onsdag

The man Jay-Z
Vill även skänka en tanke till alla nära och kära till David Birgersson, vila i frid! Han kommer föralltid att vara ung.

min tisdag

7.30-16.00 Dagiset
17.22-19.18 Sovde!

Sen efter det cyklade jag ner till Danni och kollade vad hon hade handlat till vår lägenhet! hihi, om vi nu kommer in! Vi har förresten ändrat stad från Malmö till Växsjö.. höhö :)

Nu tänkte jag snart lägga mig, börjar tidigt imorn med, så GODNATT! :D


Lyckades även klämma in att göra en ansiktsmask, man blir så grymt snygg ;D

to short?

Kollade precis på Top Model, och det var tydligen en säsong för korta. Jag började fundera lite på det. Varför kan inte en kort ha samma chans att bli en modell som en lång person.. Allt handlar väl inte om längden? Om jag ser en modellbild eller en modell på catwalken skulle jag aldrig tänka på att den är för kort.. Handlar mer om utstrålning och ett udda utseende för mig. Annars tycker jag bilden är tråkig. Det ska vara speciellt!


De korta modellerna i den nya säsongen

sov sött

Tänkte bara säga godnatt till alla söta läsare, gör det med en gammalöverful bild ;D höhö! Bilden är från 2008 och jag ser lagom glad ut haha. Yeye Godnatt! :D

söndag

Igår blev det minsann party i GBG. Hade jätteroligt till alla delade på sig och allt strulade ungefär vid kanske 3.. suck haha. Men så är det ibland, vi kom ju hem allaihopa. Jag kom in runt sex tiden, alltså sommartid. Bra där ^^

Annars finns det inte så mycket att berätta om kvällen. Vi var på parken, första gången jag var där. Det var inte så fel faktiskt.

Nu har jag fixat med massa papper i pärmen jag köpte, känner mig duktig! Ska även träna lite till högskoleprovet idag tänkte jag, men frågan är om jag orkar ta tag i det. Vi får se, men det är inte långt kvar tills jag ska skriva det :O tiden går så sjukt fort!

Några få bilder från kvällen. Daniela och jag ska börja ta kort på allt nu, så vi kan ha fina kort i vår lägenhet sen. Det kommer bli så awesome! MUMMA på den sista bilden! hahahahaha


shop

Jag var på Remember Me med JohannaBesty igår. En bra film, och man dog lite av att Robert Pattinsson var med. Speciellt när han var lite blodig, mums! Ganska sorglig film, men kolla på den! :)

Tänkte visa lite shopping från igår och idag:

Pärm 39:-, Register 32:- (bokia). Kudde 99:-, Papperskorg 19:-, Tvättkorg 299:- (IKEA). Solglasögon 49:-, Puder 49:- (HM).

lördag

Har haft fullt upp sen jag slutade igår, och ska röra på mig nu.. Nu bär det av till IKEA med familjen, när jag kommer mer får ni veta lite om min bio kväll igår, och det som händer idag :)


torsdag.

Längtar till min helg ska starta, slutar halv fem imorn..
Våren är här, gräset börjar komma fram. Idag har jag varit ute mest hela dagen och njutit av vädret. Dessutom är det något som är så obefintligt vackert med grönt. Vet inte vad det är, men bilden hade inte varit lika vacker om det varit oranget eller blått. Grön står för natur, och natur är underbart!

love!

Måste bara säga att jag har världens bästa kompis och att jag älskar henne av hela mitt hjärta, kolla på länken och njut! :D

Finns inte mycket mer att tillägga.. <3

http://clarizapinnen.blogg.se/2010/march/sanna-gustafsson.html?_tmp=565beb3852b557aa307811b2d1f704e23a188272

onsdag

Sitter nu och pratar i telefon med Daniela. Måste bara visa upp min klocka som jag köpte idag. HAHAHA! Jag skulle inte ens ha klockan utan batterierna till. Men det passade inte i min klocka, och de andra får jag inte upp. Så får leva med den så länge! Yeye, 15 kronor ^^


Mhm, så snygg är klockan. Det är en leopard i mitten rrawr!

tisdag

Yeah, kollade nyss på Dating in the dark och kände på mig att det måste vara årets pinsammaste program, och yeah det var det verkligen! Skulle aldrig i hela mitt liv ställa upp, men det är väl min åsikt. Han där Tomas var ju ett rötägg dessutom, tur att han blev utan brud! Känns lite som om jag måste kolla nästa vecka med, för det var så otroligt patetiskt men ändå underhållande. Sen brukar jag inte passa tv-tablån så kommer säkert missa det.. haha, ingen som har något roligt att dela med sig av? Pussochkram

 


måndag

Idag har jag varit hur trött som helst hela dagen, om jag inte hade jobbat med barn och typ haft ett kontorsjobb så hade jag lätt somnat! Måste även meddela att barn är bland det bästa som finns. En tjej har skrivit typ fem lappar till mig idag, sweetie!


