kusindag

Today har jag haft kusindag med Fridis. Hon flyttar till London imorn och istället för en present så gav jag henne en kväll med mig, mat och godis + film.. Dock kändes det lite fjantigt eftersom att vi kollade på en film jag fått av henne.. hahaha, nu när hon ska flytta har jag fått hela 18 filmer av henne yeeah! Jag har mycket att göra när det regnar ^^
Ska köra frida imorn 04:45 till flygplatsen, så ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt! Får se hur det lyckas. Säger godnatt nu iaf :)

tisdag

Jobbat idag. Jag gillar inte gräs. Jag gillar inte allergi. jag hatar att det kliar i mitt öga, jag hatar att jag är snorig. Men kanske inte ska klaga allt för mycket här sitter jag och kollar på Fernando Torres yeah! :)
Syns inte övermycket på bilden, men kolla på det högra ögat. myyssss! Snyggt även att jag har sovit en massa innan jag tog kortet.. nyvaken mee likey!

måndag

Nu ska jag ner till Suss en stund och skvallra lite hiihi! Sen senare bär det av till Sätila för att träffa Johannnaaaaa, hell yeah hon åker till Greklando på onsdag fuskis..
Min outfit.
faceelook
hahahahahha, otroligt roligt att jag ser ut som en helt annan person på bilderna. men yeeahhh åååh... nice!

söndag

Nu drar jag till min kusinvitamin och kalasar! Hoppas ni får en fin söndagskväll. Pussochkram

i could really use a wish right now!

Godmorgon! Helgen delade med sig en hel del, många roliga skratt, Chile gick vidare i vm, en helt bränd rygg, underbara sms, grillande, minigolf och massa mer. En helt underbar helg i Falkenberg vill säga :)

Grattis till Susanna 20 och Frida 22 denna soliga dag! Ikväll blir det kalas.. Deras födelsedagar firar vi med en bra låt :)

B.o.B ft Hayley Williams - Airplanes


yeeah

Har varit minst sagt en flummig vecka, men det är roligt med lite nya erfarenheter. HAHAHA, åhh alltså.. Jag tror ni vill veta, men det får ni inte om ni inte känner mig väl :D

Ikväll blir det Falkenberg med Cyperngänget, kommer vara där i helgen! :)

Vilken söt bild, som inte har något med inlägget att göra men whateeeeeva! haha


måndag

Dagen har bjudit på lite av varje. Lite Johanna, lite Lina, Lite Daniela, Lite familj, Lite bilkörande och Lite fotboll.. MEN MYCKET KLIANDE. hata hata MYGGBETT.. hata hata GRÄS!
Var allt jag ville prata om, imorn blir det destination unknown!

shop til you drop

Jag har småshoppat lite det sista, tänkte visa! Enjoy ;D
Nu blir det fotbolls tittande med Papi
Ring Glitter 69:- Nagellack Isadora 59:- kanske?


Bikiniöverdel H&M 129:-

Klänning Aima i Kalmar 79:-

Block 35:- Lagerhouse

hemma igen

Hemkommen från Kalmar efter en fyra timmar lång bilresa.. Yeah. Nu blir det snart party, dax för dusch först. Vill inte lukta skunk så att hela Varberg förpestas ;D Pussochkram skumbanan


Har nog lyckats skapa ett nytt nysrekord. Vet inte hur många gånger jag lyckats nysa denna helgen. Den är dessutom inte ens slut änn. OMG -Usher är fettnicce :)

.. . prick .

Idag har vi varit på shoppingrunda i Kalmar.. Hittade en klänning för 79 och ett par örhängen för 10. Billigt och bra! Idag märkte jag att folk här i Kääälma klär sig speciellt.. Pinnen jag har sett hur många som helst som gått omkring i prickit, det blir bara fulare och fulare i mina ögon haha! Sen alltså åh,. detta är det värsta.. Jag har sett tre par (alltså som i kärlekspar.. höhö) som har klätt sig likadant. Värst var ett par som båda hade ljusgula byxor med en matinblå tröja till. eeuwww!

