paus

Jag tror att det är dags för en så kallad bloggpaus, hahaa uuurlöjligt. men ingen vilja att skriva alls och inget funkar ju ändå så då blir det bara en helvetes massa text och det är en aning tråkigt. men men efter sommaren kanske det känns bättre och roligare. då ska jag minsann ha införskaffat mig en ny dator för denna sjunger på sista versen! Jag har det hur bra som helst och sommaren är skön, vädret börjar ordna upp sig lagom tills jag ska börja jobba! haha. Vi hörs alla, pussochkram

Lördag

Idag har jag gått 9 km och sprungit 2 km, kände att en chillkväll med ett bad och nu fotboll är välbehövt :) pussochkram

Ps. Appen funkar fortfarande inte, blir ledsen!!

Glad Midsommar

Dagens miniträning fick bestå av:
 
45 - situps
45 - armhävningar
45 - rygglyft
40 - utfall
 
Måste erkänna att denna veckan varit helt bedrövlig på träningsfronten, kan bara räkna in lite småpromenader.. Dock har den varit väldigt bra ändå! :) Ikväll bär det av till Johanna för att fira midsommar med mat och bra sällskap! Hoppas alla får en bra midsommar! pussochkram

torsdag

Dumma blogg.se vill inte att jag ska kunna blogga från mobilen, så då blir det inte lika mycket inlägg då jag tycker det är krånlgigt att föra över bilderna till datorn och sen skriva och blölbölböb. Tar tusen sekunder längre tid, och det känns jobbigt. Hoppas de fixar det snart. Tänkte bjuda på tre läckra bilder på mig själv för att pigga upp stämningen en aning. Lite Sanna humor sådär på kvällskvisten! :) pussochkram




vänner

Älskar att serien friends just översatte "i'm gay" till "jag är förlorad" HAHA, så kan man inte göra! Men lite små roligt är det ändå måste jag erkänna! :)

Oscars

Kvällen igår var galen, sjukt roligt! Jenny och jag var taggade i bilen iaf :)


Lördag

Ikväll blir det en färd till mitt älskade Varberg, saknaden känns! Iiih träffa Jenny igen! Känns som att det bara kan bli en suverän kväll :D pussochkram

hhöh, kolla på ugglan. så himla söt :) lista ut vad det är. dagens gåta..? hahaha, orkar inte med mig själv ibland. vet hur dålig min humor ääääääääääääääääääääääär..

 


Torsdag

Dagen började med en promenad med Daniela :) nu snart plingar Johanna på dörren!


Zoo

Dagen spenderades i Borås med Pinnen, inte mindre än på Borås Djurpark:) Djur är himla coola! (Simon vann sin match, whoop whoop)



Denna apan måste vara den sötaste jag sett ever, den såg så himla ledsen ut. Precis som om hela världen gått under och allt var värdelöst. Ville bara krama om den, goos!


Fotboll

Mellan EM hinner man med lite vanlig hederlig grabbfotboll, brorsan spelar :) Just nu 0-0 mot Norrby!


Tisdag

Gårdagens och dagens träning! Till vänster är det cyklning och till höger pw/löpning! Tack och godnatt, imorn blir det äventyr! :) pussochkram


Dagens Sanna

Efter infomötet blev det fotboll med Joel, Haara, Bella och Lina :)


Lastbil

Idag fick jag gå upp tidigt! Redan klockan fem och är nu i Växjö och väntar på att min morbror ska lasta av lastbilen och senare åka in till stan! Japp idag blev det parkettåkning hela vägen :) varför undrar ni, jooo det är infomöte med simmarjobbet ikväll och det är gott att åka gratis!!


Grattis Papi


Kajbergsrundan

Något har hänt, denna veckan har jag tränat hela tre gånger! Började med två powerwalks med lillebror på dryga fem kilometer på cirkus 50 minuter. Han som är vältränad nämnde till och med att det var jobbigt att gå så snabbt! :) 

Sen idag gick jag även samma runda men sprang lite, bland annat upp för hela mördarbacken! Sen sprang jag runt den sista kilometern hem och spurtade. Tror träningsvärk kommer infinna sig imorgon. Med springning tog de dryga fem kilometerna 43 minuter :)

Försöker även vara lite nyttig. Vilket fungerar sådär........ men ibland måste man! 
Backen som visade sig vara cirka 250 meter. Jobbigt för lilla otränade Sanna! Förresten, ny kategori! hahaha får se hur mycket jag lyckas trycka in i den?

Ge-Kås

Dagen spenderades i Ullared med familjen + Josefine! På inte mindre än papis födelsedag! Hans idé, ändå var han inte ett dugg glad, något om mycket folk.. Haha stackarn :) Grattis!!

Tydligen har någon lagt ner tid och byggt hela Ge-Kås i lego, bra jobbat!


wild horses

Oj vad livet rinner iväg. Nationaldagen i onsdags och då var det Pinnen-träff i Göteborg. Ojoj vad tiden har gått och mycket att snacka om. Käkade lite jordgubbar och hade det allmänt bra en halvbra soldag. Sen blev det häng med Vidar i flera dagar och nu är jag hemma på Skenemark igen. Finns egentligen massa roligt att berätta om men det orkar jag inte. Men spana in smörgåstårtan i vilket fall, smarrig! 


Whoop

Dagen spenderades i Kungsbacka med mami, lyckat att vi prickade in deras student dag! Men lyckad shopping blev det! Äntligen hittat det jag sökt, tack mami :) Här kommer en liten sneakpeak:


Kategorier

Oj vad klockan blev mycket, fick för mig att skapa olika kategoreier på bloggen.. Gick alltså igenom alla gamla inlägg och tryckte in dem där de hörde hemma. Tänkt länge att det skulle vara kul. Kategorierna är:

Harvard Baseball

Laddade upp en musikvideo häromdagen, Johanna visade en ännu bättre och ännu roligare. Nice guys! :)



Home sweet home?

Hemma i Skene och det känns en aning konstigt! Idag träffade jag kusinbarnen och imorn blir det en sväng ut i världen med mamma:) Bara att köra bil igen är awesome!


Har bestämt mig för att börja träna, får se hur detta går, men känner mig taggad! En snabb promenad på 50 min med Simon var första steget. Han får bli min personliga tränare:) hööhö

Åt kräkor (räkor?) idag. haha flygplansmat, Jasmina lekte flygvärdinna! Benjamin sprang runt och var aajjg. (dock hade han världens största smile hahaha)

 


lördag

Hej mina vänner. orkar inte riktigt engagera mig och göra ett seriöst inlägg. packningen går inte så bra alls. vet inte ritkigt hur jag ska få med allt? tur att jag kommer tillbaka hit snart på en liten mellanlandning. veckan har varit super, början spenderades i skövde sen så blev det campus. lite pubquiz, bio och fest och sådär. fun fun fun. ikväll är sista kvällen och då blir det jobb på sivans. TAGGA! pussochkram

RSS 2.0