California King Bed

Dagen har sprungit iväg, spenderat en del tid i skolan, nu strax är det dags för möte sen ZUMBA! Får se hur detta går.. hahaha, ska också iväg och vinna på en lott nu har jag bestämt!

hahhahaaaaa. ser lite patetiskt ut :D:D:D

träd

Kollade vad jag köpte häromdagen! Fast det löste inte riktigt mitt problem, alla mina smycken ligger bara i en låda huller om buller, någon som har tips på någon bra lösning?! :)


Mimare

Nu är det dags för Crawl, det innebär att alla festingar går runt till varandras lägenheter och på varje plats får man en drink eller shot eller liknande! Vi har även ett tema och det är Cirkus, hoppas alla andra också gått in för det! :) Ha en fin fredag, Pussochkram!


good morning

Nu ska jag åka en sväng till stan och kolla runt lite, med mitt snygga fejs!


look on the bright side

Oboy! Dags för spinning igen, efter en lat dag kan det vara bra att komma igång med kroppen och jag måste ju utnyttja gymet nu när jag har betalat! hahaha

höst

Var ute på en powerwalk innan idag, gick där med mp3 i öronen och undrade vad jag hade för musiksmak när jag var yngre. hahaha, en liten nostalgitripp blev det! 

Det är svårt att veta vad som är värt att kämpa för, vad man ska lägga ner sin energi på. Perspektiv är ett bra uttryck, kunna se saker ur olika perspektiv och sen handla efter det perspektivet som känns som den rätta vägen. Fast ibland handlar man utan att tänka, utan att ens tänka att det finns olika vägar. Spontana handlingar är spännande och lustfyllda, men stanna. ibland. Inte bara för att hitta den rätta vägen, utan för att andas in livet!


Nobody's perfect

Lyssna på låten och sjung med, så skönt att bara sjunga ut fast det låter hur fult som helst :D

men det är för tidigt än

Gud vad skönt det är att komma hem en stund, fixa till maten äta i lugn och ro sen bara ligga i sängen och vila upp sig. Att ha seminarie klockan 8 är inte det mest uppiggande! Nu är det strax tid att ta sig tillbaka till skolan och antagligen förstå mer om vad rapportskrivningen ska gå ut på :) pussochkram


Aurora Borealis

Nu är det dag att tagga finsittning! :D


aahgghdd?

Som sagt innan, det är finsittning imorn! Jag vet inte alls vad jag ska ha för smycken, hur jag ska kombinera dem och hur mycket? Vet iaf att halsband inte alls passar till klänningen! Plockat fram lite, har ni någon favvo? :)


hold my hand

Har visst ingen träningsvärk.. Hängt på stan och fixat en film till sittningen, inte alls långt kvar. På lördag blir det att klä upp sig och försöka vara riktigt fin! :)

Nytt linne i garderoben! Känns som om det var hundra år sen jag shoppade.. Bra jobbat!

Hej träningsvärk!

Jag överlevde ett spinningpass, fast hade dock sämsta konditionen i rummet, men whatever! Någonstans måste man börja! Träningsvärk imorn gissar jag på.. Nu påstår jag att jag har saknat den känslan, imorn får vi se! hahahah


Red Riding Hood

Dagarna rinner förbi, hunnit med en del! Skolan en snabbis sen träningskort! Sen hem och fixa och dona lite, lagade go kassler :) Sen hoppade jag över till Lägenhet 104 och myste med Scones, the och film. Får inte glömma allt snack som kommer ur våra munnar med! Hösten är inte så dum ändå, mer höstmys får det bli :)

Nu ska jag snart lägga mig, blir tidig uppgång och dags för att besöka förskolan ute i Åryd för lite skolarbete! Undra hur det ska gå, men kul att få träffa barnen igen, och ny handledare! 

Kvällens snack, passade inte alls lika bra med gurka............................chips in my heart!

tisdag

Hello! Har haft en hel lovely helg med vänner och fina Jenny som var här på besök :) Nu är det ny vecka och inte alls långt kvar till Aurora Borealis, Norrlands finsittning! Mycket att planera och göra fram tills dess, härligt att det inte är så mycket i skolan denna veckan! 

Jag har skrivit in mig på Olympen här.. Ska jag alltså börja träna?! Inte gjort det sen jag slutade spela fotboll, men det är bra ändå! Dags att börja röra på sig, förhoppningsvis blir mitt glada humör ännu bättre och jag orkar mer :) Pussochkram!

Stallarna väntar på finbesök!


Dagens Sanna

I skolan har jag tillbringat hela dagen, sen blev det en promis med Jonna och nu måste jag städa upp lite. FÖR JENNY KOMMER!! wiiiho :D

Ska synas en fläta, men jajjaa.. Snygg pose på första bilden med!

Dagens kvällsmat - mmhmm!


tisdag

Var på spelkväll med Norrlands idag. Kan ni gissa vilket lag som vann? Eh, jag kan berätta! LAG NUMMERO 3, alltså mitt och Danielas lag. WOOHO! Även fått undan all disk nu på senkvällen, kanske dags att krypa ner i sängen och hoppas på att man orkar upp och följer med damerna till bibblan och pluggar imorn! Pussochkram

Alvjävel!

Tydligen tycker folk jag ser ut som en alv?! Aldrig hört det förr och nu två helger i rad.. Hahah, på bilden har jag tillochmed plockar fram öronen, men alltså.. neee!


helg

Hello, igår var en riktig slödag, gick en runda runt sjön, lagade mat och slappade framför två filmer med Daniela. Idag har jag storstädat Sivans och ska ut på promis med Daniela sen möte med festingarna senare ikväll, känns som om allt bara flyter fram! :) SEEYA!

TGIF

Jenny det är någon här som saknar dig, eller ja två till och med! Sighurt kan knappt bärga sig innan du kommer. Bara en vecka kvar och han tjatar hela tiden! :) hiihie puuussi


see så sött han vinkar! Bästa partynallen ever :)

hell yeah

Ni vet det där med litteraturuppgiften, skit i det, behöver inte er hjälp. FÖR JAG ÄR KLARKLARKLAR?! Två dagar förtidigt? yeahyeah. Visste väl att även detta skulle lösa sig, bibblan ger en koncentration! Nu är det typ helg, bara en liten tre timmars lektion på fredag som hägrar! pussochkram


..

Moa tvingar med mig ut på morgonpromenad? Ångrar mig redan.... hhaha

sing along

Ingen som känner att det vore kul att skriva en litteraturuppgift? Om man tycker om massa pedagogiska och teoretiska termer så lovar jag att denna boken är väldigt bra! Även om man tycker om miljön, MOOAA? Ingen, ingen som känner sig manad att ställa upp på detta? Jag har börjat lite och så, lite lättare att komma in i det då med! haha NÄEE men åh.


Liiite kul att titta på, så jag inte uttråkar er helt!

WIN

hahahahahAHAH, nyss råkade jag gå före heeeela kön på systembolaget! Vet inte hur det gick till, fattade inte ens det innan Moa sa till mig. Vadå kan jag hjälpa att folk står tre meter från kassan, då tror jag de kollar på cider?! Hon i kassen tyckte det var starkt jobbat och att jag skulle ha en trevlig helg för det hade jag tydligen förtjänat efter en sådan insatts! :D 

Solen skiner och det känns inte alls som höst, svettades när jag gick hem i linne, helt awwesome! Enligt internet är det 20 grader ute, och man ska ALLTID lita på internet har jag hört! Så på schemat idag står det grillning och sedan utgång! WEEHHO

oooops..


RSS 2.0