hehhhehhee

Nu ska jag ner till köket där kvinnan ska vara, tillsammans med min mamma, kan det bli mer passande? hahahaha :D Kalajs ska vi ha för Simon och Jasmina! Puuussi

GUL skjorta jaaaaaa........ Yeahyeah, iaf dagens :)


girl -

Tänkte bara kika in lite snabbt och säga hej! SÅÅÅ HEEEJ! (lägg märke till den vinkande handen!!) Det är såhär jag ser ut för tillfället, gilla det eller tryck alt + f4 ..... Loving you this afternooooon, i'm sooooo captivated by you! oooo ooohoho ooooh.. pussochkram


mohi

Tänkte bara att ni kanske ville veta att jag är 7 646 dagar :)


The Curse Of Wealth

Nu känner jag för att klaga. Så om ni inte vill läsa mitt gnäll sluuuuta nu! hahaha

Köpte en kalender idag och skrev ner hela vårt nya schema, vaarför halvdagar och lediga mitt i veckan och njäää bara inget roligt schema alls! (hahahaha, äntligen vågade jag öppna det!) Dessutom vet jag inte hur det blir med min praktik än, ååååh min handledare har bytt jobb... Ska jag följa med henne eller är ska jag vara kvar på förskolan? Alltså jag har rätt många frågetecken om skolan just nu, kollade upp all litteratur med. OMG! Kollade upp vad det billigaste skulle vara att köpa allt nytt, det ligger på 1300 kronor. Nu vet jag vad jag ska önska mig i födelsedagspresent... elleeeeeeeeeeeeeeer??!

Gladtjej med nya kalender med litteratur lista som första sida! Yeeeey..

 

Åh lite till klagomål. Noppra ögonbryn är inte det fruktansvärt tråkigt, känns som om det måste göras hela tiden. Måste kanske måla om naglarna med... Kanske dags och sova och vakna på den rätta sidan imorn :) hahah

 

Ska skriva ner lite positiv energi, åååh jag har så mycket roligt framför mig! Imorn blir det Varberg, snart ska jag även åka en sväng till Växjö, ååh jag saknar faktiskt det! Karl-Oskardagarna finns det tydligen något som heter där, och det ska minsann upptäckas. Vilka är på, alla är välkommna! ;D Pussochkram


ut med det, uuuuut!

Imorse var det mysfika hos Susanna med Josefine! Känns som jag inte träffat de två på evigheter, det får vi ändra på! :) Snart eller ja om en stund kommer Johanna och hämtar mig så ska vi kalasa lite åt Clariza!

Även lämnat in datorn idag, han skulle ringa sen när han visste vad man kan göra åt felet. Hoppas hoppas det går att laga!

haha, skrevet ser ju normalt ut?

Riktigt fint linne som inhandlades i sthlmo :)


dansa är kul.. men jag föredrar att SUPA!

Jag är så himla lättroad, idag satt vi vid Frölish och garvade åt kråkor jag vet inte hur länge, så himla fula att de blir söta! Älskar bakis-häng, nu ska jag fan sova som en tok inatt, efter inställt tåg och lite sömn kom vi helskinnade hem till Skene (Lina, du är en räddare i nöden!), måste även tillägga att det roligaste från igår måste nästan ha varit att Johanna lyckades bli inlåst ;D

tröttflicka_90


CAN I HAVE SOME?!

Eftersom att jag visade en paradi på hennes gamla video måste jag visa på den nya, yes det är Rebecca Black jag snackar om, njut! Lite hungrig blir man med.... hahaha!


hellooo

Okej, här kommer ännu en dagens outfit! Dagen till ära bär jag mjukisbyxor och en t-shirt.. Magen säger att det är bäst så och jag försöker göra allt för att den ska vara till lags. Till och med en alvedon fick den! På schemat idag står det att passa kusinbarnen :)

Även en facelook och vita naglar får ni skåda :)


the world is ours

Kul att mina föräldrar måste säga till mig att jag inte får använda bilen för att jag ska städa. Japp alla mina kläder har legat i bokhyllan och golvet i högar. Men jag måste erkänna att jag har haft bra högar, vetat exakt vad som är rent och smutsigt ;D hahahaha

Jonna, här får du en till outfit, detta är dagens städoutfit! hahahahahah Se hur bra jag matchade hårklämman med de oranga detaljerna på linnet! KUL att vi har en orange och en gul klämma????!! Har jag tyckt att de är snygga...........Uppenbarligen! En extra grej som jag vet att du kommer uppskatta är att det är ett snobbenlinne, och jaaaaa det matchar med de snygga trosorna du har sett i tvättrummet :D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D hahahaha, bra att jag ska träffa mina vänner ikväll så att alla min energi går ut över dem och inte i bloggen!


ogräs och blommor

I tisdagsmöööra kom Moa och hämta mig, bilen styrdes mot Falkenberg och vi joinades även av Karin. Solning, grill vid klipporna, ännu mer solning och café-sittning var ungefär vad de här två dagarna bestod av. Får inte glömma att de fylldes av skratt OCH Moas mammas underbara mat! MMHH-M

Nu går ögonen nästan i kors och det är dags för mig att krypa till kojs! Btw, jag har märkt att jag är väldigt bra på att ta efter andras dialekter. Pratade inte som mig själv i två dagar.. hahaha, och denna gången var det inte stockholmska utan den dialekten som man har i Gävle eller ja Sandviken! (Karin är därifrån..)

hHAHAHA, Moa valde den snyggaste outfitten till Klippgrillningen! Inspirerad Jonna?

Cyklade gjorde vi även en hel del, min grilloutfit är lika fin den :D hahaha

MMMH-M kolla vad söt! Den slank ner snabbt måste jag påstå :)

hahaha, Karins burgare med!

