min bil, inte din!

ÅHHHH, nu blev jag ledsen! Min bil har blivit invarderad. Jag som älskar att köra runt i den skrutten, men kan inte göra det nu! VARFÖÖÖÖRRRRR ska man försöka stjäla en bil som knappt har något värde, bara för ägaren?! WHÄÄÄÄÄ hatar er vilka ni nu än är!

Så nu är mitt raseriutbrott över, ledsen är jag. Nu kan jag inte köra mer, åååh.

De hade inte fått med sig något iaf. Inte ens femman som låg där. Det är väl en rolig grej i förödelsen kanske..

Jag och bilen, och vi får inte glömma Tage.


fredag

Har spenderat hela dagen i borås med Jenny. Planerna blev lite ändrade. Vilsen som man är, mina planer blir aldrig som jag tänkt mig. Men nu är jag med Veronica. Det är ju bra iofs :)

Imorn är det halloween, och vi har fortfarande inte bestämt vad som händer. Kul klart. Men något blir det!

Pussochkram skumbanan


Veronica på balen, fiiiiin


godnatt torsdag

Träffade Emma en stund ikväll, nice. Det var ett tag sen. Hon körde runt, lovely med körkort. Me like alot!

Imorn kommer Jenny hit och väcker mig, bitch. Så dags för att sova nu! :D mohaha

Pussochkram

Random sommar bild på pinnen och mig. Hon kommer hem den 13 nov. miss you my love.


torsdag

Idag blir det en Daniela-Sanna-dag.

godnatt onsdag

Träffade Nathalie som jag inte har träffat på trehundraelva år idag! Planerna blev lite ändrade, men hade en bra dag ändå.

Nu tänkte jag försöka sova tidigt. Tror inte jag kommer lyckas. Men stänger av datan iaf.. :)
Lyssna till min nya feel-good-låt, den får mig på bra humör :)

Michael Bublé - Haven't Met You Yet


ny frisyr.

Tänkte visa lite kort på mitt hår!

först - så jag såg ut innan!


sen - så jag ser ut nu!


Har inte bestämt mig vilket som är bäst än. Men gillar att det blev en förändring.

goddag onsdag.

Jenny sov här inatt. Vi gjorde inte så mycket igår. Mer än att vi chillade och kollade på Let's Kill Bobby Z. En ganska bra film fast lite konstig. Men jag tycker ändå att den var sevärd. Paul Walker var ju med, så det gjorde bara filmen bättre :D

Jo just det. Jag klippte lugg med. Kan visa senare. Nu är mitt hår flötigt och äckligt. haha, bäst att duscha först! :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska kanske träffa Veronica. Eller så kan jag ringa frida. Vi började bygga med lego igår. Jasmina hällde ut allt på golvet.. haha. Men när frida och jag var små byggde vi alltid en hel stad. Sen kom det en katastrof till staden som gjorde att alla fick fly! Men det roliga är ändå att bygga upp staden.


Paul in action. haha

tisdag

Just hemkommen från tandläkaren. Jag tror inte en person har nämnt mitt namn så många gånger på en kvart förut. Men kul att hon sa rätt iaf! haha

Ska tillbaka efter tandställningen är borta. Bara en vecka kvar! hihi

Nu ska jag snart iväg till haby och passa busungarna med frida! :)


godnatt.

Jenny och jag har haft en spännande dag. Vi lyckas alltid ha roligt. Den perfekta syskon-duon.. HAHAHA

Nu ska jag läsa ut den tredje twilight boken, och sen sova. Jag är aptrött. Godnatt och dröm sött. Kanske om mig? :D hihi

måndag

Idag har Jenny och jag varit i borås. Råkade köpa med mig sex filmer hem! De kostade bara 10 :- så då spelar det ingen roll om de är dåliga eller inte, haha


Vi började kolla på en som visade sig vara en mini-serie. Men den var rolig ändå. Habib - menningen med livet.


Fick brev från Pinnen och Alexander idag. Mohihi skicka mer brev till mig!

brooke knows best

Sitter och kollar på top model. De är ju för roliga. På tal om roligt. hahahaha, hela dagen har jag suttit och kollat på brooke knows best. Hon är ju helt klockren. Hennes pappa är rolig han med. Kul att kolla på en söndag när man är uttråkad! Orkar inte hitta på något mer att skriva. Men en bild kan jag kanske leta upp! :)


söndag

Igår så var det party. Trevligt på förfesten och allt, men när vi kom in till borås var jag inte lika pepp längre. Men så är det ibland. Johanna och jag tog den tidiga bussen hem. Skönt.