Nog med text. Orkar inte lägga in någon bild. men whatevaaa tror ni överlever ;D

Käälmaar

Hejsvejs. sitter i Kalmar hos Suss och kollar lite smått på VM. Tagit många snygga bilder idag, tänkte bjuda på något smakprov :D haha Pussochkram

weee aaare seeeexy!


fullt upp

Bajsakorvar, jag lyckades radera ett meningslöst inlägg. Yeah, det jag beskrev var att jag har ett liv.. hahaha! Jag åker till Kalmar imorn och hälsar på Suss så hinner inte sammanfatta resan till Pinnen. Får bli en annan gång när jag har tid. Vi hörs när vi hörs helt enkelt, tro inte att jag är död jag har ett liv för en gångsskull YIIHAAA


Jag och Pinnen, Craazzy!

home sweet bed!

HEEEEMMMMMMAAAAAAAA! Åkte från Skutskär 06.30 kom till Skene 17.30.. Elva timmer tog alltså hela resan, men kändes inte alls så. Skönt att vara hemma nu iaf, orkar inte genomföra en bättre uppdatering! :) hööh

carpe diem

Blir inget stockholm idag, ska ta det imorn istället var det tänkt. Nu är Pinnen på arbetsförmedlingen, jag har inget att göra. Hon får komma hem nu tycker jag..

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, vädret är inte på vår sida.. Får nog bli en mysdag med matlagning och flummande. Kanske göra något åt min hårfärg, eh vi får se vart dagen leder oss :)

hhaha, roligt att vi har ansiktsmask i ansiketet men det ser ut som vi bara är helt flötiga :D


söndag i skutskär

Solningen på Rullsand var helt amazing. Fast pizzan vi flötade i oss var nästan bättre, och inte tala om filmen som gick på femman, Stepford Wives eller vad den hette. Hahahahhaha, ååh jag ska skapa den staden i Skene Yeeahh!

Imorn tänkte vi besöka den stora staden Stockholmia, det ska bli spännande, nu kommer en liten bildbomb :D






Yiiha, snyggast i stan. Nu blir det snart lägg dags, godnatt alla fina människor :)

utflykt YIIHA

Solen skiner i Skutskär hur underbart? Pinnen duschar sen ska vi ut på cykel tur och leta upp en strandhon snackar om, kommer bli spännande. Vi är bra på cykelturer.. Nu ska jag kolla om hon har någon rolig bild man kan tilläga wooho! ;D

Nu kom hon in naken i rummet, yuuummi.. hahahah! Nu ska jag göra mig iordning med, see yaa babes.

Bilden är från förra gången jag var här moohaa!


Destination sthlm, gävle sen skutskär!

Nu snart bär det av till Gävle, eller snarare Skutskär. Åker kvart över elva från Borås och är framme i Gävle halv nio, ååh kommer bli en underbart seg bussresa! Men som tur är har jag Pinnen vid min sida :) Pussochkram
Är vi inte ett väldans sött vänpar? haha kan man säga så? You make me happy girl!

fredag

Nu blir det jobb, underhåll er med denna videon! YIHHA
KOLLLAAAA JADEN SMITH, är han inte den sötaste ungen i världen? Stentuff med. ååååh :D hahahahahaha måste bara se den filmen!

student

Det har alltså gått ett år sen jag tog studenten, helt sjukt! Jag kände mig nervös innan de sprang ut och kände hur mycket känslor de hade inom sig.. En helt underbar dag, Grattis alla!
Jennys klass, ååh först ut var dem! hihi (åh, kolla man ser den söta teaterfamiljen där i bakgrunden.. Magnus, Lotta och Ville, hiiih! SAKNA)


ÅH, MIN KLASS, förra året! Jag som står och vevar i mitten hahaha :D

På flaket, stört roligt var det, jag längst fram. En mycket fin dag. NOSTALGI!

Kanske ska tillägga ett Grattis till min kära far som syller 54 idag.. höhö Grattis Pappa :D

music.