Detta var utsikten vi hade, och vi klagade då verkligen inte. Bästkusten levererar :D

btw ur awesome

Bilder från idag om min data vill. Ni läste rätt, jag sitter vid min data. CPVIRUSDATA seg som bara den. höööhö snart ska jag fixa den, jag? ellleeeer.. hahaha


Kolla nu fick ni till och med två helschysta outfits :)


tell me about it

Hehhhee, jag har ett visakort igen! Nu träffa pinnen, har lite rusch här hemma, måste hiinnaaa men det gör jag nog :) pussochkram!


försökte visa lite outfit, hahahaha men det gick ju braaaaa.. stress ;D


I can see you crystal clear

Hotellet var lyxigt, vi har skavsår och djurgården levererade. Jag antar att det kan sammanfatta resan ganska så bra, nu är vi nöjda och belåtna hemma i Skene! Men haha, när jag kom hem blev jag alldeles rastlös, nu snart åker jag till dennneeeetösssabeta!


I ask nothing of you

Galet vart det igår, vet inte ens hur man ska förklara kvällen så skiter nog i det! Imorn bär det av mot Stockholmo med das familj! Känns som om allt måste tagga ner snart, tiden går för fort. Har saker för mig hela tiden och ändå hade jag iprincip ingenting planerat för sommaren. Fast okej jag är nöjd, bara det att man kanske ska stanna och andas ibland, tänka att jag faktiskt är här och nu. NJUT MINA VÄNNER!


hahahiie Anna ser lite sur ut. Sött :) Återigen finns det massa bilder, men vet inte om jag ens vågar se de... Haahahha. Vänner är det bästa man kan ha!


behövs inga ord.


Den här staden är död, låt oss måla den röd

Alltså hur jävla svårt ska det vara att skicka ett visakort till Skene?! Inte för att vara sån, men det är ganska jobbigt att leva utan det och det har nu gått en månad sen SEB-banken åt upp det.. Det är inte ens min bank, och de åt upp mitt kort, hahahaha det roligaste måste varit när jag ringde dit och säger till killen "DU tog mitt kort!"

Alltså.. alllllllltlttåådåsåsåsååsåsåsåås NU EFTER 39505+3729506 ÅR säger de att de bara skickar till den adressen som man är skriven på, KUNDE DE INTE SAGT DET DEN FÖRSTA GÅNGEN?! Näääää men jaaaaaa... Jag är inte bitter?! hiihie Nu avslutar vi med en låt :)

(Kom på en till grej nu lite i efterhand.... Mitt spotify är inte premium nu längre, bara för att mitt kort är spärrat och det är därigenom jag betalade.. MAHHAAA JAG ÄLSKAR DETTA!)


svettig, svettig stämning

Heelelleleleooo! Känns som det var ett årstionde sen jag skrev, lite ringrostig! hahha :D Helgen har varit helt galet bra med Jenny och Moa! Slänger upp lite mobilbilder, hahahaha de från Moas kamera har jag inte, och frågan är om de ens är lagliga att visa :D Godnatt!

Avslutar med en bild på Jenny och hennes nya bästa kompis, mycket söta!


har tänkt på det länge

Multi-tasking är en bra grej, kolla bara bilden. Visar snygg min, ny tröja och nymålade naglar. Efter en såndär torsdagskväll som jag har haft skitkul med mina vänner, kan det bli bättre? Näääe skulle väl inte tro det va :) Pussochkram skumbanan!


Det kommer aldrig nånsin vara perfekt

KUL KUL KUUUUUUUL! Knottbett brukar jag få, men alltså kolla det högra ögat..... Ser ut som jag inte sovit på ett år. Mamma tycker jag fått en blåtira. Kalla det vad ni vill men fult är det :D


glömmer aldrig bort var du bor

Hejhopp, igår var en hektisk dag, Frida kom och plocka upp mig, sen gjorde vi en resa mot Liseberg! JONNAAAA, du ska åka atmosfear med mig, fyyyfan vad bra den var! Trodde jag skulle dö på uppvägen och undra varför jag valt detta helt själv, men guuuud :D Sen rappt hem och fixa sig, åka till Jenny och senare Varberg! Mahha, det var lite spännande! Nuuuunuuuuu, jävlar inget chill här inte, Ge-kås står visst på listan, ordnade upp sig efter lite arga samtal.. hahha Pussochkram (förresten min cpäckelfitt-mobil kan inte ta emot sms?!)

Innan utgången efter en hel dag på Liseberg, fräsch ändå! HAHAH alltså men idag är det inte samma, men det ska vi nog kunna ordna upp lite hoppas jag :) hahaha


situationen är så sjuk

Maaaaaaaaaah, Kollade just på Limitless riktigt bra film, vet inte men just den sortens filmer är så bra. Några som är i klass med den är Push och Gamer! Vet inte ens vad det är för genre, men yeah se dem! :) Det är liksom så nyskapande eller något, man vet inte vad som händer näst och måste koncentrera sig hela filmen! Nu är det nog dags för sängen, kommer bli en lååååång men bra dag imorn :) Puss och godnatt


jag vet, jag har inga miljoner..

Nu åker jag och hämtar kusinis som jag inte har träffat sen jag var i London, fast inte ens då blev det ordentligt! Tacos och bara chill det har jag saknat, vi hade det massa förut. Kommer ihåg när vi var små och bodde grannar, då satte vi en hink med snörre mellan våra balkonger och så kunde vi skicka brev eller annat :D hahahha Pussochkram!


gårkvällens bilder

hahahahaha, kolla i spegeln, lite when you see it...

Subway får avsluta det hela! Härlig kväll :)


RSS 2.0