Whuuups, maten kallnar. Skriver något roligare senare. Puss och kram

godmorgon lördag

Har haft den konstigaste natten på länge. För det första var jag helt slut, men kunde ändå inte somna. Ljudet av min klocka irriterade mig. Vilket jag aldrig brukar tänka på annars. Jag vaknade kl 7 av ingen anledning alls. Såg att jag fått ett sms, var tvungen att läsa. Det måste sett sjukt roligt ut, jag var aptrött med tvingade mig att kolla på den lysande skärmen. haha Sen kunde jag inte somna om igen. mysko.

Måste berätta om min dröm. Jag var i idrottshallen här i Skene. Innan vi började var det en kille som förvandlade sig till en sopkvast. hm.. haha

Sen har man bestämda platser när man börjar på idrotten, vi har haft de platserna från fyran upp till nian. Jag hade verkligen ingen aning om vart jag skulle sitta, det var sjukt.

Sen börjar idrotten iaf. Jag tänker inte vara med, jag var ombytt innan, men nu helt plötsligt springer jag runt i min handduk och letar efter min väska och får mer och mer panik när jag inte hittar den.

Men i slutet av lektionen stöter jag på min gamla fotbollstränare Gunnar. Han hade hängt min väska bakom madrasser. Hm, från ingenstans kommer min pappa, och jag börjar storböla och vill ha min väska NU! Var så förbannad.

Sen skulle vi iaf hem, men då var vi inte i Skene längre. Men pappa skulle köra, men det blev ändå krångel. Sen vaknade jag., shiet den var sjuk.

Så någon som kan tyda drömmar, vill ni hjälpa mig? Vad betyder denna drömmen? haha

fredag

Jobbat klart och har tryckt i mig massa godis, det är inte fel :D

Blir en lugn kväll hos Anna, imorn är det riktiga partyt som sagt.


Gammal bild, Anna och jag på bilen. Mitt hår.. gosh. jag vill inte vara blond. Undra hur många olika hårfärger jag haft egentligen. Det ska jag ta reda på någon dag! :D hihi

lunch

Hemma på lunchen, har jobbat sen 11. Slutar 19 så det är inte så långt kvar! Skönt. Mer pengar rullar in ^^ hihi

Tänkte bara skriva att jag inte dött. Känner mig helt ensam när jag inte kan kolla de jag vill på morgonen. hahaha, databeroende.. nääe inte så va? haha

Ikväll blir det nog bara chill, orkar inte mycket mer. Men imorn blir det party, frågan är bara var? :P

Darin - Viva la vida.


körkort!

Jenny tog körkort idag, GRAAATTIS!

mycket gammal bild, bland de första gångerna jag och jenny umgicks ensamma! whooo


Vi var ute och cruisade en stund, inga krockar än iaf! mohaha
Ska kolla lite tv, sen ska jag hoppa in i duschen, blir jobb imorn.

torsdag

Jag börjar bli en bra kock, idag blir det pannkakor och ärtsoppa! :D

Klipp från Yrrol, jag måste se den snart! Lovely

Ikväll blir det även mammas pojkar och inlåst! Två bra program som jag rekomenderar.

blabla..bla?

AF-mötet var längre än jag trodde, hela tre timmar spenderade jag där, eller aa två och en halv kanske. Men aa, det var väl ganska bra, men de hade ju verkligen kunnat korta ner lite på alltihop.

Häromdagen så var jag fruktansvärt sugen på jordgubbar, och vad kommer mamma hem med ifrån affären om inte jordgubbar! Vi måste ha någon telepatiskförmåga :D

Har även kollat på bonde söker fru. Ett fruktansvärt program, jag gillar det inte alls. Blir irriterad och tycker att alla personer är grymt pinsamma! Man kan inte säga "vem väljer du fler?" vad är det för cpdålig svenska?! vem väljer du mer? suuuuck

Nä nu ska jag sluta pladdra, undra om någon läser detta, haha. Kanske borde leta upp någon bild så det blir lite roligare :)

en bild från sommaren -08


onsdag.

