sivans till 30 år :) Riktigt lyckat! 
 

RSS 2.0