lets go bananas, friends!


din mamma borde lärt dig litegranna, tönt!

Hade lite djupt samtal med Moa idag, och hmm. Alltså jag kan nog i många lägen framstå som om jag inte bryr mig, jag menar fan Jonna du vet mycket väl att jag använder uttrycket "Det löser sig" alldeles för ofta! Saken är den att jag bryr mig, eller ja inte om småsaker det kan jag skaka av mig ganska enkelt. Men som jag berättade för Moa, som om när jag är arg på någon, så trycker jag undan den känslan. Varför ska jag vara arg när jag inte gjort något fel? Varför ska min vardag bli tråkigare när jag inte gjort något för att förtjäna det? Då trycker jag undan den känslan till den personen som jag är arg på pratas med eller liskom så. Hajar ni? Ja, för ni kommenterar ju så mycket och kommer verkligen svara, YEAH!! not.

Hahaha, fast detta funkar ju bara på negativa känslor, en glad känsla kan man liksom inte tränga undan.. Undra om ni ens fattar ett ord, men så är det iaf. Jag tänker inte vara arg och förstöra min vardag för något jag inte kan göra något åt. Vet inte riktigt hur jag ska skriva detta sista, eller ja okej. Rätt ut bara, hahaha RÄT UT BARA! Detta inlägget är inte tillägnat någon, bara allmänt!  För vet ni, det löser sig! Lyssna på mig och Timbuktu :)


jag kan inte skilja på

HahahahahahHAHAH, lite rädda blev ni nu va? det blev iaf jag, fan vad roligt ändå. Att man kan bli så ful det är ju magiskt! :D:D:D

 

Idag blev det lite random grill vid H-sjön med kompisar, niiice! Imorn blir det sol och Varberg, hänga med de tre bästa barnen i världen :D Dags för sängen kanske, puss och godnatt (säg att du blev lite rädd iaf, tyckte det var lite creepy liksom.. snälla för mig? hiihie)


Midsommar 11

Allt började lugnt och trevligt :)

 



Sen började vi spela lite spel och hade fått i oss lite dricka :) Inte visste jag att det kunde hända så mycket i Ubbhult, åkte till och med vidare till en fest där.. hahaha


för snyggt för att använda ord.





JAG HANN!

Nuuu alldeles stra plingar det på dörren för jag hörde tåget! Åh Pinnen och Johanna kommer! FETTNICE, det är så här man avslutar en jobbdag. Måste bara säga att barn är bäst! Solen har börjat skina med och idag gjorde vi en midsommarstång. Aldrig sett hur det gått till innan :) Ahhhahaaaa, måste stresskriva, undra när det plingar.. hhiihi PUSS!


tisdag

hahahaha, alltså! hiiihie. Jag känner mig asbusig och så måste jag ut och göra ärenden? MATCHING PERFECT NO? Imorn ska jag jobba.. Vad hände där? På en vecka kan mycket skit hända, men ändå älskar jag mig själv och skrattar åt det mesta. Så vänner, nu lever vi livet och ser vart allt för oss! :D

Ett litet troll kom just ut ur duschen och vill äta liiiite kaka! Kakor är ju gooooda ;) Maaha


I Just Came To Say Goodbye

Helgen har innehållit lite av varje, Partyglas, Vänner, Fest, Båten, Två år med körkort, Göteborg, Ösregn, Hands up, Bilåkande, Pekaleken, Visakort försvinnande, Varberg. Eh, kort säger mer än tusen ord, kör på det istället :)



fredag

Jonna, hahahah jag har några vitamintabletter jag äter, från apoteket?! hahahahahaha Vill du ha en mer utförlig förklaring eller räcker det? ;D

Dejten har gått hur bra som helst, har till och med lyckats få med henne enda hem! DE NI, det är inte varje dag! hahahaha Är det lugnt om jag kallar dig baby???!


yeah, we are family?

Simons cam är ju asrolig att ta kort i, KRITVIT! Tänkte visa upp att jag råkade shoppa lite idag med, men skjortan är ju KRITVIT den med. Vilket den inte ens är, den är guuuuul, visst ljusgul. MEN ÄNDÅ.. Ska på dejt till Sätila idag, därför jag valt att fina till mig med dyrkläder! hahahaha, eller erikshjälpen 45 kronor kanske det ska vara :D

Ibland funderar jag på att skriva korkade saker, jaja gör jag väl med. Men jag tänker köra hårt nu... hahhahahahahaha, alltså.. Jag måste gå på toa, men jag ORKAR INTE! Toa är nog det tråkigaste som finns. Packa lite måste jag med. HAHAHAHAHA nu pissar nästan mamma på sig. Hon dammsugade upp mina trosor :( Pappa ska med på toa :D:D:D:D:D:D hahaha, undra om Simon med är lite toanödig! Nöden har ingen lag inte ens bloggen stoppar mig längre.