Har varit uppe med tuppen idag (om man ser det från mina ögon). Klockan nio gick jag upp. Har kört Suss till tåget, hon ska ut på tre månaders praktik. Spännande, hon kommer inte fira jul hemma! :O

Senare kl 13 ska jag iväg till af på möte. trist. Men jag får ju trottsallt pengar :D

En ganska gammal men bra låt, den gör mig glad!


happyface

Jag får min lön på fredag! :D:D

Har kollat på det über-töntiga programmet mammas pojkar. Varför ställer man upp i ett sådant program? Det är ju ganska löjligt. Men roligt att kolla på, jag älskar bobbys mamma som går runt och frågar alla tjejer om de är oskuld.. hahahaha Hon är ju verkligen helt klockren! Jag vill att det ska bli torsdag NUUUU! haha


Mammas pojkar - tv4 torsdagar 20:00

tisdag

Det ska bli en bra dag. Ska på en fika till Susanna, sen ska jag ut på en promenad med Daniela. Inte så intressant att läsa, men det är iaf så min dag ser ut. Eller nej, jag ska hinna laga mat senare med.

Nä nu blir det duschen.

jag lyssnar på ööhm..?

Den svåraste frågan jag vet är när någon frågar mig vad jag lyssnar på för musik. Det är ju skitsvårt, speciellt när man är som mig och verkligen lyssnar på olika musik. Men ett svar som jag säger är väl att jag lyssnar på det mesta. Det är liksom humöret som bestämmer.

Så om man lyssnar på blandad musik, verkligen på nästan allt, utan kanske dansband, usch fy och BLÄÄÄÄ.. (Jag kommer av från spåret hela tiden.) Men det jag tänkte fråga var om det är någon som har ett vettigt svar. Hur fjantigt låter det inte när man svarar "jag lyssnar på det mesta.. ja utan kanske dansband och opera!.., hmm, eller aa nästan iaf. Jag lyssnar efter humöret." bara whaaaat, var det någon som hängde med?

Nu ska jag sluta yra, pussochkram

måndag.

En ny vecka med nya händelser.. eller?

Idag kommer Anna om en stund, hon ska hämta en sak. Sen ska mamma och jag vidare till min moster. Hoppas småbarnen är där så man kan leka lite. Glömma allt och bara springa runt och busa :)


Är de inte söta? ^^

17:17

Har hjälpt mamma att städa hennes garderob. Hon har verkligen mycket kläder! Nu när hon har rensat ut en stor svart sopsäck så får ändå inte allt plats. Vi kom fram till att mamma är dålig på att vika kläder och att hon har inte mindre än sex vita byxor!

Nu ska jag hoppa in i duschen för att senare träffa Suss.


söndag

Jag har fått en konstig tanke att jag vill åka till borås djurpark. Jag kollade upp lite och märkte att det kostade 145 :- för en vuxen att gå in, WHHAAAAAT?!

Jag vill fortfarande dit, men det finns ingen som vill betala åt mig, snnäääälllaaaa?

Jag kommer ihåg en gång när jag var där. Liten plutt var jag då, och vi var inne och kollade på lejonen.. Då kissade ett lejon på människorna som kollade. Som tur var så stod vi inte precis där. Haha, kul att gå runt där sen och lukta lejonkiss. Lyckad dag! :D


Hur ska det gå?

whhäääää, jag har inget att göra, okej .. hahaha jag orkar inte ens göra mig iodning för att göra något, så får väl skylla mig själv. Skulle ju träffat Susanna, men hon ville vara hemma ikväll.

Jaja, mamma o pappa har köpt godis, plus att jag har stepbrothers kvar att se. Det är så min lördagskväll ser ut just nu iaf! höhö

Kvällen är ung och jag är öppen för förslag!

lördag

Bion (fame) igår var bra, men inte alls som jag tänkte mig. Lite konstig, men fortfarande bra.

Partyt var med bra, johanna och jag kan nog inte ha tråkigt! :D

Orkar inte skriva mer än så nu, ikväll blir det att träffa Susanna som kommit hem från kalmar.

Ser vi inte lite oskyldiga ut?


tonight gonna be a good night

Yes, nu är Johanna och jag reeeady! Först bio och sen party.

visst är vi snygga, fasen vad vi garva :D


fredag

Woooho, helg och nu blir det galenskaper!

