TACK!

Hittade något i min postlåda, som jag visste skulle komma! Men ändå, frågan var ju vad som var i det! :) Här kommer en liten bildserie, och jag har faktiskt ingen aning om varför jag ser grön ut på en bild, tog alla i följd.... hhah! Tack kusinvitamin :D:D:D:D

Det var lite paket i paket hahah, men tillslut kom jag fram till slutet! Eftersom att hon bor i London gjorde hon ett eget presentkort, det går till Make Up Store, en sminkkurs :) Alltid roligt!

Kommentarer
Postat av: Frida

Jaaaaa, plus att du får välja produkter för hela summan :)



Men himla jobbigt att man inte kan köpa ett presentkort online. Kollade på hemsidan och det gick ju inte och ringde till och med till butiken i Växjö, men det var hon där som sa att jag bara skulle ge pengar istället...

Fast ifall man ger pengar så kan de ju alltid användas till vad man själv vill - vilket man inte kan med ett presentkort ;)



Himla dumt ju! Även om jag nu skulle bo i Skene/Haby eller liknande hade jag ju behövt ÅKA till närmsta Make Up Store för att kunna köpa ett presentkort!? Hur opraktiskt är inte det då? Vadå, hade jag behövt åka till Göteborg eller Borås för att köpa ett presentkort?

2011-09-02 @ 21:50:32
URL: http://fridauu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0