Dirty Bit

Nu rullar jag upp till Daniela.. inte för att man kan rulla uppåt.. det lät bra skit samma, orka sudda nu.. haha! ha en fin kväll gått folk, seee ya! :)

Kan vi inte vara nära bara en minut

Hon levererar och levererar den där Veronica! Precis min smak, är inte svensk musik för bra? Veronica Maggio's nya skiva snackar jag om, Satan i gatan! Ska ta en dusch sen ut i solen och plugga, pussochkram :)

Veronica Maggio – Satan i gatan


(:


home sweet home!

Vart ska jag börja? Shit, vilken kväll igår. Började hemma hos Jenny med ett skönt gäng. Sen hotellet, kanske inte var det ultimata men det dög väl! Efter att ha hängt på PG's kanske en timma och nattkäkad kom vi äntligen fram till vart vi skulle åka, Moooos! (en strand alltså... haha) Wow, jag har aldrig bastat på en flotte förut, visste inte ens att det fanns :D BAAAALLT! Badade gjorde jag med, hiihi kallt! Nämnde jag att jag gjorde detta nykter? 

Nu sitter jag i Växjö och ska snart sova, imorse trillade jag in 7:40 efter att ha kört hem alla, awesome kväll! :) Tack alla inblandade!

SJ!??!?

Nu blir jag arger! hhahaha, så fult, men det blir jag faktiskt. Vad är SJ's problem? Jag kan inte köpa en resa direkt till Växjö, men om jag delar upp resan, vilket blir med samma tåg, då jävlar är det inte slutsålt längre? Hur jävla äcklig får man vara???! Lura folk att tåget är fullt så att man måste köpa en biljett som kostar 400 spänn och åka på första klass? Rimligt, näääe! Yeahyeah, hem kommer jag för en billig peng, ni är överlistade SJ! MOOOHAHA hahahaahha!

påskafton

Har haft en väldigt mysig kväll med ett skönt gäng, har hunnit köra runt en del med. Hemskt att Mark är så litet men ändå så stort hahahha! Kom nyss hem efter att ha hämtat föräldrarna, sitter i soffan och orkar inte resa mig, men vill ju inte direkt sova här.. Fast kolla så fridfullt och skönt det ser ut att vara hiihie, värre när man väl vaknar :) Godnatt!


Brushing my hair, do I look perfect?

Ni har blivit dåliga på att läsa, är mitt liv inte intressant längre? :O hahahahahaha. Här är framtiden om mitt liv: nu ska jag kissa, borsta tänderna, spela lite mobilspel hihiiii och sova. För imorn ska jag plugga, måla, sola och komma på vad jag vill göra på kvällen... Väldigt intressant tyckte jag, haha :) Godnatt ni fina


sunshine

Oj vad det händer grejer när man är hemma. Jenny, Johanna, grill, fotboll maaassa! Och känner ändå lite hemlängtan till campus om jag ska vara ärlig. Inte alls sugen på att festa här och att åka iväg. Yeahyeah sol och trevligt sällskap finns det iaf ;D

maaaha kolla vilken fräsching, noooot sol hela dagen och svetttsveeetsvett, mysigt!


Dreaming is believing

Dagens motion var att springa fram och tillbaka i trapphuset, snart är det dags att sätta sig i bilen, hämta upp David och sen köra hemåt! :) Pussochkram



långhelg!

Hejhopp, har varit överfint väder och jag är nöjd. Imorn åker jag hem och har långhelg hemma i Skeneland, fy vad skönt! Undra vad som händer på påsk? alltså kan inte riktigt fatta att tiden går så fort!! Bild känns överskattat så skiter i det. blööö vad dålig jag har blivit på att skriva..


Btw, ååååh jag ska resa till Turkiet!! :D:D:D hihi

lycka

Har varit en grym dag! Bokade en resa till Turkiet och har hängt med besty hela dagen/kvällen :) Gjorde grilldebut, vilka grillmästare vi är, hööhö! Har kanske till och med lyckats bli någon fräkne rikare hahaha! Ville bara säga hej och att jag älskar solen och det mesta just nu! :) nu, nyduschad och strax säng, för en lika underbar dag väntar imorn! puuusipuss på er!

puss

Partyt var fett igår! Daniela och jag är ett utmärkt team, haha har till och med lärt henne att man kan kolla på big brother! Har egentligen inget intressant att säga.. blölöhöööö!

ikväll är vi kungar

Kollat på FBK-matchen med besty sen firade vi lite på Max! hahaha, härlig kväll ♥
nu är jag trött, har gäspat ett antal gånger av att bara kolla på bilden... hahaha godnatt :)

hello

Kunde inte bestämma mig om vilket leende som är finast, visar upp alla! hahahaha hört att man ska le mot nästa människa man möter, så le nu för fan! hahhaha.......
1. Sliskiga Rune 2. Självgoda Lennart 3. Glada Berta 4. Fake Sara

MY HAND IS A DOLPHIN!!


tisdag

hahahahHAHA, alltså denna dagen började med ett gapskratt! Såhär kan det gå när en bror sitter på en stol och äter frukost! Jävla skit jysk!!! Har fått en väldans hosta som någon har gett mig, antagligen får jag igen för att jag är elak.. hahaha! Pussochkram

hoomie

Hellleleleleo! Alltså shit, min data är snabb igen och jag älskar mitt tangentbord! haha, min bror är här och vi såg på sugfilmen Black Swan! Nu har jag filmtorka igen och har sett allt jag vill se. Imorn så händer det en hel del. Yeah sov så sött nu alla :)


PS. min bror som är bäst (enligt honom, inte mig) fixade datan, vilket är uppskattat! Ibland är bröder bra? hahaha Kolla min nya bakgrund... hahahahahahahahahahah DS.

Ha en bra helg!


torsdag

Dagen har svävat förbi! Jonna var här nyss haha, och så gjorde vi uppgiften tills imorn. Så ser hon mig göra ett frågetecken och bara vaaa hur gjorde du det? Hahahahha, hon visste inte att det fanns två shift knappar :D:D:D Varje dag lär man sig något nytt! hahahahaha

welcome to my silly life

Ja, det är alltså håret som har blivit brunt, och tack jag vet det är bättre än innan! hahahaha, så självgod! Nej men jag gillar mer att ha brunt hår :) Ikväll ska jag träffa Daniela, och vi ska göra det vi är bäst på! haha, känns som om det var evigheter sen.. På med festhumöret!


ooops!.. I did it again


måndag

Lite vardagshumor :)


söndag

Tjena mittbena! Helgen har varit riktigt awesome, lyckades lura en hel del i fredags och på toppen av detta kom Josse och Linda hit och hälsade på! Trevlans, festen igår var helt lyckad och helgen kunde inte bli bättre. Nu sitter jag nyduschad och funderar att mysa ner mig i sängen lite tidigare än vanligt. Kanske inte riktigt än, men snart :)

hehehhöööhö.. finner inga ord!


macka?


Jag fick med mig två killar hem + David :D

It makes me smile

Idag kommer Josse och Linda hit, kommer bli en skitbra och härlig helg! Hoppas ni har med er massa skvaller om Mark, behöver en rejäl uppdatering. Kärlek till alla♥


RSS 2.0