Idag kommer Johanna hit, och vi ska senare på bio med Anna och Josse. FAME är filmen vi ska se. Senare ska Johanna och jag ut och parta!

OCH fattig och ekonomisk som jag alltid är, så är det mesta gratis! Bion och inträdet är gratis, bussen hem är gratis! hihihoho


Jag vet vem jag är när jag är hos dig...

Yes, idag har jag hunnit med att kolla på how she move. Kom på att jag sett den innan, men vad gjorde det. Jag har hunnit att ta hand om mig själv. Ansiktsmask och hårinpackning, tänkte ta hand om mina naglar nu med. Jag har hunnit laga mat med. Man hinner så mycket onödigt när man är arbetslös.. Det finns inte någon som har ett jobb att ge mig? :)


med ansiktsmasken på, tråkigt nog var den vit.
(ja som vanligt suger jag på att ta normala kort, men det blir ju roligare såhär.. hihi)

torsdag

Idag är en dag då jag är glad av ingen anledning alls. Humöret bara strålar och det är ganska svårt att göra mig sur! Det värsta (eller aa värsta och värsta) det är att jag skrattar åt mig själv! :D

Tänkte bara tipsa om Melissa Horn. Hon har en underbar röst, och hennes låtar sätter sig rakt på hjärtat :) Hon har precis släppt ett nytt album, Säg ingenting till mig. Vilken tur, jag har lyssnat sönder det gamla (:

Melissa Horn - Lät du henne komma närmre


onsdag

Lill-lördag och idag har jag inget alls planerat. Kanske ska kolla på en av filmerna jag köpte och trycka i mig julskum! Shit julen närmar sig verkligen. Jag gillar det inte! Men julskum å andra sidan, hihi muuumms!

Jag måste vara ganska sjuk. Häromkvällen hade jag ett terapisamtal med mig själv. Iofs var det ganska givande, jag fick ut mina tankar. Jag satt på toan nere mitt i natten och pratade för mig själv. Inte nog med att jag pratade för mig själv, jag pratade engelska.. hahaha. Men efteråt kändes det ganska skönt. Nu har jag sagt allt högt och insett hur det ligger till. Det hjälper att säga saker högt, då inser man att det är sant. Att jag skriver det på bloggen är ju ännu sjukare. Jag kanske borde söka hjälp? :D

det räcker ju att kolla på bilden?!


shopping.

Lite saker som följde med hem igår. (plus en massa godis och en tidning)

en tröja från kappahl - 249 :- (ja, du läste rätt kappahl?!)


Tre filmer för 199 :-

Step brothers, how she move och pineapple express


tisdag

Då var det tisdag än en gång. Mamma for iväg med moster till ge-kås, jag skulle egentligen med följt med. Men fy, min förskylning vill inte riktigt och jag var alldeles för trött imorse!

Nu ska jag läsa vecko revyn som jag köpte igår. Jag har redan bläddrat igenom den, men nu ska jag ta och kolla lite nogrannare och framförallt lösa krysset! mohihi

Hörs senare :)

när jag hör din röst..

Nu ska jag lägga mig och läsa andra twilight boken. Sen ska jag sova, lääääänge och djupt så att min näsa förblir sig själv, så som jag gillar den mest :)

Min nya lyssna-sönder-låt är för tillfället Empire states of mind - jay-z ft. alicia keys


måndag

Jag är helt slut, har tillbringat hela min dag i göteborg med mamma och Ulrika. + att jag börjar bli sjuk med. JAG HATAR ATT VARA SJUK! Men så är det ibland. Fick iaf med mig en tröja och tre filmer hem, kanske lägger upp bilder lite senare. Nu ska jag bara slappa, kolla runt på internet. sen kolla på svenska hollywood fruar! :D

är det bara jag som tycker blogg.se är sjuktsegt? :O

En bild på min tatuering, visst är den snygg? :D


tandläkaren

Tandläkaren måste älska mig, men det är ju inte så konstigt, gör inte alla det ;) haha

Men iaf, den 3 november vill de att jag ska komma TRE gånger på samma dag! Två gånger i Borås, då min tandställning försvinner. Sen även i Skene, hos min vanliga tandläkare. Lyckat! Den 3 november är uppbokad för min del ;) haha

8:00 Tandläkaren Borås
8:15 Tandläkaren Skene
16:10 Tandläkaren Borås
Önska mig lycka till ^^

söndag

Usch, idag är en sån dag som jag bara vill sova hela dagen, vilket jag egentligen borde göra. Jenny och jag gick och la oss kl 7 imorse, vi är sjuka!

