torsdag.

Idag har jag hunnit med mycket, eller rättare sagt Jonna och jag har hunnit med mycket! Varit på stan en sväng, fikat, pluggat, lagat mat, kollat idol! Effektivt det gillar vi. :) Imorn har vi examination, eeehh.. undra hur detta ska gå. Fint hoppas jag, önska mig lycka till!!!!
Linne från Monki, köpte förra veckan. Idag var de armbanden som följde med hem :)

zeebra

Här är min nya coola kompis. Mycket coolare än vad du är. Nu överdrev jag, mina läsare är ju såklart coolast! Hemma på lunch och trött. Snart blir det akademiskt skrivande, visst låter de roligt? Fyra timmar med, men vi brukar få sluta tidigare hihi..


Just the way you are - Bruno Mars

Jag är duktig. Jag kan bygga ihop ikea-möbler. Jag gillar att bygga. Jag gillar att tro att jag kan saker. Jag gillar att få iordning. Jag gillar inte att jag inte vet vart allt ska vara. Jag gillar min tavla. Jag gillar att de är tack-sittning snart. Jag gillar inflyttningsfest. Jag gillar min familj. Jag gillar mina vänner. Jag gillar inte min disk. Jag gillar ganska mycket saker. Mest av allt gillar jag nog min humor!

För er som inte tror på mig, ha? Varför tror ni inte på mig för???! Okeeej, nu ska jag sluta med mina töntfasoner. Fast de är coolt att vara tönt. Visst låter de fel?.. Byrån har jag alltså byggt heeeelt själv! GodnaTT de är mörkt ute.
Handen är där av ingen anledning alls.. eller joo, men det tänker jag inte avslöja.

sweet

Har egentligen inget intressant att skriva, men jag skriver ändå. Just för att jag vet att JUST DU vill! Har inte hunnit sova så mycket i helgen så tänkte ta igen de nu. Godnatt dudes! :D
Så här ska jag lära mig att göra en vacker dag, jag behöver två kompisar först bara.. Kan bli svårt de här! Någon som känner sig frivillig?

(mamma, min blogg verkar inte funka så bra i Internet explorer.. Använd dig av Mozilla istället, Simon kan visa dig hur man gör. PUSS!)

mys

Nu drar jag och handlar en sväng. Ikväll blir de pancakes och lite städning. Imorn åker jag till kära Göteborg en sväng och mina föräldrar följer med mig hit på söndag. Så bäst de är fint när man får finbesök! :)

Köpte den fina halsduken på GinaTricot igår, försöker även få med att jag brände min tunga innan idag, MEEEEN.. HA HAHHAAA HA! Ser ut som jag har världens fetaste underläpp!

problem?

JEFLA BAJSKORV. Jonna tvingar med mig till stan imorn, och jag har inte 20 kronor på mig, så onödigt. Kanske ska flörta lite med chuffören och åka gratis..? Synd att de inte är som i GBG när man kan tjuvåka lite, scch.. det där skrev jag inte precis! :D

Kom precis på två olika strategier att lura busschaffisen med! hihi
Spela blåst, "kostar de pengar att åka buss, tar ni inte kort??! vaaaah... men dah! ååh, jag fattar ingenting.." (Jag är ju trottsallt blond!)

Andra alternativet: "Min mormor ligger på sjukhuset och jag har inga pengar.. Jag måste bara träffa heeennnee, buuuhuu!"

Eller så kan man ju ta ut pengar, men de är ju ingen utmaning. hahaha!

off to school

Nu drar jag till skolan, hela dagen kommer gå i skolans tecken. Sjukt mycket plugg..
Tur att jag har en matlåda med flygande jakob, nämnde jag att den blev underbart god? :D

mmmaaaaat!