På första bilden står det "Å jag elskar dej du är fin" den andra är en målning på mig! :)

min helg med veronica.

Ska berätta lite om min Markarydsresa tänkte jag (:

Fredag: Åker efter jobbet från skene - varberg, varberg - halmstad. Sen kom jag inte längre lyckades missa bussen från halmstad till markaryd, lyckat sanna! Veronicas läraresman kom och hämtade mig, mycket vänligt må jag säga! Annars hade en panikslagen sanna suttit i en främmande stad en kall fredagskväll, haha! Så kom fram till markaryd vid tio istället för åtta hihi. Vi fixade pannkakor när jag kom dit och fick hälsa på trevligt folk :) Lyckades även kolla på The Strangers, en bra skräckis!

Lördag: Gick till systemisen, gick även och handlade. Kollade när lite folk dansade. Lyckades klämma in en promenad. Slappade även en heldel på dagen.  Sen gjorde vi tacos och sen på kvällen blev det partyparty! Festen var lyckad må jag säga, jag älskar folk som är öppna!

Söndag: Slappade lite och kollade på Paranormal Activity, eeeuuuww hatar hennes förnöjda leende i sängen.. Ni som sett den fattar. Men bra var den, värd att se! Sen var det dax för mig att ge mig av, och efter tre timmar var jag hemma i Skene igen, utan komplikationer :P

Det var min helg det, hoppas ni har haft en lika awesome helg som jag har haft! Tänkte bara säga att jag har saknat Veronica, och kommer sakna henne igen. Men hon skulle komma hem ganska snart sa hon hihi! :)

Sitter med en kopp te i handen och kom på att jag inte tog några bilder i helgen, boooring!


sov sötast

Tänkte bara önska mina läsare en trevlig helg. Jobbar imorn och direkt efterjobbet far jag till Markaryd för att spendera min helg med Veronica! Lär ju inte sitta därnere och blogga, så godnatt och ha en fin helg :) Puuuss

torsdag

Idag skaffade jag internetbank, spännade slipper känna mig handikappad bara för att jag inte kan föra över pengar och beställa grejer på internet. NU kom jag på att jag måste hämta mina biljetter till markaryd :O får nog ta och göra detta!
Nyss åt jag tårta, för ingen anledning alls. Men god var den :)

onsdag

Sen jag kom hem från dagiset har jag hunnit snacka med Daniela två timmar i telefon och bara chillat. Vi har kommit på en framtidsplan, och om det blir som vi vill blir det en framtid i Malmö.. Hur nice låter inte det? :D

Nu ska jag gå och handla en snabbis, mjölken är visst slut. Pusskalas!


Tänkte visa mina nya jeansleggins, men gud bilderna blev ju tokkonstiga, kändes bara konstigt. Men jaja, det är fickor därbak.. men det syns inte, sen dragkedja längst ner som ni ser. Ni fick även en liten titt på Göte som är lite skygg för bloggen.. HAHAH, pratar om min tatuering :)

genväg.

alltså min pappa, ja vad ska man säga. Han åker på en väg i Skene där bara bussar får åka, och han åker där jämt nästan! Idiot, nu tog polisen honom och fick böta 1000 kr.. AARRGH, jag kunde väl fått de pengarna istället? När vi pratade om det avsutade han med att säga, men jag kände för att bidra lite till deras firmafest. Jag har en cp-familj, hell yeah! :)

heart

Godmorgon världen, yes ni läste rätt. Har just sovit i en och en halv timma.. haha! Nu tänkte jag strax hoppa in i duschen och bara chilla ikväll :)


MMHHH! fjortispose, men jag har faktiskt inte gjort hjärtat i paint. Utan fått det av min Clariza, är hon inte allt för söt, tack för brevet sweetheart! För er som inte vet bestämde vi oss för att brevväxla när hon flyttade. Jättemysigt att få handskrivet brev :)

några klick..

..and BOOM 308 kronor fattigare och en helg inbokad med Veronica! Ihhh, supertaggad på att åka ner till Markaryd nästa helg. Kommer bli helt awesome att träffa min babe igen :)

Är hon inte allt för snygg min kära vän? Bilden är snodd från face, underbar ;D

söndag

Idag har jag bara vilat hela dagen, mmhm skönt! Kom även på igår att jag köpte även ett par svarta jeanstights på Gekås för 119 kronor.. Vad jag fick betala mamma var 553 kronor, så om ni kan räkna lite snabbt betalade hon jackan, hihi! Sitter nu och dricker mitt älskade te, peach&mango! :)


yeeah

Min helg alltså, ska summera den med att jag har hunnit väldigt mycket och det är till och med en dag kvar! Fredagen: Dagiset, leka med kusinbarnen, köra frida till flygplatsen, fira jessica. Lördagen: Åka till Gekås, Träffa mitt nya kusinbarn och de andra två, fira linda och nu ska jag sova, Godnatt! :D