Vi måste fan vara helt sjuka på riktigt, när vi två är tillsammans vet man aldrig vad som händer, frågan är väl om man ens vågar berätta. hahahaaha

Vi hade ju "party" igår, fan vad kul vi hade, Daniel kom en sväng. Mer folk än så var det inte.. hahaha men två/tre-manna party är inte helt fel, kul som fan!


Jennnnnnny!

Hos jenny är det party, kom hit nu alla partyprissar! :D

LET'S GET THIS PARTY STARTED


lördag

Igår var en bra kväll, även om det inte blev fest. Blev istället O.C mys med Josse och Anna :)

Idag är det Jenny som gäller, woohoooo!


Förresten jag har börjat dricka otroligt mycket te! Peach and Mango är min favorit än sålänge, smaka vetja ^^

two chinese boys

Hahaha, de här två killarna är ju bara för sköna! Var sjukt länge sen jag såg de här videorna första gången, och fick ett återfall när jag hörde backstreetboys på radion häromdagen! hahaha en annan grej som är superroligt är ju han som sitter och spelar i bakgrunden...

Bäst är ju helt klart när han bara sitter helt still :D


fredag

Nu har jag gjort alla ärenden för denna fredagen. Det låter vuxet eller hur! haha

Så vad har denna fredagen att bjuda på mer? (:

haha, brist på fantasi!



18:47

Så för er som är intresserade tänkte jag skriva lite om dagen! Började med att jag vaknade och läste ut första Twilight-boken, läs den!
Sen kom Johanna hit, och vi var ute och gick och gjorde chokladpudding! det var längesen, grädde till får inte glömma att nämnas!

Ikväll blir det antagligen mer av Gossip Girl, gosh i love it.

flumbilder på mig och johanna, vi kom fram till att vi saknade sommaren.

Gosh the summer of 09 is the best!


Torsdag

Johanna åkte precis hem och jag har massa papper att fylla i. Fy vad tråkigt. Hör av mig om en stund.

Pussochkram

text!

Sen jag kom hem från jobbmässan har jag kolllat en del på Gossip Girl, kollade fyra avsnitt på raken, och kommer säkert kolla mer ikväll.. Jag kollar alltid på allt sånt så fort. Jag kanske borde dryga ut på det lite mer så jag kan kolla en annan dag när det är kasst väder.

Imorn blir det en träff med Johanna, mysigt. Vi har massa att prata om!

Kolla på bilden, tandställning. Snart aldrig mer! Mindre än en månad kvar. Så underbart. Har haft den i ca 1½ år, det var meningen att jag skulle ha den i två. Men nu ser det bra ut, både jag och min tandläkare är nöjda med resultatet. Nu när man äter fastnar ju hälften av allt man tuggar i sig i tandställningen. Jobbigt att behöva rensa, speciellt om man inte har någon spegel till hands. Sen när jag tar ut tandställningen tänkte jag visa en före och efterbild. Verkligen en förändring som alla andra kanske inte tänker på, men för mig har det hänt en hel del :)

Masssaaaaaa text, tråkigt.

onsdag

Hej allihop!

Idag har jag varit på en jobbmässa, helt onödigt tycker jag själv. Trodde den skulle vara större, men aja. Jag var iaf där, det kanske är lite positivt.

Ikväll blir det antagligen att träffa Emma, gud vad kul! Hon har precis som alla andra flyttat ifrån denna skithålan, men nu är hon hemma en sväng!

Hur lättar man sitt hjärta på lättaste sätt?

rastlös

Min dag har gått ut på att kolla hela sex avsnitt av Gossip Girl. Fick låna den första säsongen av Anna. Har iofs sett det innan, men klart man kan kolla igen.

Längtar tills Aaron kommer in i serien, hihihoho


tisdag

Det har blivit fruktansvärt kallt och mörkt ute, usch jag gillar inte det! Vart försvann sommaren? Är det bara jag som tycker det gått riktigt fort från sommar till höst?