Alanya, Turkiet

Antar att ni vill höra om resan, hahaha lågt läsarantal hela veckan och så den fjortonde smäller det till :D Maaahaaa ni är för söta ni! :)

Ni som inte tror att det var en chillresa vi åkte på så var det faktiskt så! Gick upp tidigt på morgonen och käkade frukost, sen blev det insmörjning och ner till stranden! På kvällarna kollade vi runt i affärer eller tog en glass eller EN drink! Okej, ska inte sticka under stolen att vi faktiskt provade Alanyas uteliv. En dag måste vi ju ändå prova, så fredagen kändes som en bra dag! hahahahahahah, förfesten tjaaa den började med korsordslösning??! haha, sen tog vi hoppbilder, sen var det lite svenskagrabbar som kom ut på sin balkong och vi drog upp till dem. Förfesten och allt var asnice, men utestället? Ååååh nej bara svettigt och äckligt. Alla ville en sak - LIGGA!!

Resten av dagarna sket vi i det där med att festa, kändes inte alls som vår grej. Vet inte hur många gånger vi sa att alla där hemma borde se oss nu, ingen kommer ju tro på oss. Men tro vad ni vill för jag vet sanningen :) Måndagen kände vi att vi inte hade något att göra på kvällen, tänkte okej det är sista kvällen. Vi måste ju prova ett nytt uteställe, man måste ge det en andra chans! Förfestade med killarna igen och hade det trevligt! Drog ut, och var inte alls mycket inne på ett ställe utan vi drog till ett berg och tog kort, spelade lite fiol, lekte akrobater, skumkrigade och jag vet inte allt som hände. Mycket bättre kväll, eller ja avslutet kan vi diskutera. Men inte här och tydligen inte i verkligheten heller..

Allt som allt måste jag påstå att det var en mycket bra resa! En chillresa med lite lite fest och mycket mer sol! Brun skulle jag inte påstå att jag är, men man ser lite linjer :)


Killarna på den överdrivet stora balkongen! haha

Hälften av de på bilden har jag ingen aning om varför vi tog kort med, men vi ville ha en gruppbild och så blev det! hahahah fett bra! TAGGA

Uppe på berget, hahahahahahahahhaHHAHAHAHAHA ser ju ut som två par!

Detta får avsluta det hela, de här bilderna är bara festbilder, för min kamera var fest-kameran, den fick till och med bada, men än lever den!


hemma

Tjena snyggingar! Orkar inte riktigt skriva, min mage vill ta död på mig. Men jag lever och resan var bra. Lyckades bli en nyans brunare typ... hahahaha nu var det allt för mig, kanske hittar på en bättre uppdatering när jag har tid och ork. Puusususss

party in my head

Vet inte vart jag vill börja, men vi kan börja med dagen, Johanna och jag tog vårt pickochpack satte oss i en stekhet bil och började resan mot Varberg. Tog upp Pinnen och hade en hel awwwesome dag! Sol, mat, fågelattacker, charader, svett, skratt och solbrändhet innehöll dagen! Perfekt nationaldagsfirande, det bästa med nationaldagen är inte att fira Sverige, utan att jag får träffa Pinnen och Johanna, fyra år i rad har vi firat tillsammans :)

Imorn GAAH! imorn bär det av till Turkiet med bästaste Daniela, ååhå äntligen! Känns som om jag har tusen saker att fixa tills vi åker, men det ska nog lösa sig! En vän, en strand, en sol och ett hav - kan det bli mycket bättre? ♥

Nu lite random bilder från helgen! En sista sak med, mina vänner ta hand om er! Allt kan ändras så snabbt..




Hemfärd

Sitter hemma hos Daniela och väntar på att hon ska packa klart, sen ska vi bege oss mot Skene! Wooho :) Pussochkram


Wooho vad glad jag ser ut, är gladare ;D;D;D


soooommarlooov

Nu niiiiiiiiiiiiiiiiiiIIIIIiiiiiiiiisfhsdhfdsgshdgs hemtentan är inskickad och solen lyser! HETS :D


datafreak

Idag är det en riktig pluggdag, de andra dagarna som jag har sagt att jag ska plugga har jag ljugit lite om, men Jonna och jag försökte! hahaha.. 

Gårdagens plugg mot dagens... Gissa vilket som gett bäst resultat... hahaa


1 juni

Vaknade och nös kanske 7348295432 gånger, det har fortsatt hela dagen! Fattar inte varför jag känner av pollenet senare än alla andra? Eller ja, det är nog fel på mig, det vet vi redan! I skolan gick brandlarmet, hahahahaa alla hoppade till! Men det var tydligen ingen brand, jag tror att skolan försökte förmedla: School's out for summer :D (har lite plugg kvar som ska jobbas på ute i solen med Jonna nu). PUUUS

hhahhhHhHHHHAHhahha


RSS 2.0