Gott nytt år

Vad konstigt, bilden är tagen i växjö..? where aaam I?

fuck you

Jag vill skriva något fjantigt, men jag är cool så låter bli! haha
G A L E T !

TJEEENA!

msndejt is theee shiiet! Behöver inte ens röra på sig, bara resa sig ur sängen :)
Iofs har jag hunnit med att vara hos tandläkaren, det gick finfint! Inga hål hell yeah bara haft ett ever. Snyggast är tavlorna i bakgrunden med, får min brors lilla rum när jag kommer hem igen.. suuuck! Idag blir det kanske en sväng till borran.... hahahahahhaha (Borås för er som inte förstår..)

eeeheeeehhee

Jag har så smarta idéer jämt och ständigt men ingen verkar riktigt förstå hur bra de är.. Bara min mamma som man oftast lyckas övertala..! Det blir nog bra iaf, men om jag fick bestämma allt, då ni! Nu ska jag inte förvirra er mer, godnatt pussochkram

beslutsångest

Yeah som alltid händer det saker när vi är ute! But me likeeey, ikväll blir det kanske filmkväll. Får se om jag orkar hoppa in i duschen.. puss på er fina!
Bästa och jag

Family Day!

Eftersom att alla säger det så kan jag med göra det, GOD FUCKING JUL!
hahahHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, kontrasten till mitt sätt att säga god jul och den första bilden! ÅÅHÅ ibland lyckas jag med saker utan att vara medveten om det! Nu provar vi igen: God Jul mina vänner :)

23 december.

Intresserade vad jag gjort idag? INGENTING. Fattar ni vad underbart, ska ta ett bad, för nu har jag badkar igen :) See ya guys! puuss

lokalsinne?

HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, åh bäst i början, Simon och jag har nu kollat på allt med Per Andersson! äääg.. Godnatt :)

J U L L O V

Idag åker vi heeeeeeem, skulle egentligen åka tåg men det verkar som de är inställt.. Ersättningsbuss ska vi åka istället, får se när man kommer hem idag.. hahaha! Klockan 16:07 åker vi, Daniela och jag bort från campus hem till Skene! åååhh äntligen :)
Kommer sakna Felix och självklart Jonna!

grenade

eehm, jag packar. Detta går ju bra, min resväska är redan full.. Bara kläder och skolböcker!!! Räknade precis ut att böckerna väger 2,678 kg tillsammans. MUMS, älskar att vi har hemtenta under julen... Måste klaga lite till, vart ska jag packa ner mina skor, och toalettsaker och och jaaa, allt annat man måste ha, typ min data??! ÅÅH jag kommer dö på tåget imorn. En sista sak, det är så fy in i helvetes kallt ute, snoret i näsan fryser.. BÖÖÖH!

Lite positivt med, åker hem med Daniela, kommer hem till min familj, fira jul, juldagen och nyår festaaaaa! YEAH. Jag är inte så deppig som jag låter ;D
golvet är myyss, fast nej det är väggen! hahahahaaa LURAD

måndag

Har tio minuter över, vad gör man då om inte blogga? hahahhahaaaaa PUSS

sweet dreams

Inatt drömde jag att jag var med i en olycka. Jag åkte någon minibuss och hade inte ens bälte på mig. Illa, men jag hann i slowmotion sätta på mig bältet innan vi snurrade rakt in i ett träd och hamnade upp och ner. hahahahaha, jag var den enda som var helt chockad, alla andra bara gick vidare till sina jobb! Synd att jag vaknade av ett sms, jag vill veta slutet :P

have fun!

Snart dags för party igen.
ibland kan jag lyckas se helt annorlunda ut, yeah iaf. Mig igår och mig idag :)

party

Börja med att sätta på denna låten:
Sen kan du läsa vidare:




















Kan man säga nej till detta? hahaha


vecka50

Alla julisklappar är klara, Pinnen♥ sitter på en buss och jag har precis sett att Emanuel vann paradise! :) Har haft en härlig vecka, som ska avslutas på samma sätt, helgen väntar :D
:D:D

waaazzzaaaup??

Nuuni, ni är kanske lite nyfikna på vad som händer? KLART ni är.. Ikväll blir det biomys, due date! Dee niii :) Vi kanske ska äta lite med, haha det brukar vara gott, seee ya!
ska vi ha en omröstning, hahahahaha?! Videoblogg eller inte HAHA, vi äger ju fett på det! :)

lucia

Håller på att storstädar, för idaaag kommer Pinnen hit :) oohyes!
hahahahahahahaa, lucia idag ju, mina paintkunskaper är grymma!

back in växjö!

Helgen har varit fin, träffat folk och min familj. Härlig spelkväll hade vi igår! Nu har mina växter dött igen, snart hoppas jag att de återupplever! Fått mitt ICA-kort nu med, vuxenpoäng :D
bilden är ju skrattretande ful, men jag orkade bara ta en och så här blev de..