Måste även tilläga att mitt kusinbarn var jäääääätteeeeesöööt, hihii! Sen att jag har väldigt svårt att vara tyst bland mina kompisar. Fel person vann melodifestivalen.. hm, finns det något mer? Jo idag sparkade jag en fotboll med högklackat det var något nytt.. haha :)

Tänkte visa upp lite av dagens shopping, var riktigt lyckat faktiskt :)


Kort skinnjacka 649:-

Randig halsduk 39:- och Adidas parfym 49:-

Smink! 1. Mascara 79:- 2. Eyeliner 65:- 3. Concealer 19:- 4. Foundation 89:- Kolla även det snygga armbandet jag fick av Pinnen i julklapp :)

and off we go

Vaknade vid 10 av mig själv, amazing. Nu blir det Ullared med mamma och moster :)


Dagens outfit!

fundering

jag är en människa som gillar att läsa, så jag läser en del bloggar och så. En sak jag har tänkt på att det finns flera bloggare som frågar sina läsare vad de vill ha mer av och lalala. Men alltså? Skriver man inte en blogg för att man vill skriva vad man vill och inte vad andra vill? Yeye, folk är ju olika, men jag har aldrig riktigt förstått mig på det där. En annan sak jag funderat på är antalet läsare.. Visst klart att det är kul om många läser och så, men jag skulle inte sluta skriva bara för att lite läsare läser. Jag skriver ju ändå för min egen skull?

shoppingsug!

Hej hopp. Idag har jag haft ett sjukt sug efter att shoppa. Vet inte varför, jag brukar inte ha det. Men idag alltså.. Spanade runt på hm.se och hittade massa billiga och roliga sommarkläder. Synd bara att jag prioriterar resor mer. Känns som om mitt 2010 kommer bestå mest av att resa, vilket inte heller är fyskam iofs :)

Har redan hunnit vara i Gävle. Markaryd och Cypern är redan planerat att besöka, sen står Kalmar inte så långt bort från min lista. Har även snackat lite med Daniela om spontanresa till något annat land. :)

Lite klänningar från hm, kolla vad billigt och somrigt!

haircut

Idag har jag hunnit en del. Dagis mellan åtta och halv fem, sen kvart i sex klippning! :)
Mhhm, klippte bort 10 cm kanske.. übernormala bilder ;D

antikrundan

Röjde upp lite på rummet, lyckades även då rota runt lite i en låda och hitta lite roliga saker :)


Jag äger tydligen hela sju (en hitta jag inte och en ligger i mitt smyckesskrin) klockor. Jag som ALDRIG använder det. Alla har även stannat, känns otroligt lyckat..

Mhm, superhet Tarzan tavla. Den har aldrig varit uppe på min vägg ändå har jag den i mina ägor. Tror att den ska få invigas när jag skaffar egen lägenhet!

Mitt allra första fritidskort, omnomnom. Snyggt oranget var det med, kostade säkert bara runt 400 då. Gosh, vad skulle man göra utan fritidskort? I love it!

tisdag

Alltså det kändes som en bra dag, men nu vet jag inte längre. Jag bara lackar på allt. På internet, på mitt hår, på mitt öra..

Eller så är det för att jag har damp just nu och inte ens orkar göra något men vill ändå göra något galet. TYP VAR I LONDON MED DANIELA OCH JESSICA. palla att jag just skrev det med caps och inte orkar skriva om det.. suck (kan vara så att jag är lite trött och grinig med..)



hihi, så snygga ;D

världen är utseendefixerad

Sitter och kollar på outsiders just nu. Blir så sårad av att folk kan göra som de gör. Programmet handlar om folk som ser annorlunda ut, tex en som har väldigt stora ben och en annan som är brännskadad.

Jag tycker det är så sjukt att världen kan vara så utseendefixerad. Jag menar inte att jag är bättre själv för det är jag inte. Dock är jag en person som alltid försöker hitta något positivt hos alla människor. Dessutom finns det inte många människor som jag skulle kalla direkt fula!

Men usch när man ser ett sånt program och får höra det ur deras synvinkel blir jag så frustrerad på att världen är sån. Vad hände med insidan? Man kan inte välja sitt utseende..


This is me right now. Take me for who I am, or leave me!

måndag

Godmorgon. Idag steg jag upp halv 7 ur sängen, usch fy! Så tidigt ska man inte gå upp. Ska snart fortsätta göra mig iordning, men är lite lat och sitter här istället. Idag ska jag till ett annat dagis för det var studiedag på Solängs.. Igår somnade jag vid 8 så har sovit jättelänge, vilket gör att jag var rätt utvilad när klockan ringde, bra! :)
Vi hörs senare, pussochkram

söndag

hoho, vilken kväll. Mycket roligt hade jag!