Jaja, för att jag ska hålla mig varm har jag letat fram mina tofflor, helt underbara!


me and mami

Idag har jag haft en liten myskväll med mamma, åkte och köpte godis och sitter vid tvn :)

Just nu är det Svenska Hollywoodfruar som gäller, de är ju helt dumma i huvudet. Fasen vad vi garvar åt dem! :D
De är inte ens värda en bild, de är bara sjuka. Som förra gången hade Maria köpt ett kylskåp med mat i till sin familj?! HAHAHA vem vill ha ett kylskåp? inte jag iaf. Eller när hon inte har läppstift på sig känner hon sig osäker och rädd och allt vad det var. Lovely :D

20:08

Är inte tjuvlyssnat.se bara för underbart? :)
Finns massa fler, som är ännu roligare, hihihoho

Hamburgerrestaurang, Gävle

Klockan är ca 02.30 och en full kille ~28 kommer fram till disken.
Killen: Hamburgertallrik, tack.
Biträdet: Allt på?
Killen: Nej, spar lite till de andra också.
Det trötta biträdet ger maten till killen och låga fniss hörs i kön.



måndag

Det jag hunnit med att göra idag är att jag har varit hos tandläkaren. Ett bra besök som faktiskt piggade upp min måndag, låter inte så normalt. Men om en månad är min tandställning borta! :D:D WIIIEEEE
Har hunnit prata med pinnen telefon med, NIICE! Nu har jag inget mer inbokat att göra, min måndag känns färdig. Laga mat senare kanske..

har börjat töja mitt öra igen.. hihi saknade det!


sunday

Idag har varit en riktigt skön slappdag. Imorn blir det tandläkaren, spänna tandställningen.. Really funny, not! Var hos Anna en sväng, fick fika och så kollade vi på top model :)

Min bror han är för rolig, han har kommit på att det skulle vara ascoolt att bli livvakt. Hm, näe inte speciellt bara tråkigt? Men idag så fick han visst slåss lite, han fick matchstraff på hockeymatchen. Hahahaha, vad jag garvade när han berättade det, han lät så stolt. Han är till och med töntigare än mig! :D

Där har ni biffen, två år gammal bild men annars så ^^


söndag.

Jag har lärt mig att sova igen, wunderful! hihi

Igår kom Veronica på besök, lovely. Hon har flyttat till markaryd, vilket gör att vi inte har setts på kanske två månader. Vi gjorde en spontan resa till göteborg, och vi kom fram till att spontana grejer är de bästa! :)

Sötnöt! Gammal bild, men hittade ingen rolig på oss två.

carebox

hahaha, jag har hört sjukt många care-skämt från min bror, men denna tar fan priset, hittade den på existenz vart annars :D

[_] Carebox - look it's empty!

Lördag

Jobbat idag, gick bra. Lite segt, men spelade inte så stor roll, det regnade ju ändå. Och lite rikare blir jag :) Att köra bil är ju bara för kul, sitta och sjunga och gasa! :D

Ska lägga mig och kolla runt lite på bloglovin, min nya hobby ^^

Men innan det tänkte jag bara skriva att jag saknar min älskade Pinnen, kom att tänka på henne idag när jag hörde en låt, mohihi. Har snart gått två veckor sen du flyttade, men det kommer bli bra, jag tror du kommer trivas. Du är bäst :)

fjortisbild, hell yeah


A thousand miles seems pretty far,
But they’ve got planes and trains and cars,

I’d walk to you if I had no other way.

fredag

Jag är trött, jag har fanimej sömnproblem. Jag kan inte somna :(

Provjobbandet idag gick sådär, blev illa mående och yr, så åkte därifrån. Orkar inte skriva något vettigt, men lägger upp mina cambilder jag tog häromdagen, jag är så töntig :D


17:07

Drar hemifrån strax, kommer inte skriva innan fredag eftermiddag någongång.

Ha de alla barn där ute (:

Torsdag

Jag orkade rycka upp mig kl 10:22 men fy satan vad trött jag var, plus att jag sprang runt och letade efter min mamma, trodde hon jobbade sent idag, men icke. haha Helt förvirrad var jag, usch jag är verkligen ingen morgonmänniska.

Idag händer inte så mycket mer än att jag ska åka till Anes, snäll som han är låter han mig sova hos honom, eftersom att jag ska jobba imorn.

Borde göra något vettigare än att sitta här. See ya suckers

RSS 2.0