Jag gör flygande jakob :O helt otroligt, men jag tror de kommer bli gott. Har tvättat för första gången idag med. hahaha jag gör allt för att slippa plugga! Men efter maten måste jag, fast då har jag ju disk?? hahaha blöö

jag har äntligen orkat lägga ner lite engagemang och blivit kompis med ugnen. Smaklig måltid till mig själv :)

party

Nu blir det sittning, med temat "lite för mycke!" Så yeah, min outfit är mycket vacker. Har bara jeanskläder på mig :) orkar inte ta seriös bild nu, så ni får se senare! Pussochkram!

jag har på mig: jeansleggins, jeansklänning, jeansskjorta, jeansjacka och två jeansrosetter! YEAH


mirrors

Precis varit och klippt bort de slitna på mitt hår, skönt! Jag tänkte på en grej när jag satt där i frisörstolen, undra hur de är att jobba framför en spegel varje dag. Jag skulle nog ha stirrat på mig själv hela tiden! hahaha, låter som att jag är självupptagen till max. Så är inte fallet! Äsch, nu tänker jag för mycket igen, glöm allt drabbel jag just skrev! haha


Idag är det en tråk-dag, vilket innebär: städa, tvätta, plugga och massa ärenden.

puuspåallaaa

Sitter och kollar på VMA'S 2010 och får hur mycket musik som helst att blogga om. Robyn var nyss med, hon är ju helgrym! OCH nu kom Gaga upp, DAMMMN vilken röst hon har!

nä, nu blev de för mycket för min lilla hjärna! Kör på en gammal video som jag älskar. Bye!
Paramore - Misery Business (acoustic)

Höll på att glömma att berätta en grej! HAHAH, Jonna och jag åkte hiss med massa fransmän, och vi förstod inte varann ett dugg, men alla garva åt alla. ÄÄÄG

måndag

Idag har jag varit duktig tycker jag, gjorde en egen sallad förut, muumms. Nuu Pinnen! Nu gjorde jag pizzasallad, vet inte om de blev som de skulle, men de smakar gott iaf :)

Men jag saknar att ha de som i skene, maten stod på bordet och man slapp diska! tänk att jag varit så bortskämd i 20 år! Nu ska jag mumsa vidare och glo lite på tvn innan de blir läggdax, säger godnatt redan nu pussochkram!


godnatt?

Jag kan inte sova, så nu äter jag popcorn och dricker cider. Tittar även på HIMYM.. haha, kan livet bli bättre? Nämnde jag att jag ska upp kl 8 imorn..? haha myys



mee

Ikvvääll blir de parrrrty!


1. Normal, 2. Busig, 3. Ledsen, 4. Botoooox, 5. Blyg, 6. Förbannad
denna får ni tolka hur ni vill, jag skulle säga snyyggg!

fredag

Hello alla solstrålar. Nu är det dax för mig att bege mitt till skolan strax, låter det inte underbart med seminarie i två timmar?! haha

Dagens Sanna:

TIGER

Ikväll har Elin varit här och kollat idol med mig, imorn är de min tur att vara hos Elin och kolla :) haha, måste nog köpa med mig massa godsaker.. Ni kan inte ana hur mycket hon hade när hon kom..!

Här är mitt enda gosedjur jag har kvar, Felix heter han.. Just bara för att min kära kusin hade en katt som hette Felix så skulle självklart jag med ha de, ni kan inte ana hur mycket jag härmade henne när jag var liten.. När jag var tre sa jag alltid att jag var fem just bara för att hon var de. hahaha, knääääpp! :D
Säg HEJ till Felix, de skulle han upskatta. Han gillar kärlek.. mums på honom!

Vilken perfekt accessoar han är till dagens linne. hiihi, söt är han minsann! :)

meningslöst.

Hemma från skolan och är lite uttråkad. Daniela ska komma hit sen och kolla på min lilla lägenhet och jag tänkte gå och handla sen med + att jag måste plugga lite, suuck. Såhär ser jag ut när min fantasi flödar.. hahahaha:




lägenhet 61

Nu har mina päron åkt, inte lika mycket tjöt längre .. hihi! Min lägenhet börjar sakta men säkert likna ett hem där man faktiskt kan leva :) kommer bilder senare orkar inte nu..



lyan

Igår fick jag min lägenhet, wow! Mitt första egna ställe :) Kommer nog bli riktigt skönt att inte crascha hos Daniela mer, inte för att hon är äcklig eller något sånt.. Men man behöver egentid och nu är alla mina grejer i en resväska, vilket betyder att jag inte hittar något. hahaha!


bilderna är från stubor

suck

nbbuuuuhuu, jag skulle fått min lägenhet idag, men jag får inte tag i stubor.. SUCK jag är ju nyfiken på hur den ser ut! Får väl den imorn då, blöööööööå. Börjar bli sjuk med. Nä nu ska jag sluta klaga, ska snart gå iväg till skolan, ha en fin dag allesammans :) Pussochkram

RSS 2.0