Hittade för någon dag sen 2010 sooommmarhit! Är den inte helt fantastiskt bra? Vänta tills den kommit igång! Partymode ooooon :D
We speak no americano - Yolanda be Cool & DCUP

picture

Alltså, hiiiihi! Att kolla på bilder kan vara så fruktansvärt roligt.. Kolla denna, påminner lite om den där Mary.. Fast ser en aning ledsen ut, undra vad jag tänkte när jag tog det kortet.. "Sanna se ut som en ledsen hundvalp, då kanske någon ger dig en godis" Det måste varit min tanke! Jag skyller på att bilden är 6 månader gammal, jag är vuxnare och mognare nuu, right? hahaha ååh, hemsk. Nu ska jag sova GODNATT!

tisdag

Idag blev det att spendera lite tid med Suss, hon är hemma från Kalmar för en gångs skull, men imorn åker hon igen.. hööhö! Nu tänkte jag röra mig till affären för chips, shit vad sugen jag är! En film till hade suttit fint, yeah det får det bli.. Yeah beach 2010 here i cooooome :D
Gammal, men så underbar bild på mig och Susanna :)

måndag

Idag är en såndär dag när jag borde göra grejer så som städa, kolla lite jobb, fixa och dona.. Meeeeeeeen! NEJJ jag orkar inte min helg har varit alldeles för stressig så jag vill bara ta det lugnt :) Får se vad resten av dagen bjuder på förutom regn..
Bild utfyllnad. Kan med en gång säga att det är inte så jag ser ut idag.. hahahaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa åh en dusch kanske vore något! YIIHA :D

söndag

Har varit på dop hela dagen, lilla Benjamin var det som blev döpt. Nu ska jag till slottskogen och fira den fina Nationaldagen med Pinnen och Johanna :) Hej hopp!

Carrie Samantha Miranda Charlotte

Igår var det bio med Anna och Linda som gällde, Sex and the City 2!

Linda hade vunnit biljetter, men med de kan man tydligen inte gå på en fullsatt bio.. eeh? nähe.. Alltså det var fruktansvärt flummigt.
Filmen är värd att se om man gillar serien. Vet inte hur många klädbyten de gjorde egentligen, men många! Undra hur mycket tvätt man skulle få om man bytte kläder tre gånger om dagen ungefär :O haha

torsdag

Härlig bränna jag fått, inte blir det brunt heller utan illrött nice! haha
Nu ska jag snart gå för att kolla på balen. Tänk att det var ett årsen :O Tur att jag inte hade den snygga brännan då! Fast vit var jag minsann. blä på mina svenska gener :D haha

kille?

Alltid lika roligt att få post när det står att man heter JOSEF! Är nog en kille egentligen ;) haha

vs

Ibland när jag har tråkigt tar jag kort, helt absolut fula kort, speciellt med camen som flera nog har sett i bloggen redan, men ååh vad roliga de är. Det bästa sättet att underhålla sig på!

Idag tänkte jag ta lite mer seriösa bilder. Gick sådär inte alls lika roligt.. haha

Det roligaste med seriösa bilder är att redigera dem efter. Inte för att jag är så duktig, men det är roligt att leka fram ett resultat :)

vilken blev bäst? :)


onsdag

SOOOMMAAR sommar och sol! Har suttit ute ett rätt bra tag och det är så underbart. Ska sätta mig ute en stund till sen är det möte som gäller, och efter det träffa Daniela :)

vinst

Kommer ni ihåg den där vinsten från telia? Ja, för ungefär hur längesen som helst! hahaha, idag när jag kom hem hittade jag ett paket och tänkte äntligen.. Öppnade och hitta ETT tjejkit, skulle jag inte få två? :(

haha, kanske inte ska klaga eftersom att allt var gratis men man ska hålla vad man lovar, right? Yeah gratis är gott :)

Allt är från märket Oriflame, en Clarifying Scrub, en mascara och ett läppglans

RSS 2.0