2/3

Hängt med Jennypenny idag. skööönt! :)

Min pappa är för gullig, sa att han skulle köpa cream cheese chips, en gul påse OLW! hahahaha han kommer hem med en gul påse... men det står sourcream & bearnaise hahhhahaaa! Som tur var så var de goa det med, och OLW och att påsen var gul var ju rätt, två av tre! Man kan ju inte begära allt :D

moois

Hemma i skeneland, och MOOOAAA myy siistaaah ska komma till MIIG fatta ååh, sist jag träffa henne var den 22 augusti! :O SMÄLLA i oss en pizza, denna bruden gör mig så pepp, vi har lyckats skaffa flera smeknamn tsm. SYYSTAHH. Norvin och Norvard. Jobbarkompisar. Säkert fler! Fatta ska få höra allt om hennes Londonvistelse. hiihi :)

kollaaa bruden!


darkness

Vårt arbete var borta idag. hehhehee vad glada alla blev! IMOORN åker jag hem, åh det är mycket som händer nu, ruuuligt! Färgade ögonbrynen igår, mamma nu är det bara håret kvar, jag vet att du vill! :D HAHA
tänk att ha så mörka ögon, då hade jag kunnat drunkna i mina egna ögon, MOHA!

Sannas dag:

Började med att jag smsade Jonna och sa att jag inte orkade gåååå uupppp, jag var sketatrött! Men hepphopp efter lite pepp var jag klar för att möta henne, och vad hade hon med sig om inte lite godis, hon är söt hon :)
Dagen spinner vidare med flera supertråkiga föreläsningar och massa plugg, vi har varit riktigt rediga (jaa, de är ett småländsuttryck uuscha! haha) Sen på kvällen bar de av till Elin för julmys och julbak med flera tjejer! Jag höll på att ta sönder hennes altandörr, men jag lagade den igen, blev lite nervös där.. Jag ska alltid pilla på allt...?

Detta är Berit, Jonna hjälpte mig med nederdelen.. hahaha schyyygg!


wiierdo

Ser Jonna och jag ut att kunna allt? SERRII.. hahaha, jag vet inte hur många som har frågat mig/oss saker sen jag flyttade hit, till och med första dagen! Nu får ni ge er, jag kan inget om denna småländska stad. Så hoppas alla hela Växjö och alla som besöker denna staden läser detta och slutar fråga :) hahaha

vi är roliga vi!


erase me.. KID

whhooa, nu är de lite brått.. hhahahaaaaaaaa jag är så snabb att fixa mig. Kortet är taget när jag äter, så underskatta inte min vad fan heter de, tja du vet när man gör två saker samtidigt hinner inte tänka ut ordet. Vi hörs nu blir de födelsedags firande! :)

alla fattar utom du..

sakna är väl ett fint uttryck.., om man saknar något betyder de att man någongång har haft något fint, något värt att sakna!

jag saknar att skämta med min bror, saknar att åka buss länge, saknar att komma hem och veta att jag inte behöver göra massa saker, saknar fina göteborg, saknar att inte behöva frysa, saknar att veta vart jag har människor, saknar att köra bil, saknar mina föräldrar, saknar sommaren.. finns mycket jag saknar, men också mycket som är så bra här att jag inte vet om jag vill tillbaka till mitt gamla liv. En sak som är bland den största saknaden är mina vänner.
maaha! så länge klarade jag av att vara seriös. LLAAZEEREEYE! Tankarna är tusen gånger större mitt i natten. Yeah nu ska jag drömma om dig. Puss och godnatt :)

såklart

På förskolan:

- varför har du skrivit på handen?
- för att jag måste komma ihåg en grej..
- står det att det är din hand?

Soo sweeet :)

YES!

hahahaha, alltså när jag vann tävlingen om DH biljetterna vann jag en bok med, som heter "Alla får ligga" HAHAHAAAAAAA, alltså jag trodde det var en roman eller något, men denna ger dig alltså tips om hur du ska få ligga på riktigt..

ett exempel, tips No20: Grosshandlarplånböcker är nej
Du kan ha klätt dig hur smart och snyggt som helst, men om du inte är kvinna och därmed sannolikt utrustad med en praktisk liten handväska som rymmer mer än en egyptisk gravkammare, så finns de risk för att du sabbar alltihop genom att fylla dina fickor med skräp. Titta efter vad du har i plånboken egentligen. Om du är på stan för en kopp kaffe, om du ska se en utställning, om du är ute och roar dig, eller bara hänger hemma hos din nya sexiga vän, så behöver du följande tre saker i plånboken: Lite kontanter. Ett kreditkort. Samt ett ID- eller körkort. Det är allt. C'est tout. Das ist alles.
En plånbok fylld med kvitton, minneslappar, mottagna visitkort, rabattkort, bensinkort och medlemskort till Brolles fanclub är klumpigt och tynger ner dina kläder på ett fult sätt. Ta med det du behöver. Lämna resten hemma.
någon som känner att den vill ha en bok???! jag har tvåå.. hahahahha :D

RSS 2.0