Några fail under kvällen:
Lyckades få vin i hela min väska, alltså det gick att hälla ut!
Daniela, Johanna och jag lyckades ramla/halka, dock inte samtidigt
Jag har läppstift på min jacka??!
De flesta av oss trodde att klockan var en timme före.. haha



Nu ska jag snart ta en skvallerpromenad med Daniela ^^

jag hör hur planerna krashar!

Buuuhu, jag hinner inte åka med till Heidi.. Alltså hinner jag inte träffa mitt kusinbarn utan namn. Blö, vi skulle ju vara där klockan fyra, varför måste man ändra tiden till fem.. BLÖBLÖBLÖÖÖÖÖ

Aja, får nöja mig med att Johanna kommer hit klockan fem och att solen steker! :D


Me heart sunshiiiine!

lördag

Vill hälsa denna vänliga lördag med en fin bild på mig själv. Tog lite tid att göra mig så snygg som jag är på bilden, men jag tycker att mina läsare är värda det :D

Nu blir det dusch, sen senare göra ett första intryck på mitt nya kusinbarn.. Ikväll blir det PARTYPARTYYYY


fredag

Hemma på lunch.. Blöö riktigt kallt är det att stå still i en mataffär, det kan man inte riktigt tänka sig, men men det går väl rätt bra :)

Ikväll blir det chillkväll med fridispidis


mmhm, känner mig så snygg i limegrön jobbskjorta!

torsdag

Idag har jag inte mått jättebra, men gick till dagiset och sen när jag kom hem slocknade jag rätt fort i min säng. Nu tänkte jag ta en dusch och snart lägga mig igen.. haha, jag behöver sömn det är en brist vara i mitt liv.. kan man säga så? :D

Imorn ska jag jobba på Willys mellan 11-19 så lite sovmorgon, riktigt skönt!

Drömde förresten inatt en helt fantastisk dröm, hur gör man så den blir sanning?


Nyvaken Sanna..

aaeeegd!

Simon: Varför åt du upp allt godis och sa till mamma att ni skulle gömma det?
Sanna: Eh, har aldrig sagt att vi skulle gömma det..
Mamma: Nej, hon sa att du får skylla dig själv för att du inte är hemma.
Sanna: Klaga inte, du fick den (en yoghurt..HAHA).
Simon: Vadå, pappa frågade ju om vi ville ha något i affären?!
Sanna: Ska jag höra den frågan ända till dagiset eller?
Simon: Man får ju vara hemma, skyll dig själv!
Sanna: Man får ju vara hemma när de är godis här, skyll dig själv!
hahahahahhaa, tystnad!

onsdag

heeellllllow, hade fått massa rolig post idag när jag kom hem! Men innan jag kollar på den ska jag gå på promenix med Daniela och tjattra lite, sånt jag är bra på! hööhö

Idag var det en liten kille som ville följa med mig hem när jag gick, eller inte för att han sa det direkt till mig, men han följde efter mig och sen när jag stängde grinden började han gråta.. aaaawwww! Jag ville bara ta med honom hem, han är för söt!


Gratis VeckoRevyn och en Campus katalog, spännande! Dock ser jag helt galen ut.. butbut.

nyhet

Hejhopp. Dagen har jag haft fullt upp på. Dagis till fem, sen smsade Johanna och ville träffas, givetvis kom hon hit och tog en promenad! Sen gick vi ner till syskonen Rebolledo och spelade cluedo ett riktigt roligt spel.. Sen blev klockan mer och mer, och nu har jag precis ätit lite och tagit en dusch..

Chill tisdag, men kommer troligen vara död imorn, måste i säng nu.. Godnatt alla skönheter därute! :)

Idag har jag även fått ett nytt kusinbarn! hiihi, en liten pojke! :D


What If - Jason Derulo

måndagskväll

Min kväll har varit väldigt chill, kollat lite Glamourama, ätit kött och druckigt te! (har även hunnit med att lyssna myyycket på Jason! Lyssna på hans album Jason Derulo, loovely)


Ja, åt bara kött direkt från en gaffel! :)

I programet visar de den bussen jag brukar åka med, av alla bussar i GBG visar de den! hiiii

what if

ääääntligen kan man lyssna på Jason Derulos låtar på Spotify, måste bara dela med mig av min glädje. Förut var det bara in my head jag suktade efter, men nu har jag lyssnat igenom alla. Och muuuuums!


snygg bild, hade dock varit snyggare om någon annan hade stått där istället för honom... Gärna med andra kläder.... hmmm, hahahaha.. elak jag är men bältet? eeuuuw!

RSS 2.0